18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson næste kamp på TV: Se Clara Tauson spille live

Leder du efter live streaming til Clara Tauson? Så er du havnet på den rigtige side.

Vi viser dig, hvordan du altid kan live streame Clara Tausons kampe, når den danske tennistjerne folder sig ud på WTA-touren og i de store Grand Slam-turneringer. Det er 100 % lovligt og uden reklamer at anvende live streaming af Clara Tauson.

Live stream Clara Tauson her

  1. Opret en konto hos bet365*
  2. Se alle kampe live
Live stream Clara Tauson*

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

Clara Tauson i aktion i 2024

Hvornår spiller Clara Tauson næste kamp på TV?

Clara Tausons næste kamp er i 2. runde af WTA 1000 Rom Masters mod Anna Kalinskaya. Kampen spilles fredag den 10. maj 2024 klokken 12:30. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Live stream Clara Tausons næste kamp

Følg denne trin-for-trin og bliv klar til at live streame Tausons næste TV-kamp på få minutter:

Trin-for-trin til at live streame Clara Tausons tenniskampe på få minutter

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Clara Tausons kamp i oversigten
  5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Clara Tausons næste kamp på TV

Clara Tauson har allerede tidligt i karrieren vist, at hun har talentet til at bide skeer med de største. Aktuelt kæmper hun med efterdønningerne af en række skadesproblemer, men så snart danskeren er disse kvit, er det forventeligt, at du kan se Clara Tausons næste kamp i TV.

Jo højere Clara Tauson kravler op af WTA-ranglisten, jo mere sandsynligt er det, at der kommer en vækst i Clara Tauson TV2 kampe.

Spiller Clara Tauson i TV i dag? Vi giver dig altid den konkrete TV-kanal i vores seneste optakt:

Vi viser dig også, hvordan du kan se Holger Runes næste kamp på TV og Caroline Wozniackis næste kamp på TV.

Andre sider med Clara Tauson

Se Clara Tausons næste kampe live

Vil du gerne se med, når Clara Tauson spiller sin næste tenniskamp? Du kan nemt holde dig opdateret hos bookmakerne, der ofte er meget hurtige til at programsætte (og sætte odds på) danskerens kampe.

OBS: På grund af knockoutformatet i tennis, kan du ikke se mere end én kamp frem hos bookmakerne. Du behøver dog ikke at fortvivle over, at du straks efter endt Clara Tauson-kamp, ikke er i stand til at finde danskerens næste kamp i oversigten. Den skal nok komme, og du kan være sikker på, at der er live streaming af Clara Tausons anden, tredje og fjerde etc. kamp, hvis der var af den første.

Svaret på spørgsmålet “Hvornår skal Clara Tauson spille igen?” afhænger derfor af danskerens præstationer.

Vi dækker alle Clara Tausons tenniskampe, og i vores dedikerede optakter kan du se, hvor/hvornår du kan se Clara Tauson i tv i dag (hvis du besøger denne side på en kampdag).

Se Clara Tauson live: Stream de store turneringer med Tauson

Unge Clara Tauson har kometfart på mod toppen af tennis, og derfor kan du allerede nu opleve den talentfulde dansker folde sig ud ved flere af de allerstørste turneringer. Det gælder f.eks. alle Grand Slam-turneringerne – Australian OpenFrench OpenWimbledon og US Open, ligesom det gælder de store Maters-turneringer.

Kort og godt: Hver gang Clara Tauson spiller, kan du finde et link til Clara Tauson live streaming her på siden.

Disse er de vigtigste tennisturneringer, som du kan streame:

Kan Clara Tauson holde sig skadesfri?

Kan Clara Tauson holde sig skadesfri? Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Her kan du streame Tausons kampe

I det følgende viser vi dig, hvordan du nemt – og uden abonnement – kan komme i gang med at streame og spille på Clara Tausons kampe.

Følg vores trin-for-trin herunder:

Se Tauson hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Tausons kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Clara Tausons kampprogram og resultater

Clara Tauson: Næste turnering

Se tabellen herunder og bliv klogere på, hvornår Clara Tauson spiller næste gang.

