18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.25
5/10
Facundo Bagnis
Giulio Zeppieri
Tipped at 2.25
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
5/10
Facundo Bagnis
Giulio Zeppieri
Tipped at 2.25
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
5/10
Jiri Vesely
Enzo Couacaud
Tipped at 1.91
Mads-Hansen-avatar
Mads-Hansen
23. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.63
1/10
Lazio
Juventus
Tipped at 1.63
dagens-spil-avatar
dagens-spil
23. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
3/10
Exeter
Oxford
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
27. apr.
14:30
sport-icon

Anbefalet til

2.75
3/10
Wycombe
Charlton
Tipped at 2.75
BettingGuru-avatar
27. apr.
14:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
AFC Wimbledon
Walsall
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
27. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Bayer Leverkusen
VfB Stuttgart
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
27. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Bliver Tauson skyllet bort af franske Océane?

Clara Tauson møder i 2. kvalrunde ved Miami Masters franske Océane Dodin, som er nummer 84 på verdensranglisten. Her er Tauson nummer 91, men det er danskeren, der er forhåndsfavorit i kampen om en plads i hovedturneringen. Océane Dodin – Clara Tauson går i gang klokken 16:00 mandag d. 18. marts 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Océane Dodin - Clara Tauson: Odds og optakt den 18. marts 2024

Tauson skal bygge på sejren mod Zidansek. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Slå først, Tauson!

Med en slet skjult reference til de gode gamle Slå først, Frede-film må vi opfordre Clara Tauson til at gribe takt-stokken, når hun møder franske Dodin. 

For efter en periode med nedslående resultater og alt, alt for tidlige exits mod modstandere, som danskeren bør kunne slå, var det opløftende, at se hende mod slovenske Zidansek. 

I første sæt brød danskeren allerede i kampens fjerde parti, og så lignede det et sikkert sæt bygget på stærke server, men sådan skulle det ikke gå. 

Ved 4:2 til Tauson brød Zidansek, og så fortsatte det ellers med breaks de følgende tre partier. Her stod Tauson som vinder af sættet med cifrene 6:4 efter en rodet afslutning. 

Så blev det anderledes bedre og langt mere solidt i andet sæt. Zidansek havde breakbolde ved 1:1, som danskeren afværgede, og i stedet brød Tauson til 4:2 og servede kampen hjem med to rene servepartier derfra. 

Dét må give mod på mere og blod på tanden. Fem nederlag i de foregående seks kampe kan snildt have givet hængemule og nedadvendte mundvige hos Tauson, som nu igen har grund til at smile. 

Der er ingen genveje i hendes nuværende situation. Hun må fokusere på at få de enkelte elementer til at fungere. 

Når de gør det – fungerer – kan hun kombinere dem til en helhed, der igen gør hende konkurrencedygtig for alvor. Hun kan passende begynde med en sejr mod Dodin.

Dodin med flotte sejre og stærke resultater

Franske Océane Dodin er aktuelt nummer 84 på verdensranglisten. Det er ikke ringe. Men for syv år siden var hun helt oppe som nummer 46.

Hendes stil kan virke risikobetonet og lidt vel offensiv, men hun har forsøgt at tilpasse taktik og slag til en noget utålmodig tilgang til tennisspillet, så Dodin konstant søger korte dueller. 

Efter karrierens højeste placering på ranglisten i 2017 endte hun skuffende 2018 som nummer 319 efter helbredsproblemer. 

Siden er hun kravlet op af listen, og hun er nu endelig ved at etablere sig igen som et household name i top 100.

Dodin begyndte som Clara Tauson sæsonen i Canberra i Australien, men her måtte hun trække sig fra kvartfinalen. Det var dog ikke værre, end at hun stillede op i Australian Open.

Og det var godt for hende, for her nåede hun fjerde runde for første gang i karrieren. Det krævede sejre mod Lin Zhu, Trevisan og Clara Burel, før kinesiske Qinwen Zheng høvlede hende ud med 6:0, 6:3.

Så vendte Dodin hjem til Frankrig og ITF-turneringen i Andrezieux, hvor hun nåede semifinalen, og det blev også endestationen i Altenkirchen.

Dodin røg tidligt ud af Indian Wells, hvor hun efter sejr i 1. runde mod Avanesyan tabte til Kasatkina i 2. runde. 

Endelig deltog Dodin også i Charleston, hvor Tauson røg ud i første forsøg, mens Dodin nåede til kvartfinalen.

Océane Dodin - Clara Tauson: Odds og optakt den 18. marts 2024

Océane Dodin har vist fin form i sæsonen. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Match up: Océane Dodin vs. Clara Tauson

Det bliver første gang, de to spillere står over for hinanden på tennisbanen.

Océane Dodin – Clara Tauson odds

Clara Tauson er temmeligt klar favorit hos bookmakerne, hvor du netop nu får odds 1,34 hos Unibet* på dansk sejr. 

Vinder Dodin, kan du vinde 3,15 gange indsatsen retur med Unibet*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson har før tabt som favorit

Clara Tauson må bære en klar favoritrolle i denne kamp, og det har hun efterhånden gjort en del gange uden at leve op til det. 

Det ville være skønt, hvis den pludselige sejr mod Zidansek kunne blive et vendepunkt for danskeren, så hun nu med tillid og pondus kan begynde at vinde mere, end hun taber. 

Og til dét formål er Dodin måske endda en ret oplagt modstander, for Dodins spillestil giver muligheder for Tauson. 

Franskmanden ynder at spille så korte dueller som muligt. Hun er stærkest i baghånden og har tidligere erkendt, at både hendes serv og forhånd kræver mere arbejde og forbedringer. 

Dét lyder jo som den helt perfekte modstander for Tauson. Hun har den store forhånd, der kan slå kontra på Dodins forsøg på at afgøre partierne hurtigt, og bliver det til en duel om flest vindere, kan Clara Tauson sagtens spille det spil også. 

Når vores bud her alligevel er sejr til franskmanden, handler det mere om, at Dodin har vist sig slidstærk, driftsikker og har vundet 14 af sæsonens 20 kampe indtil nu. 

Clara Tauson har uge efter uge skuffet mod tilsyneladende svagere modstandere siden den flotte indsats mod Ostapenko i Linz. Det var, som om den kamp var et negativt vendepunkt for hende.  

Derfor bliver sejr til Dodin til odds 3,15 en tand for fristende. 

Buddet herfra: Océane Dodin vinder

*Reklamelink

Unibet
3,15
Océane Dodin vinder
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!2 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Rasmus G

  Hej Racer74.

  Jeg forstår godt at du ønsker stats på alle anbefalinger, der bliver lavet på SpilXperten. Vi har dog valgt at skelne mellem vores ekspertpanel, og så de optakter vi laver på kampe. Ekspertips er direkte anbefalinger fra vores panel, og her bliver der altid ført statistik, ligesom der også gør på Leanders Luringer, som også er deciderede spilforslag. Vi leverer dog 40+ optakter om ugen på tennis, fodbold og UFC på de allerstørste kampe, og disse er skrevet for at give brugeren information og inspiration til et eventuelt spil på kampen. Rent teknisk kører vores ekspertpanel også i et andet system, der automatisk bogfører statistikken, hvilket ikke er tilfældet for optakterne.

  Vi har, hvis du savner tennis ekspertforslag, dog lige hyret Asger-Hess, så vores panel på tennis nu udgøres af Bech og Asger, så der er rig mulighed for at finde spiltips der, hvis man ikke er “hyggespiller”.

  Mvh Rasmus, SpilXperten.com

 2. Racer74

  Jeg har nævnt det før, men jeg savner i den grad stats på diverse forslag, jeg oplever alt for mange analyser, som ikke bliver bogført eller ført statistik over. For “hyggespillere” er det måske interessant nok, men det virker sgu lidt uambitiøst for mig, at det ikke for længst er sket – medmindre man har erkendt, at det skræmmer læsere væk….