18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Clara Tauson – Vera Zvonareva: Odds og optakt den 27. september 2023

Clara Tauson møder onsdag Vera Zvonareva i 2. runde af WTA 250-turneringen i Ningbo, Kina. Danskeren er favorit hos bookmakerne, og hvis hun spiller som i mandagens kamp mod Avanesyan, virker det da også oplagt med endnu en dansk sejr. Clara Tauson – Vera Zvonareva går i gang klokken 13:00 onsdag d. 27. september 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Clara Tauson - Vera Zvonareva ved WTA 250 i Ningo, Kina onsdag den 27. september 2023 kl. 04:00.

Clara Tauson rejste sig fornemt efter kollapset mod Putintseva og bankede Avanesyan i 1. runde i Ningbo. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Tauson så herligt veloplagt ud

En lille nagende tvivl var der før mandagens kamp mod Avanesyan på Clara Tausons vegne. Hvordan var danskeren kommet sig oven på kollapset i Guangzhou i sidste uge?

Svaret stod malet med store bogstaver efter 1 time og 18 minutter, for Tauson spillede en fremragende kamp og stod distancen fysisk mod russeren, som hun tabte til tidligere på året. 

De to spillere fulgtes til 4:4 i første sæt, hvor Tauson brød for efterfølgende at sikre sættet i egen serv. I andet sæt var der klasseforskel, og det endte med sejr på 6:4, 6:1 til Tauson.

Dermed kan hun glæde sig over at være sluppet helskindet fra hedeslaget i sidste uge. Det har helt sikkert været en udmattende omgang, men at danskeren kunne skippe kvalifikationen i Ningbo og gå direkte i hovedturneringen har hjulpet på restitutionen. 

Clara Tauson har absolut brug for en god turnering, hvor hun sætter en stribe sejre sammen, og lodtrækningen har maget det sådan, at danskeren allerede i kvartfinalen – næste runde – står til at møde 1. seedede Ons Jabeur. 

Hende har Tauson endnu ikke spillet mod, men den 29-årige tuneser er nummer 7 på verdensranglisten, så hun er ingen walkover. 

Omvendt har Tauson spillet sin allerbedste tennis mod de stærkeste modstandere, så måske kan danskeren byde Jabeur trods. 

Først gælder det dog kampen mod Zvonareva.

Vera Zvonareva er en snu veteran

Det er en helt utrolig karriere, Vera Zvonareva har haft sig. Hendes bedste placering på verdensranglisten skal vi 13 år tilbage for at finde. 

Dengang i 2010 var hun nummer 2 på ranglisten og kæmpede med Caroline Wozniacki om pladsen allerøverst på WTA-tronen. 

Hun har været i 30 WTA-finaler, men utroligt nok er den seneste helt tilbage i 2011. 

Zvonareva var dog så sent som i årets US Open i finalen i damedouble sammen med tyske Laura Siegemund. Og som doublespiller har Zvonareva vundet fem Grand Slam-titler. Hun mangler kun en titel i French Open for at have været hele raden rundt. 

Det kan hun nå endnu. Selv om hun er blevet 39 år. Som singlespiller har det altså knebet mere, og det kan ses ved, at russeren er nummer 22 på double-ranglisten men helt nede som nummer 526 på singlelisten. 

Hele Zvonarevas karriere har været plaget af diverse skader og operationer, men når hun finder sit topniveau frem, er hun en mundfuld for de fleste. 

Kampen i Ningbo er hendes blot 17. singlekamp i sæsonen. Hun har vundet syv, men fire af sejrene er kommet i de seneste fem kampe, og hun ekspederede jo altså 7. seedede Katie Boulter ud af turneringen i 1. runde.

Odds og optakt til Clara Tauson - Vera Zvonareva ved WTA 250 i Ningo, Kina onsdag den 27. september 2023 kl. 04:00.

Zvonareva er i fin form efter en stærk US Open både i single og damedouble. (Foto: IMAGO / tennisphoto.de)

Match up: Clara Tauson vs. Vera Zvonareva

Det er første gang, Tauson og Zvonareva mødes.

Clara Tauson – Vera Zvonareva odds

Hos bookmakerne tror de, at Clara Tauson vinder kampen. 

Du kan få skillingerne retur 1,40 gange hos Marathonbet* på Tauson-sejr. 

Tror du mere på Zvonareva, kan du hapse odds 3,20 hos bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson tamper den rutinerede russer

Det så forrygende ud, da Clara Tauson slog Avanesyan i 1. runde i Ningbo.

I et tæt 1. sæt viste danskeren fokus og koncentration og slog til på en af de meget få chancer for break, mens hun i 2. sæt var helt ovenpå og dominerede, så sejren lød 6:4, 6:1. 

Det tog 1 time og 18 minutter. Godt for Claras restitution. Og særligt godt, fordi 39-årige Zvonareva senere mandag var ude i en maratonduel med britiske Boulter. 

Zvonareva vandt 6:4, 4:6, 7:6. Kampen varede 3 timer og 13 minutter. Altså næsten to timer længere end Tausons kamp mod Avanesyan. 

Det må sidde i veteranen, når hun trasker på banen onsdag morgen dansk tid. 

Og da i hvert fald hvis hun spiller damedouble tirsdag med den faste makker, Laura Siegemund.

Det har gjort godt for Tauson, at hun fik sin kamp hurtigt overstået, og at hun har kunnet komme sig optimalt til denne kamp. 

Vores bud er, at danskeren fortsætter de lovende takter fra 1. runde og vinder kampen i to sæt. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,00
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar