18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Caroline Wozniacki og Holger Rune spiller mixeddouble i Tiebreak Tens

Caroline Wozniacki og Holger Rune deltager natten til onsdag i showturneringen Tiebreak Tens i Indian Wells i USA. Det er en stjernespækket turnering, hvor overskuddet går til velgørende formål. Og her spiller Wozniacki og Rune altså sammen for første gang. Eisenhower Cup 2024 går i gang tidligst klokken 04:00 onsdag d. 6. marts 2024, og du kan se med direkte på Ekstra Bladet+. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang og hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune spiller mixeddouble med Caroline Wozniacki ved Eisenhower Cup 2024.

Show og underholdning er lige noget for Holger Rune. (Foto: IMAGO / Xinhua)

Eisenhower Cup med sprængfarlig dansk mixeddouble

Som opladning eller opvarmning til selve Masters-turneringen i Indian Wells spiller Caroline Wozniacki og Holger Rune mixeddouble i Tiebreak Tens-formatet. 

Det er en turnering, hvor selve kampen består af en Super-Tiebreak, hvor det gælder om at komme først til 10 point. Man skal dog vinde med to overskydende point. 

Der er otte Mixeddouble-par i turneringen, og i 2023 var det Aryna Sabalenka og Taylor Fritz, der vandt. De vandt i finalen mod Iga Swiatek og Hubert Hurkacz med 10:8.

I årets turnering er Sabalenka og Fritz igen et par, og de forsvarende vindere kan blandt andet løbe ind i Swiatek/Hurkacz, der også igen stiller op sammen. 

Altid underholdende Andrey Rublev har fået Elena Rybakina som partner. Der er også to rent amerikansk par med i form af Pegula/Paul og Navarro/Shelton. 

Dufter det af en fremtidig OL-mix for Danmark?

Tiebreak Tens er en actionpacked form for tennis, der absolut burde være lige noget for Holger Rune, men hans indsats i mixeddouble sammen med Clara Tauson i Hopman Cup i sommeren 2023 indikerede ikke, at der er gået en stor doublespiller tabt i Holger Rune. 

Her er det dog for fornøjelsen, for underholdningen og det gode formåls skyld, så mon ikke både Caroline Wozniacki og Holger Rune gerne vil lege sig til en sejr?

Ifølge Holger Rune selv stiller de begge også op i single. Det primære kan dog meget vel være at teste, om de fungerer sammen på banen, og om en billet til OL i fællesskab skal passes ind i planlægningen – hvis de altså kan få lov og kan kvalificere sig. 

Det ved vi mere om, når årets Eisenhower Cup er overstået, for sikkert er det, at ingen af dem tager til en turnering, uden at det er for at vinde den.

Caroline Wozniacki spiller mixeddouble med Holger Rune ved Eisenhower Cup 2024.

Mere kamptræning til Caroline Wozniacki i en spændende double med Holger Rune. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar