18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.84
3/10
Bayern München
FC København
Tipped at 1.84
BettingGuru-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.62
1/10
Benfica
Inter
Tipped at 2.62
Dagens Spil-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

4.15
1/10
Real Madrid
SSC Napoli
Tipped at 4.15
Mads Larsen-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.93
6/10
Olimpija Ljubljana
Lille
Tipped at 1.93
Stefan Lind-avatar
30. nov.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.01
2/10
Nottingham F.
Everton
Tipped at 2.01
BettingGuru-avatar
2. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Libertad
Cumbaya
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
2. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
6/10
FK Haugesund
Stabæk
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
3. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.79
4/10
Celta Vigo
Cadiz
Tipped at 1.79
Stefan Lind-avatar
4. dec.
22:00

Caroline Wozniacki – Kimberly Birrell: Odds og optakt den 8. august 2023

Tirsdag er det endelig tid for comeback til Caroline Wozniacki. I Montreal Masters møder hun i 1. runde den australske kval-spiller Kimberly Birrell. Det bør umiddelbart være en overkommelig opgave for den tidligere verdensetter, men spørgsmålet er selvfølgelig, om der er noget rust, der skal bankes af. Caroline Wozniacki – Kimberly Birrell går i gang klokken 18:30 tirsdag d. 8. august 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Wozniacki levendegør tøjsponsorens slogan

Efter mere end tre-og-et-halvt år som pensioneret, hvor tiden blandt andet er blevet brugt på to graviditeter og de medfølgende børn, er det tirsdag tid for Caroline Wozniacki at returnere til WTA-Touren. 

Det gør hun med en kamp mod den australske kval-spiller Kimberly Birrell. Det lyder på papiret som en nådig modstander, når danskeren igen skal på tennisbanen for alvor. 

Der har været bulletiner fra blandt andre Holger Rune, at han er imponeret over både form og teknik hos Wozniacki efter en træningssession mellem de to. 

At den fysiske form er helt i top, er der næppe tvivl om, men kan Wozniacki omstille spillestilen, så den passer til moderne tennis?

Hun har selv fortalt, at hendes retur til tennisverdenen blandt andet skal vise hendes børn, at man kan opnå sine drømme. At Impossible is Nothing, som hendes mangeårige sponsor Adidas har hævdet det. 

Danskeren begynder helt fra bunden af verdensranglisten uden point, men med de lukrative wildcards, der ryger hendes vej, er der sådan set ret kort vej til en bunke hurtige point. 

Birrell i 1. runde er en fornuftig modstander, men allerede i 2. runde kan Wimbledon-mesteren Vondrousova vente. Tjekken er blot seedet 9 i turneringen, og hun møder egyptiske Mayar Sherif, der er nummer 31 på ranglisten. 

Kæmper Wozniacki sig til 3. runde, venter formentlig amerikanske Coco Gauff, der er nummer 7 på verdensranglisten. Det er en barsk vej, danskeren har fået i comebackturneringen.

Birrell kender alt til at begynde forfra

Australske Kimberly Birrell er 25 år gammel. Tidligere i år opnåede hun sin hidtil højeste placering på verdensranglisten som nummer 110. 

Det er også ganske imponerende, for hun har været gennem en frygtelig periode. Efter Wimbledon i 2019 var hun ude i halvandet år med en skade i albuen. 

Da hun endelig vendte tilbage, spillede hun bare to turneringer i begyndelsen af 2021, før hun igen sad ude i næsten yderligere et år. 

Siden har der været mere konsistens og bedre resultater. I 2023 nåede hun for første gang til 2. runde i en Grand Slam, da hun kom frem til 2. runde i Australian Open.

Hun har også været i karrierens første kvartfinale i WTA 250-turneringen i Merida. Og siden var hun både med i hovedturneringen i Masters i Indian Wells og i French Open. 

Birrell har været i 10 finaler på ITF-Touren, og de otte af dem har været på hardcourt, hvor fire har givet sejre. 

I 2023 er Birrell noteret for 27 sejre i 47 kampe. Hun spillede i Lexington i sidste uge, hvor det blev til tre kampe, mens hun allerede har spillet to kvalkampe i Montreal og altså må forventes at være i godt flow.

Foto: IMAGO / Icon Sportswire
Foto: IMAGO / Icon Sportswire

Match up: Caroline Wozniacki vs. Kimberly Birrell

De har ikke spillet mod hinanden tidligere. 

Caroline Wozniacki – Kimberly Birrell odds

Hos bookmakerne er Wozniacki temmeligt klar favorit med odds 1,59 hos Marathonbet* på dansk sejr. 

Bliver det i stedet australske Birrell, der snupper sejren, kan du få skillingerne retur 2,63 gange hos Betfair*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Nervøst men med klart dansk overtag

Det må være med en god portion kildren i maven, at Wozniacki går ind til denne kamp. Hvor står hun efter mere end tre år på sidelinjen med babygylp, tv-kommentering og rollen som husmor?

Er hun helt klar til igen at bide skeer med livet på WTA-Touren og den barske og indædte kamp for alle sejre?

Det vil vise sig. Hun virker i hvert fald helt og aldeles i zen, og det kan jo sagtens tænkes, at moderrollen har givet en indre ro, som kan afspejle sig i spillet på banen. 

Danskeren meldes i hvert fald i forrygende fysisk form, og hendes grundslag skulle stadig være af høj klasse. 

På den led er det jo nådigt, at hun begynder med en kvalspiller, men Kimberly Birrell er absolut ikke hvemsomhelst.

Hun er hoppet mere end 600 pladser frem på verdensranglisten det seneste halvandet år efter at være plaget af skader. 

Der er dog ikke noget, der tyder på, at Birrell skal være i så høj en klasse, som Wozniacki helt sikkert forventer, hun selv vil være. 

Måske skal danskeren spille sig tilbage på rette timing og fornemmelsen af at stå i en tællende kamp, men vi tror dog på, at comebacket går glimrende, og at Caroline Wozniacki vinder i to sæt.  

Buddet herfra: Caroline Wozniacki -1,5

*Reklamelink

Marathonbet
2,42
Caroline Wozniacki -1,5
Gå til Marathonbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar