18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Casper Ruud – Holger Rune: Odds og optakt d. 1. juni 2022

Holger Rune er klar til kvartfinalen ved Roland Garros, efter at have besejret Stefanos Tsitsipas i en karrieredefinerende, overbevisende optræden på Court Philippe-Chatrier mandag eftermiddag. Onsdag venter norske Casper Ruud, og det er en spiller, der plejer at give Holger Rune dybe panderynker. Kan den danske komet nedbryde nordmandens defensiv og gå i en utrolig semifinale, eller udbygger Casper Ruud sin H2H-føring til 4-0 på gruset? Casper Ruud – Holger Rune afvikles fra cirka kl. 20:45 onsdag d. 1. juni 2022, og du kan se kampen direkte på Eurosport og Eurosport Player.

Holger Rune er kvartfinaleklar efter sejren over Stefanos Tsitsipas. Foto: Bildbyrån

Holger Rune er kvartfinaleklar efter sejren over Stefanos Tsitsipas. Foto: Bildbyrån


Holger Rune har kun tabt ét sæt ved French Open

Forud for 4. runde mod Stefanos Tsitsipas, kunne Holger Rune bryste sig af lutter sætsejre fra møderne med Denis Shapovalov, Henri Laaksonen og Hugo Gaston. Stimen sluttede med nederlaget i 2. sæt mod den fjerdeseedede græker, ikke mindst fordi Holger Runes niveau droppede en anelse mod slutningen af sættet.

Hvordan ville han mon reagere på dét, tænkte man. Den 19-årige dansker gav prompte svar på tiltale; han snuppede både tredje og fjerde sæt, besejrede dermed Stefanos Tsitsipas med 7-5 3-6 6-3 6-4, og gjorde i øvrigt mine forventninger til skamme (jeg havde spået en græsk 3-1-sejr).

Ja, der kom nerver mod slutningen af fjerde sæt, men da det virkelig galt, var Holger Rune tro mod sin gameplan. Han fik samlet sig oven på ”chokket”, og han leverede det, der skulle til – med flotte breakbold-redninger til følge.


Casper Ruud svarede godt igen oven på Sonego-pres

Casper Ruud har haft en mere turbulent turnering end Holger Rune. Nordmanden åbnede sin French Open-konto med en 3-1-sejr over legendariske Jo-Wilfried Tsonga, og der skulle faktisk en fransk skulderskade til sent i fjerde sæt, da Casper Ruud var oppe med 2-1 i sæt, men nede med break, førend han kunne afblæse den helt store Roland Garros-sensation (Tsonga spillede sin sidste kamp i karrieren).

Herefter var der dømt kort proces mod finske Emil Ruusuvuori i anden runde, inden Casper Ruud så for alvor kom på arbejde, da han vendte et truende nederlag fra 1-2 til 3-2 mod en velspillende italiener, Lorenzo Sonego.

Kunne fysikken så holde i fjerde runde mod stort servende Hubert Hurkacz? Svaret var ”Ja”, og polakken blev ekspederet ud med 6-2 3-6 6-3 6-3.


Match up: Casper Ruud vs. Holger Rune

Det her er kedelig læsning for alle, der holder med Holger Rune: Kvartfinalens duellanter har spillet seks indbyrdes sæt siden april 2021, alle på grus, alle med Casper Ruud som sejrherre. Nordmanden har i den grad haft taget på Holger Rune, men det er værd at bemærke, at danskeren har rykket sig fra en 6-2 6-1 afklapsning ved Monaco i 2021 – til et mere jævnbyrdigt 7-6 7-5 nederlag ved Monaco i 2022.

Hvis Holger Rune trykker til og fastholder sit aggressive spil, afvekslende med de veltimede stopbolde, så er der muligheder mod Casper Ruud ved French Open anno 2022. Både Jo-Wilfried Tsonga og Lorenzo Sonego har vist, at man kan gøre skade med en insisterende forhånd. Nordmanden er dog så bundsolid, at han kommer til at straffe det, hvis Holger Rune flytter foden fra speederen.


Ruud – Rune odds

Bookmakernes oddssætning på kvartfinalen afslører, at Casper Ruud spås de største vinderchancer. Der er i skrivende stund odds 1,49 at hente på Casper Ruud hos Marathonbet*, mens samme bookmaker giver odds 2,78 på Holger Rune.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Kan Holger Rune spille sig i French Open-semifinalen?

Holger Rune voksede med opgaven mod Stefanos Tsitsipas, og han imponerede ved mentalt at kunne holde til en kamp af dén kaliber – i det hele taget, og i særlig grad i kølvandet på at tabe 2. sæt og da kampen skulle afgøres sent i 4. sæt.

Casper Ruud vil føle, at han ved, hvad der skal til her, men Holger Rune præsterer pt. på så højt et niveau, at jeg giver ham tilliden i den skandinaviske kvartfinale.

Det bliver, desværre for Holger Rune, varmere i Paris på onsdag, men til gengæld har han fået den sene kamp, hvilket umiddelbart er et plus. Således bliver der ikke skubbet alt for meget til det krampe-sandsynlighedsbarometer, vi helst vil glemme alt om som danske tennisentusiaster.

Buddet herfra: Holger Rune vinder kampen.

*Reklamelink

Marathonbet
2,78
Holger Rune vinder
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar