18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ugo Humbert – Holger Rune: Odds og optakt den 21. januar 2023

Nummer 106 mod nummer 10 på verdensranglisten. Fransk Ugo Humbert mod danske Holger Rune. Der er ingen vej uden om, at den unge dansker er storfavorit, når han natten til lørdag pakker ketsjeren ud i Melbourne for at spille 3. rundekamp i Australian Open. Ugo Humbert – Holger Rune går i gang klokken 03:00 lørdag d. 21. januar 2023, og du kan se kampen direkte på Eurosport 1 eller Discovery+. 

Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / Ritzau Scanpix
Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / Ritzau Scanpix


Holger Rune hygger sig på skræmmende højt niveau

Der er virkelig blevet gået grundigt til makronerne i Holger Runes træning, siden han tabte årets første kamp til japanske Nishioka i Adelaide. For halvanden uge på træningsbanen og fire dage inde i Australian Open har danskeren fejet gulv med sine to modstandere. Først fik serbiske Krajinovic klø 3:0, og tidligt torsdag morgen var det så amerikanske Cressy, der rundtosset blev banket 3:0. 

Danskeren virker i god balance, og han ser ud, som om han virkelig hygger sig hvert eneste sekund på banen. Mod Cressy krævede det tålmodighed, og det er trods alt sjældent på top 10 over populære hits blandt teenagere, men Rune har lagt et par lag på sin ungdommelige og aggressive tennis. 

Han balancerer og vurderer hver enkelt duel med præcision. Det betyder, han spiller med stor sikkerhedsmargin, når det er nødvendigt, og at han stadig kan hive ekstreme vinderslag ud af den kraftfulde forhånd, når der er brug for det. 

Hvis Holger Rune kan bevare tålmodigheden og skarpheden, har han også gode chancer for at besejre Humbert for tredje gang i lige så mange møder i karrieren.

Det vil åbne for en 4. rundekamp mod russiske Rublev (eller briten Evans), og derefter venter så Djokovic. Serberen er turneringens helt store favorit, men han har humpet rundt med stort lårbind og lægebehandling i de første to kampe. Man kan på Djokovics vegne frygte, han ikke holder helt til finalen. 

Det kan så omvendt blive Holger Runes store chance for at komme længere end kvartfinalen. Med exit allerede fra Nadal og Casper Ruud er der gode muligheder for Rune. Hvis altså han kan tumle først Humbert, derefter (formentlig) Rublev og så Djokovic. 


Kan Ugo kaste grus i ‘Olgers maskineri?

Den 24-årige franskmand er aktuelt nummer 106 på verdensranglisten. Derfor var det ganske overraskende, at han i første runde besejrede landsmanden Richard Gasquet, der er nummer 41 på ranglisten. Men Humbert vandt i tre sæt og buldrede videre til anden runde mod amerikanske Denis Kudla. 

Kudla er nummer 108 på ranglisten, så det var egentlig knap så overrumplende, at Humbert var i stand til at baske Kudla 3:1 og for første gang nogensinde nå tredje runde i Australian Open. Det er femte gang, Humbert er med down under.

Humbert har i karrieren vundet i alt tre ATP-titler. To gange ATP 250 tilbage i 2020, hvor han vandt i belgiske Antwerpen og i Auckland i New Zealand. I 2021 vandt han så karrierens største titel med sejren i ATP 500-turneringen i tyske Halle, hvor han slog ranglistens aktuelle nummer 6, Andrey Rublev 6:3, 7:6.

Den venstrehåndede franskmand spiller offensiv tennis med fokus på flugtninger, og når han får lov og rammer den rigtige dag, er han en ubehagelig modstander. Ugo Humbert vil være hundesulten efter endelig at besejre danske Rune.

Foto: William West / AFP /  Ritzau Scanpix
Foto: William West / AFP / Ritzau Scanpix


Match up: Ugo Humbert vs. Holger Rune

De to spillere mødte hinanden to gange i 2022. Første gang var i Indian Wells i USA i marts, hvor Holger Rune vandt 6:3, 6:2. Anden gang var i slutningen af oktober i Basel, hvor Rune igen vandt i to sæt. Denne gang 6:4, 6:2. Begge dueller var på hardcourt, så der kommer næppe mange overraskelser for de to spillere i denne kamp. 


Ugo Humbert – Holger Rune odds

Hos bookmakerne har de Holger Rune som klar favorit, og du kan lige nu få odds 1,25 hos Bwin* på sejr til danskeren.

Bliver tredje gang lykkens gang for Ugo Humbert, så han kan trække sig sejrrigt ud af duellen med Rune, kan du trække 4,50 gange indskuddet til dig hos Bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen

Endnu ingen tilgængelig oversigt over odds – den er på vej …


Same Procedure as Last Round, Mister Rune

Vi har formentlig alle set 90-års Fødselsdagen nytårsaften. Og samme udtryk er fristende at anvende i tilgangen til denne kamp for Holger Rune. Han har lige mødt Cressy, som er en servekanon. Nu venter Humbert, som er en – nuvel lidt mindre end Cressy men stadig – servemaskine. 

Humbert vil sædvanligvis også gerne spille tennis, og det bekommer formentlig Rune ganske vel, at det ikke bliver helt så urytmisk og hakkende som mod Cressy. Men Rune har opskriften klar. 

Stort fokus i egen serv, for det kan være ekstremt farligt at give servepartier (for let) væk. Og omvendt enormt fokus, når chancen byder sig for breaks, for de kommer ikke så ofte mod de her skarpe serve-spillere. Altså: Same Procedure as Last Round, Mister Holger, please.

Det er vi også sikre på, det bliver, og med den stabilitet, styrke og omtanke, Rune har præsenteret indtil videre i Melbourne, tror vi på endnu en klar sejr i tre sæt til danskeren.  

Buddet herfra: Holger Rune -2,5

*Reklamelink

Unibet
2,40
Holger Rune -2,5
Gå til Unibet *

Anbefaling kl. 08:30 fredag d. 20. januar 2023. Odds kan ændre sig.
Skriv et svar