Reklamelink*

Superliga odds

Superliga oddsVil du spille på Superligaen, når rækken genoptages fra d. 28. maj 2020? Så er du havnet det helt rigtige sted. På denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, og vi supplerer disse med analyse og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se allerede nu Superliga spiltips fra Per Pedersen og eksperterne.

Spil på Superligaen

Superliga odds og spiltips, d. 28. maj - 2. juni

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har givet sit bud på samtlige kampe i Superligaens comebackrunde.

Per Pedersens spiltips til samtlige kampe i Superligaen

Du kan også klikke dig videre til vores specifikke kampoptakter med spilforslag. Klik på den eller de Superliga-kampe, du ønsker at læse om (opdateres løbende).

Torsdag d. 28. maj
19:00 AGF - Randers (odds 2,15)

Fredag d. 29. maj
19:00 Silkeborg – FC Nordsjælland (odds 1,57)

Søndag d. 31. maj
18:00 Esbjerg – AaB (odds 1,76)

Mandag d. 1. juni
14:00 Randers – Hobro (odds 1,82)

16:00 FC Midtjylland – Horsens (odds 2,75)

18:00 Lyngby – FC København (odds 1,68)

20:00 AGF – OB (odds 2,12)

Tirsdag d. 2. juni
19:00 Brøndby - Sønderjyske (odds 1,77)

Se også: Alle bookmakernes tilbud til Superligaen

Odds på Superligaen

Herunder finder du odds på comeback-runden (fra corona-pause) i Superligaen, odds på dansk mester 2020, odds på topscorer i Superligaen og odds på nedrykkere i Superligaen.

Hvem vinder kampen?
28/05 (kl. 19:00) AGF - Randers: 2,35 – 3,35 – 3,10*

29/05 (kl. 19:00) Silkeborg – FC Nordsjælland: 4,80 – 4,30 – 1,65*

31/05 (kl. 18:00) Esbjerg - AaB: 4,00 – 3,35 – 2,02*

01/06 (kl. 14:00) Randers - Hobro: 1,75 – 3,80 – 4,75*

01/06 (kl. 16:00) Midtjylland - Horsens: 1,21 – 6,85 – 13,00*

01/06 (kl. 18:00) Lyngby - FCK: 5,15 – 3,95 – 1,67*

01/06 (kl. 20:00) AGF - OB: 2,10 – 3,55 – 3,50*

02/06 (kl. 19:00) Brøndby - Sønderjyske: 1,77 – 3,95 – 4,40*

Superliga vinder odds

Odds på Superliga vinder viser, at FC Midtjylland pt. regnes for den helt store guldkandidat. FC København spås endnu en fair chance, mens AGF, Brøndby og resten af feltet skal begå deciderede mirakler for at blande sig i titelkampen.

FC Midtjylland: 1,04 – SPIL HER >>*

FC København: 10,00 – SPIL HER >>*

AGF: 3000,00 – SPIL HER >>*

Brøndby: 3500,00 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland: 7000,00 – SPIL HER >>*

Superliga topscorer odds

Bookmakernes odds på Superliga topscorer afslører, at man primært anser kapløbet om topscorertitlen for at stå mellem Ronnie Schwartz og Kamil Wilczek.

Ronnie Schwartz: 1,85 – SPIL HER >>*

Kamil Wilczek: 2,00 – SPIL HER >>*

Patrick Mortensen: 45,00 – SPIL HER >>*

Lucas Andersen: 60,00 – SPIL HER >>*

Mohammed Kudus: 60,00 – SPIL HER >>*

Superliga nedrykker odds

Bookmakernes odds på Superliga nedrykker indikerer, at Silkeborg er den helt store favorit til at rykke ned fra Superligaen. Odds nedrykning Superliga afslører endvidere, at Esbjerg og Hobro skal stramme sig alvorligt an, hvis de vil undgå nedrykning.

Silkeborg: 1,05 – SPIL HER >>*

Esbjerg: 1,23 – SPIL HER >>*

Hobro: 1,25 – SPIL HER >>*

Sønderjyske: 3,50 – SPIL HER >>*

Horsens: 4,00 – SPIL HER >>*

Lyngby: 8,00 – SPIL HER >>*

OB: 8,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på Superligaen.

Odds er senest opdateret d. 28. maj 2020 kl. 09:30. Odds kan ændre sig.

Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har mere end 10 års erfaring som Superliga-ekspert på SpilXperten. Per Pedersen udkommer, vanen tro, med runde-optakter, hvor han gennemgår samtlige kampe fra den bedste danske række. Disse runde-optakter med spiltips til Superligaen vil altid kunne findes på forsiden, når de udkommer.

Herudover har vi et naturligt stort fokus på Superligaen, hvorfor du altid kan finde dybdegående optakter til rundernes største kampe, ligesom du altid vil finde spændende spilforslag i vores ekspertpanel.

Superligaen vender tilbage fra coronapause d. 28. maj

Danmark har, ligesom resten af verden, været i en form for undtagelsestilstand under corona-pandemien. Nu (skrives d. 13. maj) er det imidlertid begyndt at se lysere ud, og derfor har Divisionsforeningen meddelt, at man planlægger at starte Superligaen op igen fra d. 28. maj. Det bliver en opstart uden tilskuere på lægterne.

Superliga kampprogram fra d. 28. maj og frem

På Superliga.dk kan du se kampprogrammet til Superligaen, som det ser ud fra d. 28. maj og frem (opdateres løbende).

Per Pedersens sæsonoptakt

Herunder kan du se, hvad Per Pedersen spåede forud for sæsonstart:

FC København (slutplacering: 1-2)
FC København er i gang med et transfervindue, hvor de henter de største profiler i de øvrige klubber. Nok ikke i FCM og i Brøndby, men derudover… Det ser ud til, at de bliver endnu stærkere i Superligaen, men internationalt tænker jeg ikke, de er styrkede… Meget kan ske endnu, men status pt. er, at Grytebust er en klar forstærkning på målmandsposten, Bartolec kan udvikle sig til at blive et hit (er det dog langtfra endnu), mens Jens Stage er super godt hentet. Løbestærk, nærkampstærk – og så scorer han endda mål… Lige efter Ståles hovede. Han kan vise sig at blive GULD værd for FCK, der igen er favoritter i ligaen.

FC Midtjylland (slutplacering: 1-2)
FC Midtjylland har haft et stille vindue so far... En brasilianer er hentet til venstre forsvarsside, men ellers ser de ikke styrkede ud i bestræbelserne på at kunne true FC København. Der er kommet 1.000.000 spillere retur fra lejeaftaler, men ikke nogen, der styrker HOLDET! Paul O. skal skydes af, Dal Hende måske og så nok ikke flere… Poulsen på midtbanen kan trænge til en aflastningsspiller, så jeg er sikker på, at FCM ikke har handlet for sidste gang i dette vindue. De vil udfordre FCK, og mener de det, så skal de gøre mere i vinduet end hidtil…

Brøndby (slutplacering: 3-4)
Ebbe Sand har haft travlt. Han har hentet en masse, der umiddelbart vurderet ikke gør holdet stærkere. Röcker, Laursen etc. er skippet af, og da de jo ikke har præsteret de senere sæsoner, er det nok meget klogt. Nu er Ebbe så selv røget, efter bare 6 mdr. i jobbet – vildt... Kedeligt transfervindue hos Brøndby indtil nu; de risikerer at falde tilbage igen, og sker der ikke noget de næste uger, kan de havne uden for top 6… Jeg tror dog stadig, der kommer noget kvalitet ind, og det berettiger truppen til en placering i top 6, faktisk omkring medaljerne. CV er en topklasse-sportsdirektør, og Brøndby kan tiltrække spillere, så vi har ikke hørt det sidste fra dem.

OB (slutplacering: 3-4)
OB har mistet de senere års bedste målmand i Superligaen, han skal erstattes!!!!! Der er et kæmpe hul efter Grytebust, der, efter min mening, skaffede OB 7-10 point pr. sæson. Derudover er der ikke mistet noget af betydning, på den anden side heller ikke hentet noget vildt, selvom Opondo er en stærk spiller, der kan overraske positivt. Udover en målmand skal OB finde 1-2 angribere (til startelleveren), for offensivt har det haltet gevaldigt. Det tænker jeg, Jesper Hansen er i gang med – og lykkes det, så kan OB fortsætte fremgangen og kravle yderligere frem i ligaen.

AGF (slutplacering: 5-6)
Guira og specielt Stage solgt - det giver et kæmpe løft til tegnebogen, men et kæmpe hul på midtbanen. ”PC” får travlt, hvis det skal fyldes op med kvalitet… der skal handles… Allerede nu er der hentet lidt spændende ind, men det er vel mere lottokuponer end sikre hits... De mangler én kanonspiller til midten, så tror jeg på dem i top 6. Og så en målmand, da Grabara er tilbage i Liverpool. Det når PC at hente, specielt med de penge, han nu har at gøre med.

Sønderjyske (slutplacering: 5-6)
Årets ubekendte.... Riddersholm har virkelig handlet spændende ind, og skilt sig af med en del – truppen er formet efter hans hoved nu – så nu kan vi stille krav til ham og Sønderjyske. Jeg synes, det ser bedre ud end sidste år, men offensivt mangler der en bomber... Ham tænker jeg, at de, som en masse andre klubber, kigger efter... 😊 Fremgang for Sønderjyske - jeg tror på, at de kan snige sig i top 6.

Esbjerg (slutplacering: 7-8)
Sidste års bronzemedaljer bliver svære at gentage… nej, umulige… 😊 En middelmådig trup kan overraske ét år, men de gør det ikke igen. Carlo Holse er væk, og det er eneste svækkelse af truppen - resten af afgangene er lidt ligegyldige… 4 tilgange so far, bl.a. af Pyru Soiri fra Admira Wacker… Esbjergs trup er vel pt. marginalt bedre end sidste sæson, men da overpræsterede de, så de falder tilbage i denne sæson – uden dog at komme i fare for nedrykning.

FC Nordsjælland (slutplacering: 7-8)
CV stoppet – midt i transfervinduet. Fint skifte for ham, men dælme en bet for FCN. Tip herfra: Giv jobbet til Steen Nedergaard – han vil være klasse der! 😊 Nå, men vinduet hidtil... Valentin, Bartolec væk er rigtig skidt, at Aaquist er tilbage fra lejeophold i Randers er godt, men ikke godt nok. De mangler forsvarsspillere, og dem skal de på jagt efter. Mon ikke Skov-Olsen sælges, så det frigiver penge til t0 defensive, og en erstatning for topscoreren i front.

Randers (slutplacering: 9-10)
Randers har mistet Nicolai Poulsen, og det er et kæmpe tab! Har hentet en nigeriansk lottokupon til offensiven, mens resten af de indkomne ikke kan gøre det ud for tabet af førnævnte Poulsen, Bager, Enghardt etc... Randers kan ikke være færdige endnu – der mangler 1-2 etablerede Superliga-spillere, hvis de skal hæve sig over middelmådigheden. Det når de nok ikke, så jeg tipper en trist sæson for Randers. Ingen nedrykning, men heller ikke top 6.

Hobro (slutplacering: 9-10)
Hobro har en dygtig træner, og så har de hentet god, stabil arbejdskraft. So far et godt vindue for dem... Men... Sabbi, Babayan, Mistrati og Kirkevold kan ryge, og så skal Jens Hammer i gang. Tænker de er ret tilfredse i Hobro med truppen, og de håber at gå under radaren de næste uger. 😊 Spændende at se; holder de fast i truppen, tror jeg på en flot placering til Hobro.

AC Horsens (slutplacering: 11-12)
Horsens har igen skilt sig af med ½ trup, og kun hentet spillere fra en ret lav hylde. Bo har haft succes med det, selvom sidste sæson var en ynk, både spille og resultatmæssigt. Respekt for ACH, deres økonomi, og at de holder sig i Superligaen, men jeg, der ser mange af deres kampe (bor i byen), er ikke godt underholdt. Hvis Horsens vil mere, skal de investere i spillere, der kan gøre en forskel. Men jeg tror ikke, de vil – de er tilfredse som de kører nu...

AaB (slutplacering 11-12)
AaB har mistet en masse rutine og hentet et hav af unge spillere ind... Efter en halvtrist sidste sæson er strategien ændret, der skal spilles med unge fra egen avl. Super sympatisk, og jeg tror, det kan blive godt. Men først om 1-2 år, AaB dykker lidt igen – også selvom jeg tænker, de når at hente et par etablerede spillere til holdet inden vinduet lukker. Svær sæson i vente for nordjyderne.

Silkeborg (slutplacering: 13-14)
Stephan P., Casper S. er to etablerede, der er væk... Det, der er handlet ind, modsvarer efter min mening ikke helt det, så Silkeborg skal fortsat opruste. Plaffeministeren får sværere vilkår i Superligaen, og han har brug for en dygtig makker i front. Kent Nielsen er ny træner, og der venter en stor opgave. Kent vil gerne holde bolden meget, og jeg kan tvivle på, om han har spillerne til det...

Lyngby (slutplacering: 13-14)
Lyngby har hentet middelmådighed – som det kan forventes af en oprykker – det er den hylde de kan vælge fra... Det undrer mig, at de ikke forlængede med Jeppe Kjær, men de må jo ha’ set noget (eller ikke set noget, er det vel...), som jeg så i ham... Jeg tænker, truppen er på niveau med sidste sæsons, den er nok lidt bredere i år. Men nedrykningsfare slipper Lyngby ikke for – de havner blandt de nederste to.

Spil på Superligaen

De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

bet365 Superliga odds*
Hvis du gerne vil oddse på fodbold i det hele taget, kommer du ikke uden om bet365*. Bookmakeren har altid konkurrencedygtige odds, også på den bedste danske række, og spilmulighederne er mange – uanset om du foretrækker klassikere som 1X2, over/under mål og målscorer, eller om du hellere vil prøve statistikbasserede spil samt asian handicap.

→ Spil på Superligaen hos bet365*

Nordicbet Superliga odds*
Du kan også med fordel oprette en konto hos Nordicbet*. Nordens største bookmaker har et naturligvis fokus på nordisk fodbold, og således også den danske Superliga. Hold øje med Nordicbet*, hvis du gerne vil fange spændende specials på Superligaen i 2019/2020.

→ Spil på Superligaen hos Nordicbet*

LeoVegas Superliga odds*
Uffe Holms bookmaker er også godt med på Superligaen. Hos LeoVegas* er kampagneudbuddet ofte ganske interessant, så hvis du godt kan lide at blive begavet med sjove og finurlige tilbud, sideløbende med at du spiller på Superligaen, så er LeoVegas* et godt sted at gå hen.

→ Spil på Superligaen hos LeoVegas*

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

Efter at have misset mesterskabet i 2017/2018-sæsonen, var presset på FC København til at svare igen i 2018/2019. Og det gjorde de. Løverne sluttede sæsonen med hele 11 point ned til FC Midtjylland, som havde anseelige 15 point ned til Esbjerg, der snuppede en overraskende tredjeplads. OB lå ellers længe lunt i svinget til at snuppe bronzen, men et sent kollaps betød, at de end ikke fik den 4. plads, der gav Europa League-playoffkamp mod AGF. Dén plads tilfaldt i stedet Brøndby, og med en sejr over århusianerne formåede de blågule at sikre billetten til europæisk kvalifikationsspil i 2019/2020.

I bunden af nedrykningsspillet endte Horsens, Vejle, Vendsyssel og Hobro. Horsens klarede frisag mod Vendsyssel, der sidenhen blev elimineret af oprykkerkandidaten Lyngby. Hobro sendte Vejle direkte ned i 1. division, og efterfølgende afviste de så også Viborgs oprykkerbud. Silkeborg rykkede direkte op med deres 1. plads i 1. division.

Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er MTG og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9, TV3 Sport, TV3 MAX og Eurosport 2. I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

MTG (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. MTG har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen 2019/2020. Det foregår hos Viaplay Sport*, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.

De 10 seneste Superliga-vindere

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste Superliga-vindere herunder.

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

2012/2013: FC København

2011/2012: FC Nordsjælland

2010/2011: FC København

2009/2010: FC København

Odds på de andre prominente ligaer

Vil du gerne spille på andre ligaer end bare den danske? Vi har samlet de bedste odds til dig fra flere ligaer/turneringer. Klik dig videre til den relevante sektion herunder.

Bundesliga

Premier League

Champions League

Europa League

Se også: Vores sektion til Superliga live stream.

Spil på Superligaen

Bonus til Superligaen

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting