18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
3/10
Emmy Awards 2023
Tipped at 3.40
Jesper Carstens-avatar
8. jan.
03:00

Alex De Minaur – Holger Rune: Odds og optakt den 24. juni 2023

Holger Rune har fundet koden til græsset. Lørdag møder han australske Alex De Minaur i semifinalen i Queens Club-turneringen. Fredag slog danskeren en anden Young Gun, italienske Musetti, der blev verfet væk i to sæt. Alex De Minaur – Holger Rune går i gang klokken 14:00 lørdag d. 24. juni 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: Peter Cziborra / Reuters / Ritzau Scanpix

Foto: Peter Cziborra / Reuters / Ritzau Scanpix

Rune går helt grassat på græsset

Sidste år blev det blot til tre kampe for Holger Rune på græsset. I tre turneringer på stribe tabte danskeren i første forsøg til henholdsvis Busta, Peniston og Giron. 

I år spiller græshoppen en helt anden melodi. I den traditionsrige Queens Club-turnering i London har danskeren vundet tre kampe på stribe mod Cressy, Peniston og Musetti. 

Sejren fredag mod italieneren var med afstand danskerens bedste præstation af de seks kampe på græsset, og som Rune selv har været inde på, skal han først lære at holde af spillet på græs, før han for alvor kan begynde at nyde det. 

Det forhindrer dog ikke Holger Rune i at række ud efter stjerner og turneringssejre med det samme. Og han virker, som om han er ved at finde sin vej ind i spillet på det dynamiske, hurtige og meget anderledes underlag. 

Særligt baghånden var et storartet våben i fredagens sejr, hvor han flere gange lynede både med storslåede passerslag og med longline både på servereturneringer og i åbent spil. 

Danskeren var nede 1:4 i 1. sæt, da han måtte tilses af en læge på grund af smerter og spændinger i håndleddet. Var det et taktisk fif for at bryde italienerens rytme? Måske. Hvis det var, virkede det i hvert fald, for Rune vandt de følgende fem partier og dermed sættet 6:4. 

I andet sæt løftede Musetti niveauet, og Holger Rune fulgte med. Det gav en voldsomt seværdig tenniskamp med mange flotte dueller og mange stærke slag. 

Ved 5:4 til Musetti havde italieneren to breakpoint og sætbolde, men Rune fik afværget til 5:5, brød Musettis serv rent efterfølgende og sikrede sig sejren på 2. matchbold. 

Vinder Rune lørdagens semifinale, kravler han et trin frem på verdensranglisten og vil være nummer 5, når den bliver opdateret mandag.

De Minaur slog Holger, sidst de mødtes i en semifinale

Det var i Acapulco, de bragede sammen senest; Alex De Minaur og Holger Rune. Dengang var det også i en semifinale, og dengang vandt australieren 3:6, 7:5, 6:2 og fortsatte med sejr i finalen mod amerikanske Tommy Paul med 3:6, 6:4, 6:1.

De Minaur er berømt for sin voldsomme arbejdsradius og for både vilje og evner til at holde gang i de mest umulige point. Men han er til gengæld hverken berømt eller berygtet for sin serv, og det er jo for alvor noget skidt på græsset. 

Han er dog alligevel kommet til denne semifinale ved at slå Andy Murray, der har vundet fem gange tidligere i Queens, og argentinske Schwartzman samt den rutinerede franskmand Mannarino i kvartfinalen. 

De Minaur er aktuelt nummer 18 på ranglisten, og hans bedste placering var en 15. plads for ret præcist to år siden.

Dengang vandt han også karrierens hidtil eneste titel på græs, da han i ATP 250 i Eastbourne slog Lorenzo Sonego 4:6, 6:4, 7:6.

Den 24-årige australier slog sig ind på ranglistens top 40 i slutningen af 2018, og siden har han balanceret mellem 15. pladsen som det bedste og små nøk ned i nærheden af nummer 40 igen. Altså en meget, meget stabil spiller. 

Det er dog også en spiller, der kritiseres for at mangle offensive værktøjer til at styre kampene, og at han er for afhængig af sin defensiv og det hårde arbejde. 

Ikke nok med, at det kan blive svært for alvor at slå spillere fra aller-allerøverste hylde, men det kan også slide ham hurtigere ned fysisk end de fleste andre tennisspillere.

Foto: Bildbyrån

Match up: Alex De Minaur vs. Holger Rune

De har mødt hinanden tre gange tidligere. Sidste år vandt Holger Rune begge møder, som lå meget kort efter hinanden. 

Først i Stockholm 22. oktober, hvor det blev 4:6, 7:6, 7:5, mens det bare fire dage senere i Basel endte 6:2, 7:5.

De mødtes igen i år i Acapulco tilbage 4. marts, hvor det lykkedes for De Minaur at vinde 3:6, 7:5, 6:2 i en semifinale.

Alex De Minaur – Holger Rune odds

Hvis du tror på sejr til Holger Rune, får du lige nu bedste odds hos Betfair*, der stikker dig pengene tilbage 1,87 gange, hvis danskeren spiller sig i finalen.

Hælder du mere til australsk sejr, er der odds 2,10 at hente på De Minaur hos Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: En virkelig vanskelig nød. Men den kan knækkes

Selvfølgelig er der ingen lette kampe i semifinalen i en ATP 500-turnering. Derfor kan Holger Rune godt berede sig på en ordentlig fight og nok også en smule modgang undervejs.

Men så er det heller ikke værre. Musetti er nummer 16 på ranglisten. Ham slog danskeren i to sæt. De Minaur er nummer 18 på den aktuelle rangliste. Ham kan Rune altså også slå. Og måske endda også i to sæt. 

Benarbejdet ser bedre og bedre ud for Holger. Hans server virker fokuserede og ekstra knivskarpe på græsset. 

Runes flugtninger var ekstraordinært skarpe i fredagens kamp mod Musetti, og rammer han samme niveau i lørdagens semifinale, får De Minaur det meget, meget svært.

Begge spillere er kommet til semifinalen via cirka 5,5 times tennis, men hvor danskeren endnu ikke har afgivet sæt, måtte De Minaur ud i et tredje sæt fredag mod Mannarino i en kamp, der varede næsten 2,5 time. 

Vores bud til kampen er endnu en sejr til Holger Rune. I to eller tre sæt betyder ikke noget. Bare han vinder. Come ON! 

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Betfair
1,87
Holger Rune vinder
Gå til Betfair *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar