18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Clara gør arbejdet færdigt og banker Lamens

Clara Tauson er storfavorit, når hun søndag klokken 14:00 møder hollandske Suzan Lamens. Det er finalen i WTA 125 i portugisiske Oeiras, og danskeren jagter sin anden titel på dette niveau, mens det er første gang, Lamens er nået så langt. Clara Tauson – Suzan Lamens går i gang klokken 14:00 søndag d. 21. april 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Clara Tauson - Suzan Lamens i WTA 125 søndag den 21. april 2024

Clara Tauson mod sejr i WTA 125 i Oeiras. (Foto: Sipa US / Alamy Live News)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Clara Tauson
Suzan Lamens
Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. apr. 17:41.

Tauson tager det sidste skridt mod titlen

Hvis der var en evaluerings-blanket til Clara Tauson at udfylde efter turen til Portugal, ville hun formentlig allerede nu være fuld af rosende ord og konstruktive bemærkninger. 

Det har været den bedste – måske ikke ferie – men periode i hendes tennisliv meget længe. Først fem sejre i rap med landsholdet og ifølge hende selv en herlig følelse af fællesskab og ansvar for hinanden. 

Dén følelse ser det ud til, hun har taget med videre, for spillet på gruset i portugisiske Oeiras har været formidabelt. Helt enkelt. 

Var det træls, at semifinalen lørdag mod topseedede Pera blev aflyst? Tjaeh, det havde da været skønt at banke amerikaneren og sætte en tyk streg under, at Tauson er turneringens bedste spiller i år. 

Men nu kan danskeren så omvendt være 100% frisk, forberedt og veludhvilet til finalen søndag mod hollandske Suzan Lamens. 

Clara Tauson skal sådan set bare ramme samme niveau, som hun har gjort i de forløbne 14 dage under sydens sol, så bør vejen til titlen ligge åben for hende. 

Det vil i givet fald være Tausons anden titel i tre WTA 125-finaler, men hun har ikke været i en finale i mere end et år siden Limoges i 2023, og i forhold til WTA 125 var det i december 2022, hun senest stod i sådan én. 

Doublespiller foran karrierens største finale

Suzan Lamens har været i 30 doublefinaler i karrieren, og det har givet 16 titler. Som singlespiller er udbyttet mere beskedent med seks titler i 12 finaler. 

Det er første gang, Lamens spiller finale over ITF-niveau, så hollænderen bokser fint over sin normale vægtklasse. 

Lamens er aktuelt nummer 163 på ranglisten, og hendes bedste placering opnåede hun i juli 2022, hvor hun var nummer 161. Det er altså nok cirka hendes niveau, hun rammer for tiden. 

Den 24-årige hollænder har endnu til gode at være med i hovedturneringen i en Grand Slam, selv om hun har prøvet til i kvalifikationen i alle fire turneringer. 

I Oeiras har Lamens slået sig vej til finalen ved at besejre ranglistens nummer 122, colombianske Arango, 7:5, 6:2.

Derefter røg russiske Avdeeva, som er nummer 208, med 7:5, 6:0, og og runden efter var det #202, Falei fra Belarus, der blev slået 6:4, 6:1.

Endelig gik det i semifinalen ud over franske Kristina Mladenovic, der vandt første sæt 6:4, men så tog Lamens fat og vandt de to næste 6:0, 6:0.

Lad os håbe, hollænderen ikke har flere briller, der skal deles ud. 

Odds og optakt til Clara Tauson - Suzan Lamens i WTA 125 søndag den 21. april 2024

Lamens skal hæve niveauet yderligere, hvis hun skal spille med i finalen. (Foto: Orange Pics BV / Alamy Stock Photo)

Match up: Clara Tauson vs. Suzan Lamens

Det er første gang, de to står over for hinanden. 

Clara Tauson – Suzan Lamens odds

Der er odds 1,29 at hente hos bet365* på sejr til Tauson. 

Løber Lamens med sejren i duellen, kan du løbe med 3,80 gange skejserne via Unibet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson tager titlen med sikker sejr

Det er to spillere, der har løftet sig gevaldigt i denne uge, når Clara Tauson og Suzan Lamens står over for hinanden søndag klokken 14:00 i Oeiras i Portugal. 

Vi skal have fundet en vinder af WTA 125-turneringen. Enten skal det være danske Tauson, der med stormskridt er på vej tilbage mod tennistoppen i flot form og sigter efter sin tidligere placering i nærheden af top 30. 

Eller også skal det være hollandske Suzan Lamens, der aldrig har været bedre placeret end nummer 161, og som bruger det meste af sin tid på turneringer på ITF-niveau og i øvrigt også spiller næsten mere double end single. 

Så vores bud er dansk sejr. Clara Tauson har et niveau, hvor hun kan matche de bedste i verden, hvis hun spiller op til sin standard. På de gode dage matcher hun de allerbedste. 

Så det skal være en dansker, der er overlegen på alle parametre. Slagkraft. Repertoire. Serv. Og lige nu også mentalt, for Clara Tauson er vel det bedste sted, hun har været i sin seniorkarriere rent mentalt. Hun er brølstærk. 

Lad endelig det fortsætte med sikker sejr mod Lamens. Vi siger sejr i to sæt til Tauson. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
1,80
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar