18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Caroline Wozniacki – Katie Volynets: Odds og optakt den 11. marts 2024

Caroline Wozniacki er i 3. runde af Masters i Indian Wells efter to imponerende sejre, og nu venter den 22-årige amerikaner Katie Volynets, der for alvor er ved at få gang i en lovende karriere. Kan Carolines erfaring tumle den iltre ungdom endnu engang – mon ikke? Caroline Wozniacki – Katie Volynets går i gang klokken 02:00 mandag d. 11. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Katie Volynets i Masters i Indian Wells, USA 2024.

Wozniacki var flyvende mod Donna Vekic. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Wozniacki finder langsomt sin tennis frem igen

Det var endnu engang et tæt første sæt, der blev fulgt af et noget mere ensidigt andet sæt. Sådan har billedet været i begge Wozniackis kampe ved Indian Wells indtil videre. 

I første runde slog hun – med en gigantisk regnafbrydelse midtvejs – kinesiske Lin Zhu 7:6, 6:1, mens det fredag blev til en lignende sejr mod naboen i Monaco og veninden, Donna Vekic. 

Her blev cifrene 7:6, 6:3 i danskerens favør, og hun er dermed klar til 3. runde. Sejren over Vekic markerede kun anden gang siden comebacket i august 2023, hvor Wozniacki har formået at vinde to kampe eller mere i træk. 

Caroline Wozniacki har selv fortalt, at hun har trænet benhårdt netop på at forbedre fysikken og udholdenheden, så hun kan klare at spille flere kampe flere dage i træk. 

Det ser absolut ud til at have virket. Dét kombineret med, at hun helt naturligt får mere og mere tennis – flere og flere slag – i hænderne og kroppen, ser ud til at have forbedret spillet ganske betragteligt. 

Der er stadig alle de sædvanlige seje karaktertræk som fight, vilje og hårdt arbejde, men de bliver i stigende grad kombineret med overskud, smil og vinderslag. 

Katie Volynets venter natten til mandag, og bliver det til sejr dér, venter vinderen af Kerber og Kudermetova i 4. runde. Og en eventuel efterfølgende kvartfinale vil sandsynligvis være mod verdens nummer 1, Iga Swiatek. 

Volynets på spring for rangliste-forbedringer

Den 22-årige amerikaner Katie Volynets er nummer 131 på verdensranglisten.

For et år siden var hun oppe som nummer 74 efter at have nået 3. runde i Australian Open og sin første WTA-kvartfinale i WTA 250 i Austin. 

Siden er det gået en kende tilbage på listen for resten af 2023 blev absolut ikke lige så succesfuldt med blandt andet en rædderlig græssæson, der bød på lutter nederlag. 

Hun kvalificerede sig til hovedturneringen i US Open via tre kvalsejre, men det blev til exit allerede i 1. runde mod Xinyu Wang – akkurat som det også var blevet til tidlig exit i French Open og Wimbledon. 

Volynets åbnede året med en semifinale i Challenger-turneringen i Canberra, og efterfølgende spillede hun sig gennem kvalen til Australian Open kun for at blive slået i 1. runde endnu engang – denne gang var det Anna Kalinskaya, der agerede bøddel. 

Hun hentede en kvartfinale i WTA 250 i Thailand og en Challenger-semifinale i Mumbai i Indien, og nu står hun så i 3. runde i Indian Wells for første gang nogensinde. Hendes tre tidligere forsøg har givet to gange exit i 1. runde og en exit i 2. runde. 

Vejen til Wozniacki er for Katie Volynets gået via russiske Mirra Andreeva i 1. runde, og hun blev slået 7:5, 7:5, mens det i 2. runde så var ranglistens nummer 6, Ons Jabeur, der blev sendt hjem 6:4, 6:4. 

Odds og optakt til Caroline Wozniacki - Katie Volynets i Masters i Indian Wells, USA 2024.

Volynets spillede en stærk kamp mod verdens nummer 6, Ons Jabeur. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Match up: Caroline Wozniacki vs. Katie Volynets

Det er første gang, Caroline Wozniacki og Katie Volynets mødes.

Caroline Wozniacki – Katie Volynets odds

Caroline Wozniacki er favorit hos bookmakerne, som lige nu giver odds 1,50 hos bet365* på sejr til danskeren. 

Vinder Volynets, kan du vinde skillingerne tilbage 2,75 gange med bet365*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: To spillere i fremgang brager sammen

Caroline Wozniacki har imponeret stort indtil videre ved Indian Wells. Sejre mod verdens nummer 62, Lin Zhu, og nummer 36, Donna Vekic, lover godt for det videre forløb. 

Danskeren ser ud til at være i balance mentalt, i fin fysisk forfatning, og hendes tennis bliver bedre og bedre for hvert parti. 

Men Katie Volynets er ingen walkover. Sejren mod Ons Jabeur viste amerikanerens kvaliteter i dueller fra grundlinjen, og hun viste både atleticisme og hurtighed undervejs. 

Volynets har mange værktøjer til at blive en top 50-spiller, men lige nu får hun det svært med Caroline Wozniacki

Danskeren trækker både på den nyfundne glæde og comeback-energien (Tænk Michael Laudrup i Real Madrid efter skiftet fra Barcelona) og på al den opsparede erfaring fra en karriere, der både har budt på placeringer på toppen af ranglisten og Grand Slam-sejre. 

Derfor er vores bud, at Wozniacki trækker sig sejrrigt ud af dette opgør, og det kan meget vel blive to tætte sæt, men det bliver ved de to sæt.

Buddet herfra: Caroline Wozniacki vinder 2:0 

*Reklamelink

bet365
2,25
Caroline Wozniacki vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar