18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson – Camila Giorgi: Odds og optakt den 9. februar 2023

Clara Tauson røg ud af kvalifikationen til WTA-turneringen i østrigske Linz, men hun fik alligevel en billet til hovedturneringen som Lucky Loser. I 1. runde bankede danskeren 3. seedede Begu fra Rumænien. Torsdag møder hun i 2. runde italienske Camila Giorgi. Clara Tauson – Camila Giorgi går i gang klokken 18:30 torsdag den 9. februar 2023, og du kan se kampen direkte på Bet365.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån


Clara Tauson endelig i medvind igen

Hun var helt oppe som nummer 33 på verdensranglisten i sidste sæson. Danske Clara Tauson var på nippet til for alvor at etablere sig blandt verdens allerbedste kvindelige tennisspillere, men det hele blev spoleret af skader.

Særligt ryggen har været et problem for nu 20-årige Tauson, der er kommet over skaderne nu og kæmper stenhårdt for igen at kravle mod toppen af ranglisten. Hun er aktuelt nummer 141, og derfor er der som regel en lang og vanskelig kvalifikation i vejen, før hun kan spille med i de større WTA-turneringer.

Hun er aktuelt i Linz i Østrig, og her gik det galt i kvalifikationen, da hun tabte til spanske Masarova. Men skuffelsen blev hurtigt afløst af fornyet håb, for Tauson fik en billet til hovedturneringen som Lucky Loser.

Og hun valgte at forfølge heldet, for selv om hun havde (tilsyneladende) hård modstand i verdensranglistens nummer 27 og turneringens 3. seedede Irina-Camelia Begu fra Rumænien, gjorde danskeren kort proces ud af opgøret og vandt på fem kvarter med overbevisende 6:1, 6:2.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!


Camila Giorgi med stor erfaring men dalende niveau

31-årige Giorgi er med sin placering som nummer 73 på verdensranglisten langt fra tidligere tiders niveau, hvor hun toppede på rangslisten som nummer 26 i 2018. Hun er aktuelt den næstbedste italienske kvinde på ranglisten kun overgået af Martina Trevisan, som er nummer 25 netop nu.

Men hun mødte som Tauson rumænsk modstand i 1. runde, og Giorgi vandt pudsigt nok også 6:1, 6:2, men italieneren brugte blot 65 minutter på at sikre sejren.

Giorgi har været i ni WTA-finaler i karrieren, som begyndte i 2006, og hun har vundet tre af de ni finaler. Den ene af sejrene kom i turneringen her i Linz tilbage i 2018. Hendes største sejr var dog i august 2021, hvor hun vandt Canadian Open, som er en WTA 1000-turnering, med finalesejr over tjekkiske Pliskova 6:3, 7:5.

Sejren i 2021 i Canada var samtidig også Giorgis seneste finale, så karrieren er måske nok ved at gå på hæld for den klejne italiener, der dog nåede 3. runde i årets Australian Open. Hun begyndte med sejre over Pavlyuchenkova og Schmiedlova, før hun måtte give fortabt mod verdens nummer ni, schweiziske Belinda Bencic.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån


Match Up Clara Tauson – Camila Giorgi

De to spillere har mødt hinanden én gang tidligere, og det var tilbage i 2021. Dengang endte det med en temmeligt klar sejr til Clara Tauson på 6:3, 6:1 i en kamp, der varede en time og 12 minutter.


Clara Tauson – Camila Giorgi odds

Danskeren er bookmakernes favorit i denne duel. Du kan aktuelt få pengene tilbage 1,73 gange hos Marathonbet* med sejr til Tauson, mens en italiensk triumf udløser 2,11 gange grunkerne retur hos Marathonbet*.

Find det kommende Clara Tauson program her.


Aktuelle odds på kampen

Clara Tauson er bookmakernes favorit i duellen med Giorgi.


Man håber sådan for Tauson, hun får lov at udfolde talentet

Clara Tauson har spillet fire kampe i 2023. To sejre og to nederlag er hendes facit. Italienske Camila Giorgi har spillet seks kampe, og hun kommer med tre sejre og tre nederlag. Sådan rigtigt i flyvende form kan man vel ikke sige, nogen af dem er lige nu,

Men Clara Tauson lignede i meget høj grad en spiller, der har tænkt sig at gribe chancen som Lucky Loser, da hun bankede rumænske Begu. Hun har savnet duften af savsmuld, og er hun helt fri for sine mange skavanker, kan der ligge en fin overraskelse for de fleste modstandere i denne turnering.

En eventuel kvartfinale vil være mod 6. seedede Martic, mens semifinalen formentlig byder på turneringens 1. seedede græske Sakkari. Så vejen er ikke let.

Og den begynder med Camila Giorgi, som Tauson bankede den ene gang, de mødte hinanden tilbage i 2021. Det er knap halvandet år siden. I de måneder har Tauson både besnæret og bevæget sig mod verdenstoppen, og hun har oplevet modgang, skader og nedtur.

Forhåbentlig er hun stærkere. Klogere. Modnet. For så banker hun Giorgi torsdag aften. Det tror vi på, danskeren gør. Uddeler tæsk. Igen.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,75
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til Bet365 *

Anbefaling kl. 20:50 onsdag d. 8. februar 2023. Odds kan ændre sig.



Skriv første kommentar

Skriv et svar