18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Clara Tauson marcherer mod semifinale i Portugal

Clara Tauson spiller kvartfinale i WTA 125 i Oeiras i Portugal mod lokale Matilde Jorge, der er nummer 556 på verdensranglisten og med på et wildcard. Jorge kommer fra en sejr i 2. runde mod verdens nummer 88, britiske Harriet Dart, men Tauson er alligevel stor favorit. Clara Tauson – Matilde Jorge går i gang klokken 14:00 fredag d. 19. april 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Clara Tauson - Matilde Jorge ved WTA 125 i portugisiske Oeiras fredag den 19. april 2024 klokken 11:00.

Clara Tauson er kæmpefavorit, når hun spiller kvartfinale mod Matilde Jorge. (Foto: Sipa US / Alamy Live News)

Clara Tauson vinder og vinder

Det er en fornøjelse at følge Clara Tauson for tiden. Først og fremmest fordi den tidligere så skadesplagede dansker virker til at være helt på toppen fysisk. 

Og derefter fordi hun samtidig spiller flot tennis og virker både harmonisk og sprængfyldt med selvtillid. 

Andet ville da også være mærkeligt, efter hun onsdag vandt sin syvende kamp på stribe, da hun mødte spanske Parrizas Diaz.

I kvartfinalen venter en kamp mod den portugisiske kvalspiller, Matilde Jorge, der med en placering på ranglisten som nummer 556 ikke virker voldsomt skræmmende. 

Dét gør Tauson til gengæld. Spillet flyder, og slagene brager af sted fra Tauson, der virker til at have ramt et rigtig fint niveau parret med balance og effektivitet. 

Måske er det samarbejdet med Lars Christensen, der allerede bærer frugt, og hvis det er, lover det utroligt godt for de kommende måneder. 

Clara Tauson er storfavorit mod Jorge, og vinder danskeren som ventet, venter en semifinale mod turneringens 1. seedede, Bernarda Para, der er nummer 82 på ranglisten. 

Rammer Tauson sit topniveau, bør hun banke både Jorge og Para og såmænd også hvem der end venter i søndagens finale fra den anden turneringshalvdel, hvor alle seedede spillere for længst er slået ud.

Matilde Jorge gør sig mest i double, men her står hun på egne ben

Det er blevet til fire sejre og syv nederlag i 2024 for Matilde Jorge, der netop er fyldt 20 år. 

Hun har i karrieren indtil videre drevet det længst i double, hvor hun er nummer 148 på verdensranglisten og har vundet 14 titler med sin knap fire år ældre søster, Francisca Jorge. 

I single kniber det mere med at slå igennem, hvor Matilde Jorge indtil videre frister en tilværelse som nummer 556 på ranglisten. 

Hendes sæson begyndte i slutningen af januar med to turneringer i Porto, hvor hun i den ene tabte allerede i 1. kvalrunde, og i den anden slog sig til hovedturneringen, men dér røg hun så ud i 1. runde. 

Så tog karrieren Matilde Jorge til Mallorca, hvor hun nåede 2. runde men tabte i tre sæt til svenske Isabel Skoog.

Siden er det utroligt nok gået yderligere ned af bakke for den unge portugiser, der i to følgende turneringer, Porto og spanske Manacor, røg ud i 1. runde, mens hun i to turneringer på Cypern ikke nåede forbi kvalifikationen.

Så det er allerede en succes, at hun er nået til kvartfinalen i denne turnering med sejr mod først landsmandinden Santos med 6:2, 7:5. Santos er rangeret som nummer 1.115. 

Der var mere schwung over sejren i 2. runde mod 5. seedede Harriet Dart, der blev sendt ud 6:3, 6:1. 

Stock-foto af tennis på grus

(Foto: Oleksandr Prykhodko / Alamy Stock Photo)

Match up: Clara Tauson vs. Matilde Jorge

De to mødtes tilbage i august 2020 i en kamp, der også blev spillet i Oeiras, og dengang vandt Tauson klart i to sæt med 6:0, 6:3. 

Clara Tauson – Matilde Jorge odds

Der er odds 1,06 hos bet365* på sejr til Clara Tauson, men det betyder jo omvendt, at der er noget mere saftige 15,00 gange gysserne retur hos Betsson*, hvis du lurer portugisisk sejr.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Hjemmebanen hjælper ikke Jorge mod bomstærke Tauson

Matilde Jorge har haft mere succes ved denne turnering end i hele 2024 indtil videre. Sejren mod Harriet Dart var lige så overraskende, som den var flot. 

Og måske er Jorge båret af medvind i Oeiras, for det er i hvert fald en flot skalp at hente mod ranglistens nummer 88. 

Men Clara Tauson er jo bedre end nummer 88, for danskeren er placeret som nummer 87. Og Clara Tauson har mere end en enkelt gang i karrieren antydet på banen, at hun altså hører til tættere på toppen.

For tiden folder hun det hele ud i fuldt flor, og selv om Jorge også blomstrer, får portugiseren altså ørerne i maskinen her. 

De store slag – serv og forhånd – hos Tauson er i topniveau, så når hun er i flow som aktuelt, skal der noget ekstraordinært til at tumle hende. Det har Jorge ikke. 

Vi går med endnu en sikker dansk sejr i to sæt. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
1,25
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar