18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
6/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 1.82
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

3.15
2/10
LA Lakers
Indiana Pacers
Tipped at 3.15
Andreas Krogh-avatar
10. dec.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Tainan City
Chao Pak Kei
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. dec.
07:00
sport-icon

Anbefalet til

1.59
2/10
AC Taipei
Taichung Futuro
Tipped at 1.59
BettingGuru-avatar
10. dec.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
1/10
Nice
Reims
Tipped at 1.95
Dagens Spil-avatar
10. dec.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

Clara Tauson – Jessica Bouzas Maneiro: Odds og optakt den 15. juni 2023

I 2. runde af Challengerturneringen WTA 125 i Valencia møder Clara Tauson torsdag den jævnaldrende spanier, Jessica Bouzas Maneiro. De har aldrig tidligere mødt hinanden, og Maneiro kommer til turneringen med fire nederlag i hendes seneste fem kampe. Tauson er klar favorit. Clara Tauson – Jessica Bouzas Maneiro går i gang klokken 15:30 torsdag d. 15. juni 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Foto: Thomas Samson / AFP / Ritzau Scanpix

Foto: Thomas Samson / AFP / Ritzau Scanpix

Det svinger stadig for Tauson. Fra høj klasse til det modsatte.

Der var næsten kun gode ting at tage med fra French Open for Clara Tauson. Alene at spille sig gennem kvalen til hovedturneringen er imponerende. At hun så derfra vandt to kampe og først røg ud i 3. runde mod Avanesyan er endnu bedre.  

Og selv om skuffelsen er til at tage at føle på, fordi danskerens topniveau vel egentlig ville have rakt til en finaleplads i årets turnering, sådan som resultaterne og modstanderne artede sig på vejen, så er det mere end godkendt. 

Nu giver danskeren den så lige et forsøg mere på gruset i Valencia. Efter sejr i første runde mod rumænske Cristian havde lodtrækningen egentlig stillet en kamp mod 2. seedede Grabher fra Østrig i udsigt, men Grabher trak sig i 2. sæt ved stillingen 3:6, 1:2 i Maneiros favør. 

I næste runde venter enten amerikanske Dolehide, som er seedet 7 eller tyske Korpatsch. Sejr i kvartfinalen vil formentlig sende Tauson i favnen på den 36-årige italiener Sara Errani, som er #69 på ranglisten eller spanske Tormo, der er #82. Altså forholdsvis overkommelige modstandere for danskeren. 

Kampen i 1. runde mod rumænske Cristian var en ujævn affære, hvor Tauson kom på 4:0 i første sæt, men så blev hun brudt i sine to følgende servepartier, og så stod den 4:4. Herfra sikrede Tauson sig alligevel sættet med 6:4. I andet sæt førte danskeren 6:5, da hun brød rumænerens serv og sikrede sejren. 

Der er en motorvej åben for Tauson for turneringssejr i Valencia. Hun skal ‘bare’ holde niveau, men det kan selvfølgelig vise sig at være svært nok.

Maneiro kæmper for fodfæste

Talentet er vel ikke helt så åbenlyst hos Jessica Bouzas Maneiro som hos hendes danske modstander. Men spanieren har trods alt hentet otte titler på ITF-Touren, så hun er ikke helt hjælpeløs. 

Det viste hun da også, da hun bed sig fast i østrigske Grabher, som ellers er på tærsklen til ranglistens 50 øverste pladser, for Maneiro førte altså 6:3, 2:1, da østrigeren måtte trække sig. Det var en kærkommen opmuntring – sejren, nok ikke at Grabher trak sig – for Maneiro, der ellers havde tabt de fire foregående kampe. 

Årets bedste præstation leverede spanieren i Prag for en måneds tid siden, da hun nåede finalen i W60-turneringen. Finalen tabte hun dog til lettiske Semenistaja.

Maneiro har tidligere i år været #174 på ranglisten, så den nuværende position som nummer 178 er et lille fald, men det er nok meget passende for niveauet, hos den unge spanier, der formentlig får svært ved for alvor at gøre sig gældende i sportens helt store turneringer. 

I 2023 har hun for første gang forsøgt at spille sig gennem kvalen til Grand Slams, men udbyttet fra Australian Open blev exit fra 3. kvalrunde, mens det var endnu værre i Paris, hvor det bare blev til en enkelt optræden og nederlag til franske Ferro på 3:6, 6:1, 1:6.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Match up: Clara Tauson vs. Jessica Bouzas Maneiro

De to spillere har ikke tidligere krydset ketsjere.

Clara Tauson – Jessica Bouzas Maneiro odds

Bookmakerne har danske Tauson som ganske stor favorit. Du får lige nu odds 1,20 på sejr til Tauson hos Nordicbet*.

Det betyder omvendt, at der er nydelige 4,70 gange grunkerne retur hos Marathonbet*, hvis Maneiro ender med sejren. 

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Spilforslag: Tauson er flere niveauer bedre

Der er ikke så meget at rafle om her. Den eneste grund til, de to spillere overhovedet står på hver sin side af nettet på samme bane, er, at danske Clara Tauson har haft en lang skadespause. Hun hører ikke til i feltet blandt verdens næst- eller tredjebedste tennisspillere. 

Danskerens topniveau berettiger til en plads i toppen af verdensranglisten, og hun skal ikke konkurrere på Challenger-touren og spille kampe for at kvalificere sig til Grand Slams og Masters. Men det kræver stabilitet og kontinuitet. 

At føre 4:0 – i øvrigt for anden turnering i træk – og smide til 4:4 vidner om et skrøbeligt fundament for Clara Tauson. Det ser dog allerede bedre ud med træner Martinez på linjen.

Han har tydeligt givet danskeren klare og simple dessiner, og det virker til at påvirke fokus og determination. 

Jo længere, Tauson arbejder med Martinez, des bedre vil vi kunne se udbyttet, men det skal allerede være så stort, at hun besejrer Maneiro i to sæt.

Det er en god lejlighed til at øve sig på færre og mindre udsving i kampene. En stabil Tauson vinder uden at afgive sæt. 

Buddet herfra: Clara Tauson -1,5

*Reklamelink

Marathonbet
1,62
Clara Tauson -1,5
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar