Reklamelink*

Superliga odds

Superliga oddsPå denne side giver vi dig alle de bedste odds til den danske Superliga, ligesom vi supplerer disse med analyser og spilforslag til samtlige kampe. Få dine Superliga odds her, og se løbende Superliga spiltips fra den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen og vores mange andre dygtige eksperter.

Spil på Superligaen

Superliga odds og spiltips i 2021

Forud for hver runde kan du se Per Pedersens analyser + spiltips til samtlige kampe i Superligaen.

Per Pedersens spiltips til samtlige kampe i 19. runde af Superligaen

Du kan også klikke dig videre til vores specifikke kampoptakter med spilforslag. Klik på den eller de Superliga-kampe, du ønsker at læse om (opdateres løbende).

Onsdag d. 3. marts
18:00 AC Horsens - AaB

18:00 AGF - FC Nordsjælland

20:00 FCK - Vejle BK

Torsdag d. 4. marts
18:00 Lyngby - FC Midtjylland

18:00 Sønderjyske - OB

20:00 Brøndby - Randers

Odds på Superligaen i 2021

Herunder finder du en række odds på Superligaen.

Hvem vinder Superligaen odds?

FC Midtjylland: 1,68 – SPIL HER >>*

FCK: 3,95 – SPIL HER >>*

Brøndby: 5,00 – SPIL HER >>*

AGF: 12,00 – SPIL HER >>*

Randers: 500,00 – SPIL HER >>*

AaB: 1000,00 – SPIL HER >>*

OB: 1000,00 – SPIL HER >>*

Sønderjyske: 1000,00 – SPIL HER >>*

Vejle: 2000,00 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland: 2500,00 – SPIL HER >>*

Hvem bliver topscorer i Superligaen?

Jonas Wind: 2,25 – SPIL HER >>*

Patrick Mortensen: 3,50 – SPIL HER >>*

Michael Uhre: 6,00 – SPIL HER >>*

Sory Kaba: 16,00 – SPIL HER >>*

Jesper Lindstrøm: 16,00 – SPIL HER >>*

Alhaji Kamara: 16,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds på Superligaen.

Odds er senest opdateret d. 2. marts 2021 kl. 10:50. Odds kan ændre sig.

Odds tips og optakt til Superligaen med Per Pedersen

Vores erfarne ekspert Per Pedersen vil løbende udkomme med spilforslag til kampene fra Superligaen. Du vil altid kunne finde disse på forsiden, når de udkommer.

Herudover har vi et naturligt stort fokus på Superligaen, hvorfor du altid kan finde dybdegående optakter til rundernes største kampe, ligesom du altid vil finde spændende spilforslag i vores ekspertpanel.

Superliga kampprogram 2021

Vi har lavet et fuldstændigt overblik over kampprogrammet i Superligaen. Du finder det her: Superliga kampprogram 2021.

Superliga preview

Den tidligere liga- og landsholdsspiller, Per Pedersen, har afsagt sin dom over sæsonen 2020/2021. Du kan læse analysen her:

FC Midtjylland (1-2)
FCM spiller med musklerne, og udfordrer FCK på de helt store transfers. Senest bevist ved indkøbet af Sisto. Det bliver virkelig interessant at se, om de igen kan løbe med mesterskabet og dermed for alvor vise, hvem der er i førersædet i Danmark. Kaba er stadig ikke slået igennem, måske hjemvendte Brumado kan erstatte ham? Endnu engang ligner det en to-kamp med FCK om mesterskabet – FCM slutter 1-2.

FC København (1-2)
Årsregnskabet i Parken Sport & Entertainment så forfærdeligt ud, men Ståle er blevet lovet samme budget – ingen tvivl om, at den københavnske selvforståelse ikke igen vil tillade, at de slutter efter FC Midtjylland. Fischer skal i gang igen efter en svær sæson sidste år, og københavnerne skal være koncentrerede hver weekend. Man kan undre sig over, at de taber til Horsens, og et par måneder efter er ved at besejre Manchester United… Hovederne skal være skruet rigtigt på fra start til slut, for FCM sætter ikke mange point til – FCK slutter 1 eller 2.

Brøndby (3-4)
Brøndby fik ikke den placering, de stræbte efter sidste sæson. Den skal i hus i år. Det ligner en kamp med AGF om bronzen igen. Brøndby har bevaret hovedparten af truppen og fået Corlu tilbage fra Lyngby og Børkeeiet retur fra sit skadesmareridt, så der er flere strenge at spille på. Vestegnens drenge slutter 3-4.

AGF (3-4)
Forrygende AGF-sæson sidste år gav bronze. Sølvet var i spil, men så godt gik det dog ikke. 😊 GF har bygget på; PC har hentet et par dygtige spillere, og det ser ud til, at Aarhus skal til at vænne sig til at have et Top 4-hold. Det ligner igen en kamp med Brøndby om bronzen – AGF slutter 3-4.

OB (5-8)
Mine fynske favoritter spillede en meget sløj sæson sidste år. Jeg ved godt, at de sluttede pænt, men det var jo på grund af, at de mødte alle de andre hold, der heller ikke havde præsteret overbevisende… Fynboernes mest spændende spillere er de unge (Fenger, Hyllegaard og Frøkjær) samt Sabbi. Og måske kan Lieder komme sig efter skader og gøre noget godt? Ingen tvivl om, at OB sætter Top 6 som mål igen. Jeg håber, men er langt fra sikker på, at de gør det denne gang. De slutter mellem 5 og 8.

FC Nordsjælland (6-9)
Farum-knægtene gjorde det flot og kom i Top 6 i sidste sæson, men så var det også game over, og de blev skilt ad i slutspillet. Uanset at de ikke henter meget ind i vinduet her, så er der altid 1-2-3 unge gutter, der overrasker positivt. Men det skal de også, når nu eks. Damsgaard er væk. FC Nordsjælland skal nok spille god fodbold, og kommer ikke i fare, men jeg tvivler på, at de kan komme i Top 6 igen. De slutter 6-9.

AaB (6-9)
Strategien i Aalborg med at satse på egne, unge spillere er sat i gang, og derfor skal vi ikke forvente en stor sæson fra nordjyderne. Måske om et par år, men ikke i denne sæson… To af profilerne er nappet af AGF, og specielt tabet af Patrick Olsen kommer til at gøre nas. AaB er alligevel optimister og melder offensivt ud med en målsætning langt fremme. Men nej - AaB slutter 6-9.

Sønderjyske (7-10)
Sønderjyderne har hentet Dal Hende, men også mistet nogle profiler, så gennem mine briller ligner det status quo, sammenlignet med truppen sidste år. De underpræsterede i den grad i sidste sæson, hvor jeg også så dem som et hold i spil til Top 6. Det gør jeg ikke i år. De rykker ikke ned, men jeg forventer, at de placerer sig et sted mellem 7 og 10.

Randers (7-10)
Det har været en stille sommer hos kronjyderne, der sidste sæson gjorde det bedre end forventet. Jeg har kæmpe fidus til Thomasberg, der får mere ud af sit mandskab, end man skulle tro var muligt, men selv hans evner kan ikke skaffe dem i Top 6 i 20/21-sæsonen. Stabiliteten – og et stille transfervindue – kan måske vendes til noget positivt, men jeg tror det ikke. Randers slutter 7-10.

Lyngby (10-12)
Lyngby spillede et forfærdeligt forår, og var heldige med at redde endnu en sæson i Superligaen. Holdet har mistet Corlu, der var utroligt vigtig i sidste sæson, så det kan blive endnu en svær sæson. Dog har københavnerne hentet et par rutinerede, og gode, spillere i henholdsvis AaB og Sønderjyske. Hjemmebanen var god for dem sidste år, og det er nok også her, de skal hente deres point denne sæson. Jeg tror ikke, at starten bliver så flot som sidste år; det bliver en svær sæson – de slutter 10-12.

Horsens (10-12)
Horsens har overpræsteret de sidste sæsoner – stor kredit til Bo Henriksen. Men han er væk nu. Og selv om jeg ser Jonas Dal som en fin afløser, så er truppen altså ikke ret god. Faktisk dårligere end sidste sæson… Og klubben skal spare, så der er ikke udsigt til meget at gøre godt med… Unge Jeppe Kjær og Okosun er væk, av av av… Retfærdigvis skal det siges, at de har klaret sig flot i træningskampene. Men jeg er ikke optimist på De Gules vegne. Horsens går en svær sæson i møde – de ender 10-12.

Vejle Boldklub (11-12)
Vejle er tilbage i landets fineste række efter en overbevisende sæson i 1. division. Man kan læse sig frem til, at de er godt tilfredse med deres trup, så det er jo godt… For mig ser den dog tvivlsom ud; stadig med nogle uprøvede lykkeriddere, og selvom mange af spillerne var med, sidst klubben var i Superligaen, så viste de dengang, at de ikke var dygtige nok…. Målet bliver overlevelse for VB, den bliver svær – mit bud er placering 11-12.

Spil på Superligaen

De bedste bookmakere med odds på Superligaen

Vi giver dig tre bookmakere, som altid er fine at have ved hånden, når du skal oddse på Superligaen.

bet365 Superliga odds*
Hvis du gerne vil oddse på fodbold i det hele taget, kommer du ikke uden om bet365*. Bookmakeren har altid konkurrencedygtige odds, også på den bedste danske række, og spilmulighederne er mange – uanset om du foretrækker klassikere som 1X2, over/under mål og målscorer, eller om du hellere vil prøve statistikbasserede spil samt asian handicap.

→ Spil på Superligaen hos bet365*

Nordicbet Superliga odds*
Du kan også med fordel oprette en konto hos Nordicbet*. Nordens største bookmaker har et naturligvis fokus på nordisk fodbold, og således også den danske Superliga. Hold øje med Nordicbet*, hvis du gerne vil fange spændende specials på Superligaen i 2020/2021.

→ Spil på Superligaen hos Nordicbet*

LeoVegas Superliga odds*
Uffe Holms bookmaker er også godt med på Superligaen. Hos LeoVegas* er kampagneudbuddet ofte ganske interessant, så hvis du godt kan lide at blive begavet med sjove og finurlige tilbud, sideløbende med at du spiller på Superligaen, så er LeoVegas* et godt sted at gå hen.

→ Spil på Superligaen hos LeoVegas*

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

FC Midtjylland lammetævede alle konkurrenter i 2019/2020-sæsonen, hvor de toppede Superligaen med 82 point – 14 point mere end de nærmeste forfølgere fra FC København, som akkurat fik snuppet sølvet foran AGF, der ellers længe så ud til at kunne tage medaljer af dén karat. Århusianerne fik dog landet en sikker bronze foran Brøndby, som akkurat fastholdt deres 4. plads foran AaB. Vi måtte sige farvel til Silkeborg og Esbjerg, der tog de direkte nedrykningspladser, mens det også blev adios til Hobro, der tabte i playoffen.

Superligaen i TV

Vil du gerne se kampene fra Superligaen i TV? Det er MTG og Discovery Networks, der deler rettighederne, og det betyder, at du kan følge med på kanalerne TV3+ (ugens største kamp), Canal 9, TV3 Sport, TV3 MAX og Eurosport 2. I vores optakter oplyser vi altid, hvilke kanaler, der viser hvilke kampe.

MTG (altså TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX) har kampvalg nr. 1, 3, 4 og 6 i hver eneste Superliga-runde. MTG har i øvrigt også sikret sig rettighederne til at vise alle kampe fra 1. division og udvalgte kampe fra DBU-pokalturneringen.

Du kan også live streame Superligaen i 2021. Det foregår hos Viaplay Sport*, som viser udvalgte kampe hver eneste runde.

Historik i Superligaen

Hvem har snuppet guldet i Danmark? Vi tager et kig på de 10 seneste vindere herunder.

2019/2020: FC Midtjylland

2018/2019: FC København

2017/2018: FC Midtjylland

2016/2017: FC København

2015/2016: FC København

2014/2015: FC Midtjylland

2013/2014: AaB

2012/2013: FC København

2011/2012: FC Nordsjælland

2010/2011: FC København

Vil du vide mere om Superligaens historik? Besøg da vores side: Superliga vindere

Odds på de andre prominente ligaer

Vil du gerne spille på andre ligaer end bare den danske? Vi har samlet de bedste odds til dig fra flere ligaer/turneringer. Klik dig videre til den relevante sektion herunder.

Bundesliga

Premier League

La Liga

Serie A

Ligue 1

Champions League

Europa League

Se også: Vores sektion til Superliga live stream.

Spil på Superligaen

Flere fodbold betting tips

Se vores fyldige gennemgange af nogle af de allerstørste fodboldligaer og -turneringer:

Superliga odds

Premier League odds

Bundesliga odds

La Liga odds

Serie A odds

Ligue 1 odds

Champions League odds

Europa League odds

---

Fodbold odds tips

Bonus til Superligaen

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting