18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tennis odds

Tennis er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og generelt i hele verdenen. Med de mange tenniskampe stort set hele året rundt, kan du altid finde tennis odds forslag til betting på den populære sportsgren. 

Store stjerner som Roger Federer og Serena Williams kæmper med om de største titler ved Grand Slam-turneringerne Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. I denne artikel klæder vi dig på med en beskrivelse af de fire Grand Slams og de tre førnævnte profiler. Vi fremhæver også nogle bookmakere, der er særligt gode til odds på tennis – også hvis du vil spille live, mens du kigger med på stream.

Tennis odds tips

Her på siden kan du finde gode tennis odds tips til såvel nybegyndere samt erfarne personer. Forhåbentligt kan det hjælpe dig godt i gang med at vædde på tennis. 

Husk altid at bruge disse tips og tricks til at hjælpe dig med din betting, som en inspiration. Det er mest af alt vigtigt at gennemføre betting på ansvarlig vis, og benytte din bedste dømmekraft. 

Tennis odds forslag

Der er mange tennis odds forslag, når det kommer til succesrig betting. Du kan følge en række tennis odds tips, som forhåbentligt vil øge dine sandsynligheder for succes. 

 • Sæt dig ind i regler for tennis: Tennis er en ret simpel sport i forhold til de grundlæggende regler, som du hurtigt kan sætte dig ind i. Dette kan hjælpe dig med betting på tennis odds. 
 • Forstå tennis betting: Det er også vigtigt at du kender til de primære tennis odds, så du har du styr på hvad du spiller på.  
 • Sammenlign odds: Sammenlign odds hos forskellige bookmakere, og opret konti hos flere forskellige, så du altid finder de højeste odds på markedet. 
 • Fokusér på en spiller: Det anbefales at blive ekspert på én tennisspiller og at vædde på hans/hendes kampe. På den måde kan du lære alt om personens form, styrker, svagheder, spillestil osv. 
 • Tjek de indbyrdes opgør: Tjek historik for H2H blandt de to spillere. I tennis spiller de samme spillere ofte mod hinanden i løbet af sæsonen, og denne viden er guld værd i forbindelse med tennis betting.
 • Underlaget er naturligvis vigtigt: I tennis er det essentielt at være opmærksom på underlaget, der spilles på. Spillere er bedre til at spille på nogle underlag frem for andre, og det påvirker naturligvis tennis betting. 

Du kan også øge dine sandsynligheder for succes med tennis betting ved at følge forslag fra eksperter, og det kan du læse om nedenfor. 

Tennis ekspert odds

Alle kan nyde gavn af tennis ekspert odds forslag. De fleste lever en travl hverdag, og derfor kan det være en udfordring at følge alle de førnævnte trin som at følge med i nyhederne, tennisspillernes kampresultater, deres form osv. Derfor kan det være en god ide at følge tips fra tennis eksperter, og det kan du finde lige her på denne side. 

Tennis live betting tips 

Hvis du foretrækker live betting, er det naturligvis essentielt at du tjekker om bookmakeren tilbyder live tennis betting. 

Det er også en god ide at tjekke om der er mulighed for at streame tenniskampe direkte på betting siden, da det kan gøre det nemmere at placere væddemål på tennis odds.

Generelt er tennis live betting tips de samme som traditionel form for betting. Dog er det vigtigt at have styr på de særlige former for odds inden for live tennis betting.

Hvor du kan spille på tennis til gode odds?

NordicBet
NordicBet har et af de bedste udvalg af tennisodds. NordicBet har høje odds, og du kan få stor gevinst på mange tenniskampe.

Gå til NordicBet

*Reklamelink

888sport
888sport har et stort udvalg af tennisodds på de danske spillere. Du kan blandt andet følge Roger Federer, Clara Tauson, Rafael Nadal og Holger Rune rundt om i verden, og oddse på om, de vinder de store kampe.

Gå til 888sport

*Reklamelink

Fire store turneringer
Vi giver dig her overblikket over de fire største turneringer.

Australian Open
Australian Open er den første Grand Slam-turnering, som bliver spillet på underlaget hardcourt i Melbourne. Her har den den store schweiziske mester Roger Federer triumferet hele tre gange, men den store stjerne på det australske underlag er serbiske Novak Djokovic. Han har vundet hele seks gange ud af de seneste 10 år, hvilket er meget imponerende, hvis man tænker på den benhårde konkurrence, der er i mændenes verdenstop. Hos kvinderne har Serena Williams vundet hele syv gange, og hun kommer nok til at vinde flere store titler på Rod Laver Arena i fremtiden. Den store australske legende Rod Laver har lagt navn til den største arena ved turneringen, og han formåede at vinde turneringen tre gange. Hvis du vil vide, hvor du kan live streame Australian Open, læs med her.

French Open
Grusturneringen French Open har haft en konge i en længere periode, og han hedder Rafael Nadal. Den hurtige spanier har vundet den traditionsrige grusturnering hele 10 gange, så man kan godt sige, at han har fået opbygget noget af et fort i den franske hovedstad. Turneringen er en skøn turnering, og en frygtelig turnering for andre spillere, der hellere vil spille på hurtigere underlag. På kvindernes side har Chris Evert været den helt store spiller på den franske grus med syv titler, mens der i nyere tid har været skiftende vindere. Det er stor omvæltning for mange spillere at gå fra hardcourt til grus, og derfor er der også gode spillere, som ryger hurtigt ud af turneringen på grund af skiftet af underlag.

Wimbledon
Den traditionsrige græsturnering Wimbledon er den ældste tennisturnering i verden, da den har været spillet over 140 år. En af de mest toneangivende spillere igennem Wimbledons historie er den stadigt aktive Roger Federer fra Schweiz. Han har vundet turneringen hele otte gange, og han har mulighed for at vinde endnu flere. Han finder sig godt tilpas på det hurtige underlag i England. På kvindernes side har Serena Williams triumferet hele syv gange, men det er ikke nok til at slå legenden Martina Navratilovas ni sejre. Wimbledon er en turnering, hvor traditionerne er i orden, men der er også plads til overraskelser, mest på banen. For eksempel vandt kroatiske Goran Ivanisevic på sensationel vis i 2001, efter at have været igennem kvalifikationen.

US Open
US Open runder Grand Slam-ballet af i oktober måned i USA. US Open bliver spillet på hardcourt ligesom ved Australian Open. Roger Federer har vundet turneringen hele fem gange, og han er sammen med Jimmy Conners og Pete Sampras de mest vindende professionelle herresinglespillere. På kvindernes side deler Chris Evert og Serena Williams den titel med seks titler. Denne turnering er kendt for, at der kan ske lidt af hvert. Det er sent på sæsonen, og her er nogle af spillerne trætte efter en lang sæson. De fleste topspillere er dog med i toppen hvert år. I 2014 gik overraskelsen Marin Cilic fra Kroatien hele vejen turnering, som ellers lå til Federer, Djokovic eller Murray. Turneringen er med til at sætte punktum for en lang sæson, og i nogle tilfælde kan det også være med til at afgøre, hvem der slutter som nummer ét i verden. Læs om US Open Live stream.

Roger Federer
Roger Federer har en lang og glorværdig karriere bag sig. Federer har vundet imponerende 95 titler i karrieren, og det gør ham til den næstmest vindende herresinglespiller igennem tiden. Han har vundet Wimbledon hele otte gange, og det gør ham nærmest til kongen af det grønne græs i England. Schweizeren er dog blevet 36 år, så der er nok ikke så mange år tilbage af hans karriere. Vi tror dog, at han får en rigtig sæson alligevel. Han har vist god form i efteråret i 2017, og hvis den karismatiske herresinglespiller fra Schweiz fortsætter det gode spil, er han bestemt i spil til flere Grand Slam-titler. Federer er placeret på verdensrangslistens andenplads (november 2017), men det kan sagtens skifte til en førsteplads meget snart.

Serena Williams
Serena Williams har en meget stor karriere bag sig, hvor hun nærmest har været nummer ét de seneste mange år. Hun er dog blevet sat meget tilbage på ranglisten efter sin graviditet, men der går ikke lang tid, før hun er tilbage. Hun er noteret for 72 titler igennem karrieren, hvor hun har vundet hele otte Grand Slam-titler. Derudover har hun vundet fire OL-guldmedaljer, men tre af dem har været i damedoublen, hvor hun har teamet op med søsteren Venus Williams. Serena Williams er kendt for sin store fysik og kraft i slagene, der kan blæse enhver damesinglespiller helt tilbage. Hun bliver meget spændende at følge i 2018, hvor hun kommer tilbage for fuld kraft. Lige nu er hun nummer 22 på verdensranglisten (november 2017).

Se tennis hos bookmakerne

Du kan følge alle de største tennisstjerner i aktion hos NordicBet. Det kræver blot, at du har penge på din NordicBet-konto for at se tennis. For at komme godt i gang med at se tennis, kan du følge nedenstående guide.

 1. Gå til NordicBet.dk – KLIK HER*!
 2. Opret konto / log ind.
 3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
 4. Klik på “Sportsbook” i topmenuen og vælg derefter “Live Stream”.
 5. Vælg “Live Streamning Kalender” og klik på kampen, som du ønsker at streame.
1 2 19 20