18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ny Superliga podcast på SpilXperten! “Godt Klar’t” er i luften

SpilXpertens egen Benjamin Leander og kompagnon Jeppe Rud Skak dækker Superligaen med øget frekvens og humør i den kommende 2022/23-sæson, hvor læsere og lyttere på SpilXperten.com kan glæde sig til at høre med i formatet “Godt Klar’t” to gange om ugen.

De to venner har gennem en årrække dækket Superligaen intenst både i podcastformat og via det sociale medie Twitter, og nu når samarbejdet en foreløbig top, når de to skal lave udsendelser tirsdag og fredag i podcasten, hvis navn naturligvis hylder hele Superligaens Ove Christensen.

Der er masser af nuancer, et minimum af facitlister og masser af humør, når Benjamin Leander og Jeppe Rud Skak går i studiet, og i premiereepisoden bages der op med en optakt til første runde af den nye Superliga-sæson.

Du kan høre om kampene under følgende tidskoder:

00:02:58 FC Midtjylland – Randers
00:17:39 Viborg – AaB
00:36:35 Lyngby – Silkeborg
00:54:20 FC København – AC Horsens
01:07:40 Brøndby – AGF
01:23:29 OB – FC Nordsjælland
01:37:37 Bud på slutstillingen
01:39:21 Rundens Hold

Der er meget mere Superliga på SpilXperten.com – husk det ansvarlige spil, hvis du bevæger dig ud i væddemål på kampene. Betting skal være sund underholdning med ro i maven, så Godt Klar’t redaktionen opfordrer naturligvis til omtanke og sund fornuft.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF

Skriv et svar