18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.40
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 2.40
Mads Larsen-avatar
1. mar.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00

Superliga podcasts

På denne side kan du læse om vores interessante Superliga podcasts, Guldnålen og Bag Fjendens Linjer.

Guldnålen – Superliga podcast

Hvis du er bidt af en gal manager, så skylder du dig selv at lytte med på managerpodcasten, Guldnålen. De to værter, Hans-Jacob Arndt og Lasse Risgager, der har forcerne i henholdsvis datajonglering og taktik, dissekerer den bedste danske række (og i øvrigt også den bedste engelske, altså Premier League) hver eneste uge, så du står godt rustet til at slå vennerne i jeres miniliga.

Guldnålen er en anderledes Superliga podcast, der, med sit særligt fokus på managerspil hos Holdet.dk, både recapper på runden, der gik i Superligaen OG kigger frem mod den kommende runde.

Guldnålen udkommer hver tirsdag. Det gælder både med hensyn til Superliga podcasten og Premier League podcasten, så sørg for at have strøm på mobilen, når du hopper på cyklen, sætter dig i bilen eller stiger på toget.

Superligapodcasten, Bag Fjendens Linjer

Er du til en sjov og interessant Superliga podcast lavet af fans, så er Kasper & Nanna – Bag Fjendens Linjer måske noget for dig. En FCK-fan, Kasper Larsen, og en Brøndby-fan, Nanna Møller Karlsen, der begge har et stort kendskab og tilhørsforhold til deres respektive klubber driller hinanden og tager temperaturen på Superligaens største fodboldrivalisering.

Her taler de hver uge om weekendens resultater, nyindkøb, formdyk og meget mere. Du kan også forvente masser af interne væddemål og straffe.

Bag Fjendens Linjer udkommer hver tirsdag, så her er du garanteret en dugfrisk Superliga podcast i dit feed.

Superliga podcast med sublim datastyrke: Bliv klogere på Guldnålen

Kasper & Nanna – Bag Fjendens Linjer: Lyt til de seneste Superliga podcasts