18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson live stream

Leder du efter Clara Tauson live streaming? Så er du havnet på den rigtige side. Vi viser dig, hvordan du altid kan live streame Clara Tausons kampe, når den danske tennistjerne folder sig ud på WTA-touren og i de store Grand Slam-turneringer. Det er 100 % lovligt og uden reklamer at anvende live streaming af Clara Tauson.

Live stream Clara Tausons kampe her

  1. Opret en konto
  2. Se alle Clara Tausons kampe live
Se kampen live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

Læs også: Clara Tauson odds

Stream Clara Tausons kampe

Følg denne trin-for-trin og bliv klar til at streame Clara Tauson på få minutter:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Clara Tausons kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Bemærk: Du kan også live streame Holger Runes kampe.

Se Clara Tausons næste kampe live

Vil du gerne se med, når Clara Tauson spiller sin næste tenniskamp? Du kan nemt holde dig opdateret hos bookmakerne, der ofte er meget hurtige til at programsætte (og sætte odds på) danskerens kampe.

OBS: På grund af knockoutformatet i tennis, kan du ikke se mere end én kamp frem hos bookmakerne. Du behøver dog ikke at fortvivle over, at du straks efter endt Clara Tauson-kamp, ikke er i stand til at finde danskerens næste kamp i oversigten. Den skal nok komme, og du kan være sikker på, at der er live streaming af Clara Tausons anden, tredje og fjerde etc. kamp, hvis der var af den første.

Stream de store turneringer med Tauson

Unge Clara Tauson har kometfart på mod toppen af tennis, og derfor kan du allerede nu opleve den talentfulde dansker folde sig ud ved flere af de allerstørste turneringer. Det gælder f.eks. alle Grand Slam-turneringerne – Australian OpenFrench OpenWimbledon og US Open, ligesom det gælder de store Maters-turneringer.

Kort og godt: Hver gang Clara Tauson spiller, kan du finde et link til Clara Tauson live streaming her på siden.

Her kan du streame Tausons næste kamp

I det følgende viser vi dig, hvordan du nemt – og uden abonnement – kan komme i gang med at streame og spille på Clara Tausons kampe.

Følg vores trin-for-trin herunder.

Se Tauson hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Tausons kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Bookmakerne stiller det direkte signal til rådighed til stort set alle Clara Tausons kampe. Forudsætningen for, at du kan tilgå streamingen, er, at du enten har penge stående på din sportssaldo, eller at du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Streamingtjenester med Clara Tauson – mod betaling

TV2 Sport X viser en stor del af Clara Tausons kampe mod betaling. Du kan tilkøbe kanalen i diverse TV-pakker.

Ofte byder Eurosport ind på Grand Slam-turneringer, og her vil du så kunne opleve den danske tennisstjerne på streamingtjenesten Eurosport Player. Her kan du enten betale 129 kr. pr. måned eller 990 kr. for et årsabonnement.

OBS. Priserne kan ændre sig. Vi anbefaler desuden, at du tjekker, om streamingtjenesterne rent faktisk viser Clara Tausons kampe, inden du tegner dit abonnement.

Bookmaker vs. TV: Fordele og ulemper ved streaming af Tauson

Der er visse forskelle på at streame tenniskampe hos en bookmaker og på at overvære kampene i TV. Når du streamer hos bookmakerne, undgår du reklamer. Du kan altså få den fulde oplevelse, hvor du også er med på sidelinjen, når spillerne tager deres trænersnak ved sidebytte (disse ryger nogle gange i TV, fordi der skal være plads til reklamespots).

Når du streamer hos bookmakerne, er signalet også hurtigere. Der er op til 5 sekunders forskel på bookmakernes streamingsignal og det typiske TV-signal, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, hvis du har lyst til at livebette på tennis. Og nu vi er ved betting, er den altoverskyggende forskel naturligvis, at du hos bookmakerne har liveodds-sektionen lige ved hånden, når du streamer kampene. Du kan altså følge med i, hvordan oddssætningen ændrer sig fra point til point og dermed slå til på det helt rigtige tidspunkt (da du allerede er logget ind for at streame).


Nogle gange kan du se Tauson på stream, men ikke på TV…

Når TV-kanalerne planlægger, skal de tage højde for en række forskellige interesser (og ikke kun tennissens). Derfor kan du komme ud for, at du helt må glippe Clara Tauson på TV – eller at danskerens kamp endda afbrydes undervejs for at give plads til andre programmer. Tennissporten kan være ret følsom overfor regnvejr, og naturens kræfter kan således udfordre TV-kanalernes planlægning.

Men: Hos bookmakerne bliver kampene altid vist i fuld længde. Hvis der kommer en regnvejrspause, holder signalet simpelthen bare pause, indtil kampene genoptages. Bookmakerne skal desuden ikke vurdere, om de skal vise Tauson frem for eksempelvis nyhedsudsendelser, og derfor kan du opleve, at du har stream til Clara Tauson hos bookmakerne – mens du ikke kan opleve hende i TV.


Bookmakernes streaming er det “gratis” alternativ til abonnement

Når du streamer hos bookmakerne, foregår det ”gratis”. Vi sætter anførselstegnene, fordi du trods alt skal have penge stående på din sportssaldo for at kunne live streame. Der er dog intet krav til, hvordan du benytter disse penge. Du slipper for PPV (pay per view) og for månedligt abonnement, men kan frit – og 100 procent lovligt – vælge, hvornår du har lyst til at logge ind og opleve danskeren i aktion.

Hvornår spiller Clara Tauson sin næste kamp?

Tjek kalenderen hos bet365* for at se, hvornår Clara Tauson spiller næste gang.

Hvordan kan jeg live streame Clara Tausons næste kamp?

Hos bet365* kan du nemt live streame den næste kamp Clara Tauson spiller.