18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Clara Tauson odds

Clara Tauson har sat kursen mod at blive Danmarks nye tennisdarling, efter at Caroline Wozniacki valgte at indstille karrieren. Clara Tauson er blot 19 år, men hun har allerede fået sin Grand Slam-debut, og hun ligger aktuelt i Top-50 på verdensranglisten. Denne side er dedikeret til Clara Tauson odds.


Clara Tauson odds – Australian Open

Clara Tauson vinder Australian Open: 34,00 – SPIL HER >>*

Clara Tauson vinder sin næste kamp (22.1. mod Danielle Collins): 2,00 – SPIL HER >>*


Odds er senest opdateret d. 21. januar 2022 kl. 10:50. Odds kan ændre sig.


Læs om alle Australian Open odds her.Odds på Clara Tauson og tennis

Clara Tauson er hurtigt blevet så dygtig, at du kan oddse på ALLE hendes tenniskampe. Det er underordnet, om hun spiller på grus i Madrid eller på hardcourt i Toronto; du har altid mulighed for at oddse på Clara Tauson, når hun er i aktion. Hos bet365 kan du f.eks. oddse på, om Clara Tauson vinder sin kamp eller ej, om hun vinder 1. sæt eller ej, den korrekte sætscore, antallet af partier, antallet af breaks og meget mere. Så snart Clara Tausons kamp er gået i gang, har du desuden et liveudbud, der gør det muligt for dig at spille på det igangværende parti, næste parti etc.

Bemærk: Langt størstedelen af alle tennisturneringer afvikles med et knockout-format, og derfor kender man ofte ikke den kommende modstander på forhånd. Har du oddset på en Clara Tauson-kamp, hvor danskeren vandt, kan du dog roligt regne med, at bookmakeren vil udbyde odds på hendes næste kamp (de skal bare lige have tid til at finde ud af, hvem modstanderen bliver og så foretage en chancevurdering).

Clara Tauson
Foto: BILDBYRÅN


Spil på Clara Tausons næste kamp

Vil du spille på Clara Tausons næste kamp? Det kan du gøre hos stort set samtlige bookmakere i Danmark. Vi viser dig tre muligheder herunder.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
ComeOn
*


Se eksperternes spiltips med Clara Tauson odds

Vi kan ikke garantere, at vores eksperter altid har et spiltip klar til den kommende Clara Tauson-kamp, men hvis de har fundet værdi i de aktuelle Clara Tauson odds, så finder du spilforslagene lige her: SpilXpertens gratis spiltips.


Se Clara Tausons kampe via live streaming

Klik på knappen herunder og kom til vores side, der beskriver, hvordan du kan se Clara Tausons kampe via live streaming – uden abonnement.