18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Caroline Wozniacki i Montreal: Spil med “skadesgaranti” her

Danske Caroline Wozniacki gør comeback i Montreal i disse dage. Uanset om du spiller på danskeren eller en anden spiller, kan du hos bet365 få gevinsten på dit valg udbetalt, selvom modstanderen udgår skadet.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: Sådan fungerer “skadesgarantien” på tennis

Ikke nok med, at du får gevinsten, hvis du har valgt den rigtige spiller. Har du valgt den spiller, der trækker sig med en skade – ja, så får du indsatsen returneret i rene kontanter.

  1. Placér et før-kampvæddemål på markedet Vinder kampen for singlekampe fra enhver ATP-, WTA- eller Grand Slam-begivenhed.
  2. For singlevæddemål, hvis modstanderen udgår skadet, vil dit væddemål blive afgjort som vinder, med din indsats returneret som kontanter, og gevinster udbetalt som væddemålskreditter.
  3. Hvis et valg er del af et multivæddemål og modstanderen udgår skadet, behandles valget som en vinder. Hvis dit multivæddemål går hen og vinder, vil din indsats og eventuelle gevinster fra væddemålet, der ikke inkluderer dette valg, blive udbetalt i kontanter. Yderligere gevinster fra vores Tennis – Afgørelse ved udgåelse udbetales i væddemålskreditter.

Væddemål placeret på spilleren, der udgår skadet, afgøres som annulleret og din indsats returneres som kontanter i overenstemmelse med vores tennisregler.


Vigtigste regler og vilkår

  • Afgørelse ved udgåelse er kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
  • Afgørelse ved udgåelse gælder for før-kampvæddemål på markedet Vinder kampen kun for singlekampe i hovedlodtrækningen fra ATP-, WTA- eller Grand Slam-begivenheder for tennis. For singlevæddemål, hvis modstanderen udgår skadet i løbet af kampen, udbetaler vi dit væddemål som vinder, med din indsats returneret som kontanter, og gevinster udbetalt som væddemålskreditter. Hvis hele eller en del af dit kvalificerende væddemål blev placeret med væddemålskreditter, vil den del af din indsats blive returneret i væddemålskreditter med enhver rest udbetalt i kontanter.
  • Hvor et kvalificerende valg er inkluderet i et multivæddemål, og modstanderen udgår skadet i løbet af kampen, behandler vi valget som en vinder. Hvis dit multivæddemål går hen og vinder, vil din indsats og eventuelle gevinster fra væddemålet, der ikke inkluderer dette valg, blive udbetalt i kontanter, med yderligere gevinster udbetalt i væddemålskreditter. Hvis hele eller dele af dit kvalificerende væddemål blev placeret med væddemålskreditter, vil den del af din indsats blive returneret i væddemålskreditter med enhver rest udbetalt i kontanter.
  • Afgørelse ved udgåelse gælder ikke for væddemål via Byg væddemål. Hvor markedet Vinder kampen er inkluderet som et før-kampvalg i et væddemål via Byg væddemål, og modstanderen udgår skadet, annulleres væddemålet via Byg væddemål, og din indsats returneres i kontanter, i linje med vores Regler for tennis. Hvis hele eller en del af dit væddemål blev placeret med væddemålskreditter, vil den del af din indsats blive returneret i væddemålskreditter med enhver rest udbetalt i kontanter.
  • Afgørelse ved udgåelse gælder ikke, hvor en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, gælder Afgørelse ved udgåelse for den resterende aktive indsats.
  • Hvor et valg er blevet redigeret ved brug af funktionen Rediger væddemål til et før-kampvalg på markedet Vinder kampen for en spiller, der går videre grundet udgåelse, vil Afgørelse ved udgåelse gælde. Hvis et valg er blevet redigeret før-kamp på nogen anden måde eller for at inkludere et Liveoddsvalg, vil Afgørelse ved udgåelse ikke gælde.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Vi dækker alle danskernes kampe

Her på SpilXperten klæder vi dig på med optakter til samtlige kampe med Caroline Wozniacki, Holger Rune og Clara Tauson.

Gå direkte til vores seneste optakt herunder:

Tennis i fjernsynet

Er du klar over, at du kan se samtlige danskernes kampe i TV? Faktisk er der rigtig meget tennis på menuen i den kommende tid:

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar