18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.79
1/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 1.79
Dagens Spil-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

Clara Tauson – Alizé Cornet: Odds og optakt den 20. juli 2023

Clara Tauson åbner igen for Danmark i Hopman Cup, når hun torsdag møder franske Alizé Cornet. Franskmanden er på hjemmebane i Nice, så mon ikke hun får noget bedre opbakning, end schweizerne gjorde onsdag? Clara Tauson – Alizé Cornet går i gang klokken 16:00 torsdag d. 20. juli 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: IMAGO / MAXPPP

Foto: IMAGO / MAXPPP

Clara Tauson leverede solidt mod Celine Naef

Der var vel et lille spørgsmålstegn ud for Clara Tauson før kampen mod den unge schweizer Naef. 

Tauson måtte melde afbud til Wimbledons doubleturnering med en anelse bøvl, men hun meldte sig altså klar til Hopman Cup. Og hun så da også helt klar ud i onsdagens kamp. 

6:2, 6:3 vandt hun over den bare 18-årige Celine Naef fra Schweiz, og Tauson buldrede af sted med to rene servepartier og et break i schweizerens første serveparti. Bum! 3:0 og velkommen til Hopman Cup.

Naef havde et par breakbolde, men hun formåede ikke at bryde Tausons serv i løbet af kampen, og så kunne danskeren med stor sikkerhed serve sejren hjem og bringe Danmark på 1:0.

I ventetiden til mixeddoublekampen talte Tauson med danske medier, og hun viste en afslappet og smilende version af sig selv, der nok både afspejlede turneringens trods alt minimale betydning for karrieren på ranglisten og så rent faktisk, at Tauson havde det sjovt i Nice. 

Humøret efter den sene mixeddouble onsdag er vel en smule lavere, for godt nok var der en del ukendte faktorer for de to danskere, men at det ligefrem skulle blive til et samlet nederlag på 1:2 mod Schweiz var en overraskelse. 

Rutineret fransk stjerne i karrierens efterår

33-årige Alizé Cornet er aktuelt nummer 68 på verdensranglisten. Hun har været helt oppe som nummer 11, men det var tilbage i 2009. 

Sidste år – 2022 – nåede Cornet til kvartfinalen i Australian Open, men det var første og hidtil eneste gang i den lange karriere, at hun nåede forbi 4. runde i en Grand Slam. 

Den mest prominente af Cornets i alt 15 WTA-tourfinaler er Masters-turneringen i Rom, hvor hun i 2008 tabte 2:6, 2:6 til Jelena Jankovic. 

I denne sæson er hun indtil videre 11-17, men det dækker trods alt over en miserabel indledning på året, hvor hun tabte sine første seks kampe.

En semifinale i Nottingham på græs og en kvartfinale i en Challenger-turnering i Paris er sæsonens bedste udbytte indtil nu. 

Cornet har i karrieren været i 11 finaler i damedouble, hvis vi tæller både WTA, ITF- og Challengerturneringer. Seks af de 11 finaler har givet sejre.

Hun er fra Nice, så Cornet er på hjemmebane og kan vel forvente hyldest fra publikum undervejs.

Foto: IMAGO / Paul Zimmer
Foto: IMAGO / Paul Zimmer

Match up: Clara Tauson vs. Alizé Cornet

De har mødt hinanden én gang tidligere.

Det var i Cleveland på hardcourt sidste år, hvor Cornet vandt 6:3, 7:6. Turneringen i Cleveland er en WTA 250-turnering.

Clara Tauson – Alizé Cornet odds

Bookmakerne taler klar tale: De forventer, at Alizé Cornet vinder denne kamp. Du kan få pengene retur 1,68 gange hos Marathonbet* på fransk sejr.

Det betyder, at der hos Marathonbet* er nydelige 2,09 gange grunkerne at hente på endnu en sejr til den velspilende dansker.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Clara skal slå igennem, for så vinder hun

Niveauet af modstand er en del større her, end det var onsdag mod Schweiz. Her vandt Clara Tauson i flot stil i kampen mod unge Naef, og nu gælder det så den rutinerede Cornet fra de franske værter. 

De mødtes i 2022, hvor Cornet vandt en tæt kamp, og det kan sagtens blive tæt endnu engang. 

Tauson ser stadig bedre og bedre ud i spillet. De fundamentale ting bliver mere og mere solide – serven sidder godt og med stor kraft – og den forrygende forhånd bliver oftere og oftere sat op til narrestreger. 

Cornet har dog været med cirkus på tur mere end én gang, og hun lader sig næppe koste rundt i manegen på samme vis som unge Naef. 

Så det kan let blive en tæt kamp i eftermiddagsheden, hvor Cornet måske vil have en fordel af hjemmebanen, da hun formentlig er vant til de lune temperaturer. 

Tauson bør vel være en anelse bedre netop nu, så vores bud er sejr til danskeren. Men vi tør ikke afvise, der skal tre sæt til. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder

*Reklamelink

Marathonbet
2,09
Clara Tauson vinder
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar