18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tennis odds og tips

Tennis er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og generelt i hele verdenen. Med de mange tenniskampe stort set hele året rundt, kan du altid finde tennis odds forslag til betting på den populære sportsgren. 

Store stjerner som Rafael Nadal og Iga Swiatek kæmper med om de største titler ved Grand Slam-turneringerne Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. I denne artikel klæder vi dig på med en beskrivelse af de fire Grand Slams og de tre førnævnte profiler. Vi fremhæver også nogle bookmakere, der er særligt gode til odds på tennis – også hvis du vil spille live, mens du kigger med på stream. Hvis du vil se tennis kampe fra din sofa, kan du med fordel kigge på vores tennis TV guide her.

Endelig giver vi også spalteplads til de største danske tennisstjerner, Holger Rune og Clara Tauson. Snart kan vi endelig se den største danske kvindelige tennisstjerne Caroline Wozniacki på banen igen, når hun gør sit comeback først i Montreal og så til Grand Slam turneringen i New York, US Open.

Husk altid at bruge disse tips og tricks til at hjælpe dig med din betting, som en inspiration. Det er mest af alt vigtigt at gennemføre betting på ansvarlig vis, og benytte din bedste dømmekraft. 

Aktuelle tennis betting tips

6 tips for betting på tennis

Der er mange tennis odds forslag, når det kommer til succesrig betting. Du kan følge en række tennis odds tips, som forhåbentligt vil øge dine sandsynligheder for succes. 

 1. Sæt dig ind i regler for tennis: Tennis er en ret simpel sport i forhold til de grundlæggende regler, som du hurtigt kan sætte dig ind i. Dette kan hjælpe dig med betting på tennis odds. 
 2. Forstå tennis betting: Det er også vigtigt at du kender til de primære tennis odds, så du har du styr på hvad du spiller på.
 3. Sammenlign odds: Sammenlign odds hos forskellige bookmakere, og opret konti hos flere forskellige, så du altid finder de højeste odds på markedet. 
 4. Fokusér på en spiller: Det anbefales at blive ekspert på én tennisspiller og at vædde på hans/hendes kampe. På den måde kan du lære alt om personens form, styrker, svagheder, spillestil osv. 
 5. Tjek de indbyrdes opgør: Tjek historik for H2H blandt de to spillere. I tennis spiller de samme spillere ofte mod hinanden i løbet af sæsonen, og denne viden er guld værd i forbindelse med tennis betting.
 6. Underlaget er naturligvis vigtigt: I tennis er det essentielt at være opmærksom på underlaget, der spilles på. Spillere er bedre til at spille på nogle underlag frem for andre, og det påvirker naturligvis tennis betting. 

Du kan også øge dine sandsynligheder for succes med tennis betting ved at følge forslag fra eksperter, og det kan du læse om nedenfor. 

Tennis live betting tips 

Hvis du foretrækker live betting, er det naturligvis essentielt at du tjekker om bookmakeren tilbyder live tennis betting. 

Det er også en god ide at tjekke om der er mulighed for at streame tenniskampe direkte på betting siden, da det kan gøre det nemmere at placere væddemål på tennis odds.

Generelt er tennis live betting tips de samme som traditionel form for betting. Dog er det vigtigt at have styr på de særlige former for odds inden for live tennis betting.

De største danske tennisspillere lige nu du kan oddse på

Holger Rune

Holger Rune er Danmarks helt store håb på herresiden. Han har allerede brilleret ved at vinde en ATP 500-turnering i München, og han slog også sit navn fast, da han gik hele vejen til kvartfinalen ved French Open 2022.

Vil du se Holger Rune spille, har vi lavet en Holger Rune live streaming guide til dig.

Clara Tauson

Ligesom Holger Rune er et lyspunkt på herresiden, er Clara Tauson det på kvindesiden. Der er store sko at fylde ud, eftersom Caroline Wozniacki nåede både at være verdensetter og at vinde en Grand Slam, men Clara Tauson har et talent, der retfærdiggør, at man drømmer de helt store drømme.

Vi viser dig, hvordan du ser Clara Tauson næste kamp.

Caroline Wozniacki

Hele Danmarks tennis darling Caroline Wozniacki gør comeback og spiller sin første turnering efter mere end to års pause. Det bliver spændende at se, i hvilken form hun er og hvordan hun klarer familielivet med to små børn og en tenniskarriere.
Hvis du vil følge med i hendes første kamp, læs her, hvor du kan streame Caroline Wozniackis kampe.

Andre store tennisstjerner

Roger Federer

Roger Federer har en lang og glorværdig karriere bag sig. Federer har vundet imponerende 95 titler i karrieren, og det gør ham til den næstmest vindende herresinglespiller igennem tiden. Han har vundet Wimbledon hele otte gange, og det gør ham nærmest til kongen af det grønne græs i England.
Schweizeren er dog blevet 40 år, så der er nok ikke så mange år tilbage af hans karriere. Hans sidste turnering var Wimbledon 2021 og er derfor faktisk ikke mere at finde på verdensranglisten.
Sidst i september 2022 afsluttede han sin karriere med en sidste kamp sammen med Nadal i duoble til Laver Cup.

