18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.25
5/10
Facundo Bagnis
Giulio Zeppieri
Tipped at 2.25
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
5/10
Facundo Bagnis
Giulio Zeppieri
Tipped at 2.25
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
5/10
Jiri Vesely
Enzo Couacaud
Tipped at 1.91
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.63
1/10
Lazio
Juventus
Tipped at 1.63
dagens-spil-avatar
dagens-spil
23. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
3/10
Exeter
Oxford
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
27. apr.
14:30
sport-icon

Anbefalet til

2.75
3/10
Wycombe
Charlton
Tipped at 2.75
BettingGuru-avatar
27. apr.
14:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
AFC Wimbledon
Walsall
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
27. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
27. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Caroline Wozniacki – Lin Zhu: Odds og optakt den 6. marts 2024

Caroline Wozniacki møder kinesiske Lin Zhu i første runde af WTA Masters i Indian Wells i Californien, USA. Danskeren er med på et wildcard, mens den 30-årige kineser er med i kraft af sin placering på verdensranglisten som nummer 62. Caroline Wozniacki – Lin Zhu går i gang klokken 19:00 onsdag d. 6. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Anna Blinkova mandag den 26. februar 2024.

Caroline Wozniacki har brug for lidt medvind, hvis hendes comeback for alvor skal få vinger. (Foto: IMAGO / Icon / Sportswire)

Wozniacki med vilje men måske mangel på tid

Av for en nedsmeltning for Caroline Wozniacki i sidste uge i San Diego. Danskeren mødte russiske Anna Blinkova, der aktuelt er nummer 45 i verden. 

Men danskeren kom blæsende ud til kampen og vandt første sæt 6:1. Desværre tabte Wozniacki et noget mere tæt andet sæt med 4:6, mens det blev til 1:6 i tredje sæt, hvor energien tydeligt var væk.

Det letter ikke just på de skyer af bekymring, der hænger over danskeren efter de indledende øvelser i hendes storstilede comeback til tennistouren. 

4. runde i US Open tilbage i august 2023 er selvsagt mere end godkendt, men siden er det blevet til fire kampe, og de tre af dem har givet nederlag. 

Først i Auckland til Svitolina, i Australian Open til Timofeeva og altså til Blinkova i sidste uge i San Diego. Mellem de tre var en sejr i 1. runde i Australian Open mod polske Magda Linette.

Det er ikke gået, som Wozniacki havde drømt om. Hun må nok erkende, at enten kræver det væsentligt meget mere tid og arbejde, end hun havde forestillet sig at vende tilbage til WTA-toppen, eller også bliver hendes comeback på et lavere niveau end annonceret. 

Selv om hun helt sikkert bruger meget tid på træning og træning og træning, er det svært at erstatte kampene med pres på. 

Og et eller andet sted må man også anerkende, at hun er mor til to, og måske – forhåbentlig endda – prioriterer deres velvære og trivsel over eget brændende ønske om succes på tennisbanen. Det vil være såre menneskeligt og forståeligt – og måske endda anerkendelsesværdigt. 

Men indtil videre vælger vi nu at tro, at det bliver bedre, og at Miss Sunshine venter lige rundt om hjørnet. Måske allerede i Californien? 

Lin Zhu får det svært

Det har ikke været en imponerende åbning på sæsonen af kinesiske Lin Zhu. 

Hun nåede 2. runde i årets første turnering i Brisbane og kvartfinalen i Hobart, hvor hun slog Bronzetti og Dolehide, før australske Daria Saville stoppede hende. 

I Australian Open levede kineseren slet ikke op til den flotte 4. runde i 2023, for hun røg ud i 1. runde mod upåagtede Oceane Dodin.

Derfra gik turen til Hua Hin i Thailand, hvor Lin Zhu i 2023 vandt karrierens hidtil eneste titel på WTA-niveau, og hun nåede igen finalen, men det blev til nederlag mod den bare 19-årige russer Diana Schnaider. 

Det slog åbenbart Lin Zhu ud af kurs igen, for hendes stop i Mellemøsten gav kun én sejr i tre forsøg i henholdsvis Doha og Dubai. 

Nu er hun så i USA, hvor det i sidste uge blev til endnu et nederlag til Daria Saville i 1. runde. 

Så Lin Zhu har bortset fra turneringen i Thailand absolut ikke haft et godt 2024, og hun kan sagtens få det svært her, for kineserens meget aggressive og offensive stil risikerer at blive fuldstændig afvæbnet og demonteret af Wozniackis defensiv.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Lin Zhu onsdag den 6. marts 2024 klokken 19:00

Lin Zhu har ikke været i storform de seneste tre turneringer. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Lin Zhu

Wozniacki og Zhu har spillet én gang tidligere. Det var for ni år siden – 5. marts 2015 – i Kuala Lumpur.

Caroline Wozniacki vandt kampen 6:4, 6:1, og danskeren fortsatte hele vejen til finalen, som hun også vandt.

Caroline Wozniacki – Lin Zhu odds

Hos bookmakerne har de kinesiske Zhu som kneben favorit i opgøret. Du kan score skejserne tilbage 1,80 gange hos bet365* på sejr til Zhu.

Vinder Caroline Wozniacki, kan du vinde 2,00 gange grunkerne tilbage med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Wozniacki skal komme med fuld kraft

Det endte med nederlag til Caroline Wozniacki, da hun i sidste uge mødte verdens nummer 45, Anna Blinkova. 

Det kunne dog snildt have gået helt anderledes, for danskeren kom blæsende ud af startboksen og sikrede sig første sæt på overbevisende vis. 

Havde danskeren holdt fast i momentum i andet sæt, burde hun have taget sejren. Da først de nåede til tredje sæt, var fysikken drænet hos Wozniacki. 

Dét vil hun formentlig have lært af, og snarere end at økonomisere med kræfterne – som vel i værste fald bare fører til hæderlige nederlag – bør hun give alt for at afgøre kampen i de to første sæt. 

Det kan blive en fordel, at kineseren er aggressiv og gerne vil frem, for det er som skræddersyet til danskerens stærke defensiv og kontraslag.

Vores bud er, at Wozniacki vinder kampen i to sæt.

Buddet herfra: Caroline Wozniacki vinder 2:0 

*Reklamelink

bet365
3,40
Caroline Wozniacki vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar