18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Clara Tauson – Astra Sharma: Odds og optakt den 11. august 2022

Det er helt perfekt for Clara Tauson. Hun får lige en dags pause til at komme sig efter sejren sent tirsdag mod Katie Boulter. Det var første sejr efter månedsvis med en rygskade, så en dag med let træning og masser af hvile kan forhåbentlig få Tauson i optimal tilstand forud for torsdagens kamp, hvor hun i 2. runde – som også er ottendedelsfinalerne – møder australske Astra Sharma. Clara Tauson – Astra Sharma går i gang klokken 21:30 torsdag d. 11. august 2022, og du kan se kampen direkte via live streaming

En overbevisende præstation i 1. runde skal følges op af Clara Tauson torsdag. (Foto: Bildbyrån)


Tauson så stærk ud mod Boulter

Challenger-turneringen i Concord, USA er umiddelbart et eller måske endda to step ned af karrierestigen for Clara Tauson. En placering som nummer 49 på verdensranglisten giver hende mulighed for at spille med i meget større turneringer. Men den lange pause har altså betydet, at hun nu spiller WTA 125. Og det lignede en rigtig kvik løsning i 1. runde mod Katie Boulter. 

Efter sidste uges comeback i Washington, hvor Tauson tabte både i single og i double i første forsøg, var det en kærkommen opmuntring med sejren mod Boulter. Tauson så solid ud, bevægede sig flot på banen, og hendes grundslag er tilbage i form igen. Det lover godt for de kommende dage i Concord. 

Går hun hele vejen til finale eller endda bare semifinale i denne turnering, når hun næppe at være med i næste uges Challenger-turnering i Vancouver, Canada, da den begynder i weekenden. Så er det selvfølgelig en mulighed at forsøge sig med WTA 1000 i Cincinnati, men det hele skal  doseres ordentligt, så hun gelejdes tilbage i topform i et passende tempo. 

Astra Sharma er placeret som nummer 200 på verdensranglisten. (Foto: Bildbyrån)


Doktor Sharma ligner en overkommelig opgave

26-årige Astra Sharma er født i Singapore men er australsk statsborger. Hun er rangeret som nummer 200 i verden. Hendes bedste placering var tilbage i februar i år, hvor hun var på en position som nummer 91. Hun har altså aldrig været i nærheden af top 50, hvor Clara Tauson aktuelt befinder sig. Det er blevet til en titel for Sharma som senior, og den faldt i 2021 i Charleston, hvor hun slog tunesiske Ons Jabeur i finalen. 

En af årsagerne til den manglende march op af ranglisten – ud over det oplagte med manglende evner – kan være, at Sharma har taget en mastergrad ved universitetet i Florida, USA. Hun har beskæftiget sig med anvendt fysiologi og kinesiologi, og det kan måske hjælpe hende med skadesforebyggelse og -behandling.


Match up: Clara Tauson vs. Astra Sharma

De to kvinder har mødt hinanden to gange tidligere. Begge opgør er endt 2:0 til Clara Tauson. Første møde var i september 2021, hvor de mødtes i 1. runde i Luxembourg, Tauson vandt dengang 6:2, 6:2 og endte som samlet vinder af turneringen. 

Tre måneder senere mødtes de i årets Australian Open, hvor det igen endte 2:0 til Tauson og denne gang med cifrene 6:3, 6:4. Tauson tabte her i 3. runde til amerikanske Danielle Collins. 


Clara Tauson vs. Astra Sharma odds

Bookmakerne trutter rent flag her, og de har danske Tauson som kæmpe favorit i kampen. I skrivende stund er Bet365* mest gavmilde bookmaker med odds 1,12 på sejr til danskeren. Tror du mest på sejr til Astra Sharma, kan du benytte Unibet*, der lufter odds 7,00 på sejr til australieren.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Alle gode gange 3 for Clara Tauson

To tidligere kampe har givet sejre på 2:0 til Tauson. Selv om hun har været ude længe og helt tydeligt havde noget rust at banke af i Washington i sidste uge, så det allerede meget bedre ud i tirsdagens kamp mod Boulter. Den blev også vundet 2:0. Tauson er blot 19 år gammel, men hun har allerede en højeste placering på verdensranglisten, der er omkring dobbelt så god som Sharmas højeste rangering. Og det endda på trods af, at australieren med 26 år har haft længere tid at kravle på listen i. 

Sharma fik store roser som collegespiller, hvor særligt hendes serv og hendes stærke fysisk blev fremhævet, men det er jo en ting at gøre det godt i collegetennis, og noget helt andet at gøre det i Stoke en tirsdag aften. Eller måske snarere i Concord en torsdag mod en meget talentfuld dansker.

Oddsene sikrer næppe en eksklusiv middag på fin restaurant, men der kan godt blive til en frokost ved et gadekøkken, hvis vi krydrer oddset med sætcifrene 2:0 til Tauson for tredje gang i rap i de to spilleres indbyrdes møder. Som alle har fundet sted inden for det seneste år. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
1,36
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til Bet365 *

Anbefaling kl. 18:00 d. 10. august 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar