18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australian Open live stream

Australian Open 2024 afvikles fra d. 14. til d. 28. januar, og hvis du har lyst til at spille på og opleve årets første Grand Slam direkte via stream, kan du gøre det hos bet365*. Bookmakeren tilbyder spil på, og billeder fra, Australian Open. Skal det lykkes for Rafael Nadal at triumfere en sidste gang? Følg alle de store stjerner som Daniil Medvedev, Rafael Nadal, Ashleigh Barty og Naomi Osaka direkte via live streaming hos bet365*.

Tilbud til Australian Open

Stream tennis fra Australien Open

Du har mulighed for at spille på og live streame tennis fra Australian Open, hvis du har penge stående på din bet365*-konto. Streamingen er tilgængelig både via computer, tablet og telefon. Følg vores overskuelige guide herunder.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge stående på din spillekonto

4. Vælg kampen fra Australian Open

5. Start live streaming

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på Australian Open hos bet365 – KLIK HER!*

Læs også: Clara Tauson program og Holger Rune live streaming

Regler og vilkår for livestreaming hos bet365

bet365’s* spilmuligheder og tilbud om live streaming er meget anbefalelsesværdigt. Du skal enten have spillet et væddemål indenfor et døgn eller have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af de direkte billeder fra diverse sportsbegivenheder.


Australian Opens historie

Australian Open har eksisteret siden 1905, hvor Rodney Heath vandt på hjemmebane. På den tid var det stadig amatører, som stillede op til turneringen. Dette ændrede sig i 1969, hvor det for første gang nogensinde var professionelle, der kæmpede om det eftertragtede trofæ. Den mest vindende mandlige professionelle tennisspiller er Novak Djokovic, som har vundet turneringen hele 8 gange i sin hidtidige karriere. Serena Williams har rekorden for flest sejre i Australien for kvinder med hele 7 samlede sejre, siden turneringen blev gjort professionel.


Hvornår spilles kampene i Melbourne?

Australian Open afholdes i 2024 fra d. 16. til d. 29. januar. Kampene forsøges så vidt muligt at blive arrangeret således, at europæiske seere ikke behøver at stå op midt om natten for at følge turneringens største kampe. Derudover spiller varmen også en rolle, da det ikke er formålstjenesteligt, for hverken spillere eller tilskuere, at kampene afholdes på de varmeste tidspunkter af døgnet.

Stream og spil på Australian Open hos bet365 – KLIK HER!*


Live stream andre tennisturneringer

Hos bet365* kan du ikke blot spille på og se Australian Open, men også de resterende Grand Slam-turneringer i løbet af året. Derudover kan du også spille på og streame tenniskampe fra de fleste andre store turneringer på ATP- og WTA-touren.

French Open
Forårets Grand Slam, som spilles på grus-underlag, er altid garant for flot og seværdig tennis. Der skal noget specielt til for at vinde på dette underlag, og især Rafael Nadal har de senere år vist vejen frem.

Wimbledon
Den mest prestigefyldte tennisturnering overhovedet er selvfølgelig også en del af bet365’s* spil- og streamingudvalg. Se og spil på Novak Djokovic’ kamp for at vinde trofæet. Du skal blot oprette en konto hos bet365*.

Diverse WTA-turneringer
Som supplement til Grand Slam-turneringerne tilbyder bet365* også spil til og live-dækning af de mindre turneringer. Du har altså mulighed for at følge spillerne fra tættest mulige hold, når de folder sig ud på alverdens tennisbaner.

Opret en konto hos bet365* med hjælp fra vores guide og opnå live-billeder og mange spilmuligheder fra størstedelen af de spillede tenniskampe- og turneringer.