Serena Williams

Serena Williams har en meget stor karriere bag sig, hvor hun nærmest har været nummer ét de seneste mange år. Hun var dog blevet sat meget tilbage på ranglisten efter sin graviditet og pausen derefter. Hun er noteret for 72 titler igennem karrieren, hvor hun har vundet hele otte Grand Slam-titler. Derudover har hun vundet fire OL-guldmedaljer, men tre af dem har været i damedoublen, hvor hun har teamet op med søsteren Venus Williams.
Serena Williams er kendt for sin store fysik og kraft i slagene, der kan blæse enhver damesinglespiller helt tilbage. Hun har i August 2022 spillet sin sidste kamp som professionel til US Open.

Fire store tennis turneringer

Vi giver dig her overblikket over de fire største turneringer.

Australian Open

Australian Open er den første Grand Slam-turnering, som bliver spillet på underlaget hardcourt i Melbourne. Her har den den store schweiziske mester Roger Federer triumferet hele tre gange, men den store stjerne på det australske underlag er serbiske Novak Djokovic. Han har vundet hele seks gange ud af de seneste 10 år, hvilket er meget imponerende, hvis man tænker på den benhårde konkurrence, der er i mændenes verdenstop. Hos kvinderne har Serena Williams vundet hele syv gange, og hun kommer nok til at vinde flere store titler på Rod Laver Arena i fremtiden. Den store australske legende Rod Laver har lagt navn til den største arena ved turneringen, og han formåede at vinde turneringen tre gange. Hvis du vil vide, hvor du kan live streame Australian Open, læs med her.

French Open

Grusturneringen French Open har haft en konge i en længere periode, og han hedder Rafael Nadal. Den hurtige spanier har vundet den traditionsrige grusturnering hele 10 gange, så man kan godt sige, at han har fået opbygget noget af et fort i den franske hovedstad. Turneringen er en skøn turnering, og en frygtelig turnering for andre spillere, der hellere vil spille på hurtigere underlag. På kvindernes side har Chris Evert været den helt store spiller på den franske grus med syv titler, mens der i nyere tid har været skiftende vindere. Det er stor omvæltning for mange spillere at gå fra hardcourt til grus, og derfor er der også gode spillere, som ryger hurtigt ud af turneringen på grund af skiftet af underlag.

Wimbledon

Den traditionsrige græsturnering Wimbledon er den ældste tennisturnering i verden, da den har været spillet over 140 år. En af de mest toneangivende spillere igennem Wimbledons historie er den stadigt aktive Roger Federer fra Schweiz. Han har vundet turneringen hele otte gange, og han har mulighed for at vinde endnu flere. Han finder sig godt tilpas på det hurtige underlag i England. På kvindernes side har Serena Williams triumferet hele syv gange, men det er ikke nok til at slå legenden Martina Navratilovas ni sejre. Wimbledon er en turnering, hvor traditionerne er i orden, men der er også plads til overraskelser, mest på banen. For eksempel vandt kroatiske Goran Ivanisevic på sensationel vis i 2001, efter at have været igennem kvalifikationen.

US Open

US Open runder Grand Slam-ballet af i oktober måned i USA. US Open bliver spillet på hardcourt ligesom ved Australian Open. Roger Federer har vundet turneringen hele fem gange, og han er sammen med Jimmy Conners og Pete Sampras de mest vindende professionelle herresinglespillere. På kvindernes side deler Chris Evert og Serena Williams den titel med seks titler. Denne turnering er kendt for, at der kan ske lidt af hvert. Det er sent på sæsonen, og her er nogle af spillerne trætte efter en lang sæson. De fleste topspillere er dog med i toppen hvert år. I 2014 gik overraskelsen Marin Cilic fra Kroatien hele vejen turnering, som ellers lå til Federer, Djokovic eller Murray. Turneringen er med til at sætte punktum for en lang sæson, og i nogle tilfælde kan det også være med til at afgøre, hvem der slutter som nummer ét i verden. Læs om US Open Live stream.

Optakter og artikler til kommende tenniskampe

Hvor kan du spille på tennis til gode odds?

NordicBet
NordicBet Danmark har et af de bedste udvalg af tennisodds. NordicBet har høje odds, og du kan få stor gevinst på mange tenniskampe.

Se tennis hos bookmakerne

Du kan følge alle de største tennisstjerner i aktion hos NordicBet. Det kræver blot, at du har penge på din NordicBet-konto for at se tennis. For at komme godt i gang med at se tennis, kan du følge nedenstående guide.

 1. Gå til NordicBet.dk – KLIK HER*!
 2. Opret konto / log ind.
 3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
 4. Klik på “Sportsbook” i topmenuen og vælg derefter “Live Stream”.
 5. Vælg “Live Streamning Kalender” og klik på kampen, som du ønsker at streame.