18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga podcasts

De tidligere Mediano Data-værter Benjamin Leander og Jeppe Rud Skak rykker eksklusivt over på SpilXperten.com med to nye podcasts om den danske Superliga.

Subscribe på Godt Klar’t i Apple Podcast.

Den ene udkommer fast på tirsdage efter en Superliga-runde og bliver efterbehandling af weekendens kampe set med data-briller på. Stemningen er løssluppen og afslappet mellem to livslange venner, som ikke kommer med facitlister eller har Expected Goals som religion, men som gerne vil nuancere billedet af weekendens kampforløb og give nogle aha-oplevelser, som de øvrige medier ikke fokuserer så meget på.

Den anden er et kort format med optakt til weekendens SL-kampe, der udkommer fredag eftermiddag. Her kan der både snige sig et spiltip ind, inspiration til dit Drømmehold eller måske et internt væddemål mellem de to værter, hvis der er uenighed om en kamp, en spiller eller noget helt tredje.


Lyt til de seneste Superliga podcasts her

Afsnittet opdateres løbende i takt med, at dugfriske Superliga-podcasts publiceres.


Læs de seneste Superliga-dataartikler her

I kølvandet på tirsdagens optagelse, opsummeres nogle af pointerne i dybdegående Superliga-dataartikler. Afsnittet opdateres løbende.