DatoTurneringKategoriResultat
1. januar – 7. januarCanberra, AustralienWTA 125Semifinale
14. – 28. januarAustralian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam2. runde
28. januar – 4. februarUpper Austria Ladies, Linz, ØstrigWTA 5002. runde
5. februar – 11. februarTranssylvanien Open, Cluj-Napoca, RumænienWTA 2502. runde
26. februar – 3. martsSouthern California Open, San Diego, USAWTA 5001. runde
6. marts – 17. martsBNP Paribas Open, Indian Wells, USAWTA 1000Kvalifikation
12. marts – 17. martsChallenger, Charleston, USAWTA 1251. runde
17. marts – 31. martsMiami Open, Miami, USAWTA 10002. runde
8. april – 13. aprilBillie Jean King Cup, Oeiras, PortugalLandshold5 sejre
15. april – 21. aprilOeiras Ladies Open, Oeiras, PortugalWTA 125Semifinale
23. april – 5. majMadrid Open, Madrid, SpanienWTA 1000Kvalifikation
7. maj – 19. majRom Open, Rom, ItalienWTA 1000
13. maj – 19. majParma Ladies Open, Parma, Italien (ved tidligt exit i Rom Open)WTA 125
27. maj – 9. juniFrench Open, Paris, FrankrigGrand Slam

Streamingtjenester med Clara Tauson – mod betaling

TV2 Sport X viser en stor del af Clara Tausons kampe mod betaling. Du kan tilkøbe kanalen i diverse TV-pakker.

Ofte byder Eurosport ind på Grand Slam-turneringer, og her vil du så kunne opleve den danske tennisstjerne på streamingtjenesten Eurosport Player. Her kan du enten betale 129 kr. pr. måned eller 990 kr. for et årsabonnement.

OBS. Priserne kan ændre sig. Vi anbefaler desuden, at du tjekker, om streamingtjenesterne rent faktisk viser Clara Tausons kampe, inden du tegner dit abonnement.


Bookmaker vs. TV: Fordele og ulemper ved streaming af Tauson

Der er visse forskelle på at streame tenniskampe hos en bookmaker og på at overvære kampene i TV. Når du streamer hos bookmakerne, undgår du reklamer. Du kan altså få den fulde oplevelse, hvor du også er med på sidelinjen, når spillerne tager deres trænersnak ved sidebytte (disse ryger nogle gange i TV, fordi der skal være plads til reklamespots).

Når du streamer hos bookmakerne, er signalet også hurtigere. Der er op til 5 sekunders forskel på bookmakernes streamingsignal og det typiske TV-signal, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, hvis du har lyst til at livebette på tennis. Og nu vi er ved betting, er den altoverskyggende forskel naturligvis, at du hos bookmakerne har liveodds-sektionen lige ved hånden, når du streamer kampene. Du kan altså følge med i, hvordan oddssætningen ændrer sig fra point til point og dermed slå til på det helt rigtige tidspunkt (da du allerede er logget ind for at streame).


Nogle gange kan du se Tauson på stream, men ikke på TV…

Når TV-kanalerne planlægger, skal de tage højde for en række forskellige interesser (og ikke kun tennissens). Derfor kan du komme ud for, at du helt må glippe Clara Tauson på TV – eller at danskerens kamp endda afbrydes undervejs for at give plads til andre programmer. Tennissporten kan være ret følsom overfor regnvejr, og naturens kræfter kan således udfordre TV-kanalernes planlægning.

Men: Hos bookmakerne bliver kampene altid vist i fuld længde. Hvis der kommer en regnvejrspause, holder signalet simpelthen bare pause, indtil kampene genoptages. Bookmakerne skal desuden ikke vurdere, om de skal vise Tauson frem for eksempelvis nyhedsudsendelser, og derfor kan du opleve, at du har stream til Clara Tauson hos bookmakerne – mens du ikke kan opleve hende i TV.


Bookmakernes streaming er det “gratis” alternativ til abonnement

Når du streamer hos bookmakerne, foregår det ”gratis”. Vi sætter anførselstegnene, fordi du trods alt skal have penge stående på din sportssaldo for at kunne live streame. Der er dog intet krav til, hvordan du benytter disse penge. Du slipper for PPV (pay per view) og for månedligt abonnement, men kan frit – og 100 procent lovligt – vælge, hvornår du har lyst til at logge ind og opleve danskeren i aktion.

Clara Tausons talent har strålet fra første slag med ketsjeren

Clara Tauson er den yngste vinder nogensinde af det danske mesterskab i tennis. Da hun var bare 13 år, vandt hun DM i tennis og slog den hidtidige rekord sat af en vis Caroline Wozniacki, der var 14 år, da hun tog DM-titlen første gang. 

Så var tonen ligesom sat. Clara Tauson viste fra start, at hun er et lysende talent i tennis, og hendes karriere som junior bød da også på sejr i Australian Open i 2019, ligesom hun toppede juniorernes verdensrangliste i 2019. 

1️⃣ Kan jeg live streame Clara Tausons næste kamp?

Ja, du kan live streame samtlige Clara Tausons kampe lovligt hos bet365*.
Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

2️⃣ Hvornår spiller Clara Tauson igen?

Clara Tausons næste kamp er i 2. runde ved WTA 1000 Rom Masters mod Anna Kalinskaya. Kampen spilles fredag den 10. maj 2024 klokken 12:30. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Clara Tauson i aktion i 2024

Andre sider med Clara Tauson