18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson odds

Clara Tauson har sat kursen mod at blive Danmarks nye tennisdarling, efter at Caroline Wozniacki valgte at indstille karrieren. Clara Tauson er blot 20 år, men hun har allerede fået sin Grand Slam-debut, og hun ligger aktuelt i Top-50 på verdensranglisten. Denne side er dedikeret til Clara Tauson odds. Vil du se, hvor man kan live streame Clara Tauson’s kampe, klik dig videre her.

Odds på Clara Tauson og tennis

Clara Tauson er hurtigt blevet så dygtig, at du kan oddse på ALLE hendes tenniskampe. Det er underordnet, om hun spiller på grus i Madrid eller på hardcourt i Toronto; du har altid mulighed for at oddse på Clara Tauson, når hun er i aktion. Hos bet365 kan du f.eks. oddse på, om Clara Tauson vinder sin kamp eller ej, om hun vinder 1. sæt eller ej, den korrekte sætscore, antallet af partier, antallet af breaks og meget mere. Så snart Clara Tausons kamp er gået i gang, har du desuden et liveudbud, der gør det muligt for dig at spille på det igangværende parti, næste parti etc.

Bemærk: Langt størstedelen af alle tennisturneringer afvikles med et knockout-format, og derfor kender man ofte ikke den kommende modstander på forhånd. Har du oddset på en Clara Tauson-kamp, hvor danskeren vandt, kan du dog roligt regne med, at bookmakeren vil udbyde odds på hendes næste kamp (de skal bare lige have tid til at finde ud af, hvem modstanderen bliver og så foretage en chancevurdering).

Hvis du er interesseret i tennis odds, så glem ikke at tjekke andre populære turneringer, som du kan finde på SpilXperten.

Clara Tauson
Foto: BILDBYRÅN

OBS: Er du mere til herretennis, så tjek vores sektion med Holger Rune odds.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*