18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.93
4/10
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Tipped at 1.93
Higuain-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
4/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 2.12
Higuain-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Viborg
Brøndby IF
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Clara Tauson dasker Dolehide i R1

Efter to kampe i kvalifikationen er Clara Tauson klar til hovedturneringen i Miami Masters. Her møder hun i 1. runde amerikanske Caroline Dolehide, som er nummer 50 på verdensranglisten. Caroline Dolehide – Clara Tauson går i gang klokken 17:30 tirsdag d. 19. marts 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Caroline Dolehide - Clara Tauson: Odds og optakt den 19. marts 2024

Der er så meget mere i Clara Tauson. Viser hun det endelig? (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Er Tauson tilbage?

Tamara Zidansek og Océane Dodin måtte begge lade livet i kvalifikationen til Miami Open. Clara Tauson slog dem begge i to sæt.

Det kan være det vendepunkt, danskeren har brug for. Efter en spillemæssigt stærk start på sæsonen, der dog blev standset af stærke modstandere som Azarenka og Ostapenko, har danskeren været i problemer. 

Spillet har ikke flydt, og dermed er også de tilsyneladende overkommelige og endda lette kampe tabt. 

Clara Tauson var ikke med i Miami Open sidste år, mens hun forrige år måtte trække sig med en skade i 1. runde. Aktuelt er danskeren nummer 91 på verdensranglisten, og alle point, hun kan skrabe sammen i Miami, er altså ren bonus, der kan forbedre placeringen yderligere. 

Hvis Clara Tauson formår at slå sig videre til 2. runde, venter tårnhøj modstand, når verdens nummer 4, Elena Rybakina, står klar. Kasakhen er oversidder i 1. runde. 

Lykkes det for Tauson at sende Rybakina ud, kan modstanderen i 3. runde blive belgiske Elise Mertens, mens 4. runde ifølge seedningerne byder på Madison Keys eller Veronika Kudermetova.

Kvartfinalen vil efter planen være mod Maria Sakkari eller Jelena Ostapenko, mens lodtrækningen i semifinalen vil sende Tauson i favnen på Aryna Sabalenka – eller Caroline Wozniacki – mens en eventuel finalemodstander givet vil blive verdensetteren, Iga Swiatek.

Caroline Dolehide på vej i form

25-årige Caroline Dolehide har tidligere fortalt, hvordan hun begynder træningen til tennis-sæsonen tidligt, så hun kan være i ekstra god form. 

Måske har hun alligevel slækket en anelse på træningen, for 2024 har ikke set god ud for hende. Eller i hvert fald ikke frem til Indian Wells Masters. 

For her blev det trods alt til sejre mod først spanske Bucsa og derefter Azarenka, før hun i 3. runde måtte give fortabt mod kinesiske Yuan.

Det må have været opløftende efter indledningen på sæsonen, der gav nederlag i 2. runde i Hobart, Tasmanien og ligeledes nederlag i 2. runde i Australian Open, hvor hun mødte Coco Gauff. 

Så drog hun på tour i Mellemøsten og spillede Abu Dhabi WTA 500 og de to Masters-turneringer i Qatar og Dubai. I alle tre turneringer røg hun ud i 1. runde. 

Modstanden var Linda Fruhvirtova (#138), Marta Kostyuk (#26) og Petra Martic (#60).

Fornemmelsen af nederlag slæbte hun med over Atlanten, for i San Diego blev det også bare til en kamp, da hun tabte til Yastremska.

Og så kom Indian Wells og et par yderst tiltrængte sejre for amerikaneren. 

I september sidste år nåede Dolehide karrierens hidtil eneste finale på WTA Touren, da hun i WTA 500 i Guadalajara tabte til Sakkari.

Caroline Dolehide - Clara Tauson: Odds og optakt den 19. marts 2024

Efter en miserabel indledning på 2024 så Dolehide ud til at finde sine fødder i Indian Wells Masters. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Match up: Caroline Dolehide vs. Clara Tauson

Clara Tauson har ikke tidligere mødt amerikanske Dolehide.

Caroline Dolehide – Clara Tauson odds

Der er stor tiltro til Clara Tauson hos bookmakerne. Hos bet365* kan du få odds 1,33 på dansk sejr.  

Vinder Caroline Dolehide i stedet, kan du hapse pengene retur 3,40 gange med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Slagfestival i Miami

Vi kender Clara Tauson og hendes primære våben i den bomstærke forhånd og en serv, der hele tiden bliver mere og mere pålidelig. 

Her møder danskeren så en slags amerikansk Mini Me, for Caroline Dolehide er kendt for præcis de samme forcer: En stor serv og en næsten endnu større forhånd. 

Spørgsmålet er jo så, om de to spillere vil låse hinanden fast i forsøget på at forstyrre de gensidige styrker, eller om vi kan få en helt åben slagudveksling med masser af kraft, saft og energi?

Fornemmelsen aktuelt er, at Tauson er ved at finde en smule tro på sig selv. At hun spiller med øget sikkerhed, og 25 serveesser i kvalfinalen mod Dodin fortæller om en velfungerende serv også. 

Begge kvalkampene blev vundet i to sæt, så selv om Dolehide i tre af hendes fire seneste har klemt kampene ud i tre sæt mod Yuan, Azarenka og Yastremska, tror vi på, at danskeren tager kampen i to sæt. 

Mentalt må Tauson tage meget godt med fra de to kvalkampe, og får hun først færten af mere, kan hun lade talentet og evnerne folde sig ud. I hvert fald mod Dolehide.  

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
1,91
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar