Reklame*

Super Bowl oddsSuper Bowl 2018

Super Bowl 52 afvikles natten mellem søndag d. 4. og mandag d. 5. februar 2018. Vi bringer her de bedste odds på Super Bowl samt bookmakernes bedste tilbud. NFL-finalen er en helt særlig sportsbegivenhed, der nyder enorm mediebevågenhed, og derfor er bookmakerne naturligvis på banen med et hav af forskellige spilmuligheder. Du kan se odds på Super Bowl både i artiklen herunder og i menuen til højre.

Tilbud: Få odds 8 på Patriots / odds 16 på Eagles - KLIK HER! (vilkår gælder)

Odds på Super Bowl 2018

Odds på Super Bowl 52 - 5. februar 2018

Vi har samlet oddsene på finalen i amerikansk fodbold, så du får adgang til flest mulige odds. Se også de gode tilbud længere nede.

Hvem vinder Super Bowl 2018?
New England Patroits: 1,54 - SPIL HER >>*
Philadelphia Eagles: 2,60 - SPIL HER >>*

Handicap (0-5,5)
New England Patroits: 1,98 - SPIL HER >>*
Philadelphia Eagles: 1,84 - SPIL HER >>*

Point i alt - inklusiv overtid
Over 49,5: 2,01 - SPIL HER >>*
Under 49,5: 1,83 - SPIL HER >>*

Over 47,5: 1,83 - SPIL HER >>*
Under 47,5: 2,01 - SPIL HER >>*

Over 42,5: 1,43 - SPIL HER >>*
Under 42,5: 2,90 - SPIL HER >>*

Scorer touchdown i kampen
Rob Gronkowski (New England Patriots): 1,90 - SPIL HER >>*
Dion Lewis (New England Patriots): 2,25 - SPIL HER >>*
Brandin Cooks (New England Patriots): 2,35 - SPIL HER >>*
Zach Ertz (Philadelphia Eagles): 2,40 - SPIL HER >>*
Alshon Jeffery (Philadelphia Eagles): 2,60 - SPIL HER >>*
James White (New England Patriots): 2,75 - SPIL HER >>*
Rex Burkhead (New England Patriots): 2,75 - SPIL HER >>*
Jay Ajayi (Philadelphia Eagles): 2,75 - SPIL HER >>*
Danny Amendola (New England Patriots): 3,00 - SPIL HER >>*

Antallet af touchdowns
Over 5,5: 2,02 - SPIL HER >>*
Under 5,5: 1,72 - SPIL HER >>*

Tom Brady – antal kast til touchdown
Over 2,5: 2,16 - SPIL HER >>*
Under 2,5: 1,63 - SPIL HER >>*

Nick foles – antal kast til touchdown
Over 1,5: 1,81 - SPIL HER >>*
Under 1,5: 1,91 - SPIL HER >>*

Tilbud: Få odds 8 på Patriots / odds 16 på Eagles - KLIK HER! (vilkår gælder)

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Bookmakernes bedste Super Bowl-tilbud: Freebets, megaodds, dobbelt gevinst, mm.

I dette afsnit serverer vi bookmakernes bedste tilbud for dig, så du kan blive helt klar til Super Bowl 52.

Nordicbet: Spil på Super Bowl og få en overraskelse
Spiller du for mindst 200 kr. på Super Bowl (valgfrit marked), kan du modtage en overraskelse fra Nordicbet i løbet af mandagen. Overraskelsen kan enten være kontanter, et freebet eller et risikofrit spil. De heldigste spillere modtager helt op til 5.000 kr. i gave. Husk at tilmelde dig kampagnen via linket. Tilbuddet er for alle spillere.

Få din overraskelse hos Nordicbet - KLIK HER!

Betfair: Få megaodds på Super Bowl
Om du tror på Patriots eller Eagles er underordnet. Uanset hvilket hold du støtter, kan du få et gedigent gaveodds hos Betfair. Spil enten Patriots til odds 8 eller Eagles til odds 16 via linket herunder. Tilbuddet er for dig, der ikke allerede har en konto hos Betfair.

Få dit megaodds på Super Bowl – KLIK HER!

LeoVegas*: Scor to freebets til Super Bowl
Har du tænkt dig at spille på Super Bowl, kan tilbuddet fra LeoVegas* meget vel være noget for dig. Du kan nemlig score to freebets til det store amerikanske brag ved at spille på basketball. Et prematch-spil på basketball udløser et 50 % prematch freebet på Super Bowl – et live-spil på basketball giver et 100 % livebet på Super Bowl. Freebets anvendes fra mobilen. Tilbuddet er for alle spillere.

Scor to freebets til Super Bowl – KLIK HER!*

888sport: Få gevinsten fordoblet på Super Bowl
Spiller du på Super Bowl hos 888sport, kan du få din gevinst fordoblet. Og det bedste af det hele er, at din eventuelle gevinst udbetales uden noget krav om gennemspil. Spiller du 100 kr. til eksempelvis odds 6,00 (og du vinder), krediteres din konto med 1.100 kr. Tilbuddet er for dig, der ikke allerede har en konto hos 888sport.

Få din gevinst fordoblet på Super Bowl – KLIK HER!

Unibet*: Få 50 kr. i freebet til Super Bowl
Vil du gerne have lidt ekstra at spille for, når en af årets absolut største sportsbegivenheder ruller over skærmen natten til mandag d. 5. februar? Unibet* tilbyder alle spillere et freebet på 50 kr. som kan anvendes enten prematch eller på et live-marked.

Få et freebet til Super Bowl – KLIK HER!*

Regler og vilkår gælder for alle tilbuddene.

Spilforslag: New England Patriots vinder Super Bowl igen - og Brady bliver MVP

New England Patriots lavede et historisk comeback, da de vandt fjerde quarter med 19-0 og dermed sikrede overtime i finaledramaet mod Atlanta Falcons i sidste års Super Bowl. