18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson

Alt du har brug for om Clara Tauson. Overblik over Clara Tausons kampe, resultater og rank. Odds og optakt til Tauson.

Clara Tauson i aktion i 2024

Om Clara Tauson

Clara Tausons næste kamp


Clara Tausons seneste resultater

Andre sider med Clara Tauson

Clara Tausons turneringer i 2024

DatoTurneringKategoriResultat
1. januar – 7. januarCanberra, AustralienWTA 125Semifinale
14. – 28. januarAustralian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam2. runde
28. januar – 4. februarUpper Austria Ladies, Linz, ØstrigWTA 5002. runde
5. februar – 11. februarTranssylvanien Open, Cluj-Napoca, RumænienWTA 2502. runde
26. februar – 3. martsSouthern California Open, San Diego, USAWTA 5001. runde
6. marts – 17. martsBNP Paribas Open, Indian Wells, USAWTA 1000Kvalifikation
12. marts – 17. martsChallenger, Charleston, USAWTA 1251. runde
17. marts – 31. martsMiami Open, Miami, USAWTA 10002. runde
8. april – 13. aprilBillie Jean King Cup, Oeiras, PortugalLandshold5 sejre
15. april – 21. aprilOeiras Ladies Open, Oeiras, PortugalWTA 125Semifinale
23. april – 5. majMadrid Open, Madrid, SpanienWTA 1000Kvalifikation
7. maj – 19. majRom Open, Rom, ItalienWTA 10002. runde
27. maj – 9. juniFrench Open, Paris, FrankrigGrand Slam4. runde
8. juni – 16. juniLibema Open, Rosmalen, HollandWTA 2501. runde
17. juni – 23. juniBerlin Ladies Open kval., Berlin, TysklandWTA 5001. runde (trak sig)
22. juni – 29. juniEastbourne International kval., Eastbourne, EnglandWTA 500Kvalifikation
1. juli – 14. juliWimbledon, London, EnglandGrand Slam1. runde

Clara Tauson optakt

Gå direkte til vores seneste Clara Tauson optakt med odds og spiltips her:

Odds og optakt til Clara Tauson - Danielle Collins ved 1. runde i Wimbledon mandag den 1. juli 2024 klokken 12:00.

Odds på Clara Tauson

Dansk tennis har i 2024 en højst interessant trio af tennisspillere på højt niveau. Caroline Wozniacki har gjort comeback, og den tidligere verdensetter er med til igen at kaste lys og skabe opmærksomhed om dansk dametennis. 

Holger Rune er netop nu i Top10 på verdensranglisten, og Danmarks bedste mandlige tennisspiller nogensinde fører sig selvsikkert frem på herrernes ATP-Tour. 

Og så har vi Clara Tauson, der trods mange skader stadig klør på for at vende tilbage til verdenstoppen på kvindernes WTA-Tour. 

Denne trio giver stort set alle tænkelige muligheder for at odds på tennissport. Hos bet365 kan du finde et væld af forskellige spil på alle tenniskampe, og du kan ofte også se kampene live hos spilselskabet.  

bet365 er verdens førende bookmaker, når det kommer til livespil, så du kan rolige se de første partier an, før du beslutter, hvem der er hot, og hvem der er not i dagens kamp. 

Dansk tennis fylder meget i international tennis netop nu med de unge talenter, Holger Rune og Clara Tauson, der hyppigt deltager i de store tennisturneringer, og den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder Caroline Wozniacki, som er i gang med et storslået comeback.

De tre spillere sigter alle efter de største turneringer, titler og toppen af verden, så læn dig tilbage i sofaen, find skålen med tv-slik og vær klar til den kommende tid, der vil byde på en masse dansk toptennis.

Bemærk at Clara Tauson er en af danskerne ved OL 2024.

Clara Tausons spillestil

Clara Tauson spiller en meget moderne form for kvindetennis. Faktisk har hun selv kaldt det en drenget måde at spille på. 

Det er store server for fuld kraft. Det er aggressivt netspil for at afgøre boldene. Og det er med en forhånd, der minder en anelse om en hammer, når hun svinger ketsjeren for fuld kraft. 

Det er en vidunderlig form for tennis, for det er på samme tid kraft, saft og styrke, og så er det i Tausons version også med omtanke og positionering, der gør det til et taktisk spil også. 

Kan Clara Tauson holde sig skadesfri?

Kan Clara Tauson holde sig skadesfri? Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Clara Tausons ranking

Det første år som seniorspiller for Clara Tauson var 2021, og hun begyndte året som nummer 151 på ranglisten. Det skulle dog hurtigt blive bedre, for 2021 endte med en placering som nummer 44 på ranglisten.

Himmelfarten så ud til at fortsætte i 2022, hvor hun i februar var helt oppe som nummer 33 og for alvor bankede på til seedninger og direkte deltagelse i alle de store turneringer. 

Skader betød dog, at det meste af året blev en træls affære, og da 2022 gik på hæld, var danskeren nede som nummer 128 på listen, og det er en helt anden virkelighed med kvalifikationskampe, mindre turneringer og færre præmiepenge. 

I løbet af 2023 fik hun styr på skaderne og kravlede tilbage i top 100, men det er en lang og sej kamp at kæmpe sig op af ranglisten, og det er træls at skulle gøre det mere end én gang. Som 21-årig måtte Tauson allerede gøre det for anden gang

Se den aktuelle WTA ranking herunder:

Clara Tausons familie

Clara Tauson er egentlig fra en ishockey-gal familie, hvor både hendes far, farfar og en onkel har spillet ishockey på topniveau. Men det var altså Onkel Michael, der inspirerede Clara Tauson til tennis allerede som 6-årig.

Clara Tausons mor

I begyndelsen af karrieren rejste Mor Tauson med til turneringer i udlandet som støtte og hjælp til Clara, men det sluttede ved French Open 2023, har Clara selv fortalt: “Jeg er voksen nok”. Man er aldrig for voksen til at have sin mor i nærheden.

Clara Tausons far

Clara Tausons far, Søren, er tidligere ishockeyspiller med en karriere hos HIK, Gentofte og Rødovre og opnåede også kampe på det danske landshold.

Onkel Tennis

Som Tauson-familiens helt egen version af Onkel Reje er Clara Tausons onkel, Michael, tidligere professionel tennisspiller

Clara Tausons træner

I 2023 allierede Clara Tauson sig med den spanske træner Carlos Martinez, og det virker udefra som et frugtbart og meningsfuldt samarbejde, der har fokus på at gøre Tauson til en endnu bedre tennisspiller. 

Spil på Clara Tausons næste kamp

Vil du spille på Clara Tausons næste kamp? Det kan du gøre hos alle danske bookmakere. I takt med Clara Tausons kommende kampe nærmer sig, vil du opleve, at spiludbuddet på Clara Tauson odds vokser hos bookmakerne.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Se eksperternes spilforslag med Clara Tauson odds

Vi har indtil flere dygtige tennis-eksperter tilknyttet. Spotter de værdi på en kamp med Clara Tauson, kan du altid finde en analyse i vores ekspertpanel.

Se Clara Tausons kampe via live streaming

Vi viser dig, hvordan du live streamer Clara Tauson.

Hvad er Clara Tausons WTA rank?

Se den live-opdaterede stilling med Clara Tausons WTA rank her.

Hvor mange præmiepenge har Clara Tauson vundet?

Se live-overblikket over Clara Tausons præmiepenge her.

Clara Tauson i aktion i 2024

Andre sider med Clara Tauson