18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson – Katie Boulter: Odds og optakt den 9. august 2022

Egentlig var Clara Tauson kvalificeret til WTA-turneringen i Toronto, men hun har valgt at træde et skridt ned af stigen og spiller i stedet Challenger-turneringen i amerikanske Concord. Her er danskeren seedet som nummer 1, og hun indleder tirsdag med en kamp mod Katie Boulter. Clara Tauson – Katie Boulter går i gang klokken 20:30 tirsdag d. 9. august 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Clara Tauson har været plaget af en rygskade, men nu er hun klar igen og spiller i den kommende uge en Challenger-turnering, hvor hun er topseedet. (Foto: Bildbyrån)


Vejen tilbage begynder med et lille skridt for Clara Tauson

Danmarks bedste kvindelige tennisspiller har været ude med en rygskade, siden hun trak sig fra 1. runde af Wimbledon i slutningen af juni, og da hun også har været ramt af sygdom, må vi forvente, det vil tage tid, før hun er tilbage på topniveau igen. Men hun er stadig en godkendt nummer 49 på verdensranglisten. I sidste uge fik hun comeback i Washington, hvor det blev til nederlag mod tyske Andrea Petkovic i to sæt efter lidt over en times spil.

Det har givet Tauson og hendes team mulighed for at vurdere, hvor hun er, og de har truffet et modent valg om, at Clara Tauson ikke spiller WTA-turneringen i Toronto i denne uge. I stedet er hun draget til USA, hvor der er WTA 125-turnering i Challengerserien. 

Her er danskeren seedet som nummer 1, og selv om hun ikke skulle vinde hele molevitten, er der bedre chancer for at få kamptræning ved turnering, der slet ikke er så stærkt besat som turneringen i Toronto. Faktisk er det først i semifinalen, at Tauson risikerer at rende ind i en anden spiller fra top 100 på ranglisten, så der er gode muligheder for at få svunget armen og spillet kampe.

Britiske Katie Boulter er nummer 127 i verden. (Foto: Bildbyrån)


Katie Boulter med flot Wimbledon

Mens Clara Tauson altså måtte udgå skadet af 1. runde af årets Wimbledon, så nåede dengang 25-årige nu 26-årige Katie Boulter helt til 3. runde. Først slog hun franske Burel og i 2. runde gik det ud over tjekkiske Pliskova, der var nummer 14 på verdensranglisten. Boulter var og er nummer 127, så det var noget af et eventyr foran hjemmepublikum i Wimbledon. Men i 3. runde var det slut, da hun mødte endnu en fransk spiller i form af Harmony Tan, som vandt i 2 ubesværede sæt 6:1, 6:1.

Det er dog stadig Boulters bedste resultat ved en Grand Slam nogensinde, og hun klør på i håbet om igen at kravle ind i top 100, som hun gjorde det, da karrieren var på sin højeste placering i 2019 med et spot som nummer 82 på verdensranglisten. Hun har hentet seks seniortitler i karrieren, og den seneste kom i februar, hvor hun vandt Challenger-turneringen i Grenoble i Frankrig på hardcourt. Fire af de seks turneringssejre er netop kommet på hardcourt, så hun har sikkert god tro på egne evner før mødet med Tauson.


Match up: Clara Tauson vs. Katie Boulter

De to kvinder har ikke tidligere stået over for hinanden på tennisbanen.


Clara Tauson vs. Katie Boulter odds

Danske Tauson er 1. seedet i turneringen i Concord, og derfor er det også logisk, at hun er bookmakernes favorit til at vinde dette opgør. Det bedste odds netop nu får du hos Marathonbet*, hvor der er 1,85 på sejr til Tauson. Hælder du mere til sejr til engelske Boulter, kan du få skillingerne retur 2,00 gange med Bwin*.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Modenhed i beslutningerne afspejler sig forhåbentlig på banen

Det kræver et køligt hoved at takke nej til en turnering på et højere niveau, fordi formen endnu ikke er til det. Det vidner om modenhed hos Clara Tauson at tage et skridt ned for igen at kunne spille med helt i top på længere sigt. 

Den unge dansker virkede frigjort og i vigør i sidste uge, selv om hun tabte både i double og i single i første kamp i turneringen i Washington. Men det kan vise sig at være fint for hende med en ekstra uges opbygning, så hun ikke med det samme blev udsat for ekstra belastning. Hvad vil der ske, hvis hun vinder to eller tre kampe i Concord, og ryggen så gør knuder igen? Har hun så ro og mod til at sige, at så var det dét indtil videre? Eller høvler hun igennem og risikerer at spille sig til endnu en skade?

Det vil vise sig. Her møder hun engelske Katie Boulter, som ikke helt har formået at tage de lovende takter fra juniortiden med ind i seniorkarrieren. Hun ligger og balancerer omkring de øverste 100 på verdensranglisten, og det er ikke ueffent, men hvis Clara Tauson virkelig er tilbage igen for fuld kraft, så banker hun også Boulter i dette, de to spilleres første møde nogensinde.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder

*Reklamelink

Marathonbet
1,85
Clara Tauson
Gå til Marathonbet *

Anbefaling kl. 10:00 d. 17. juli 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar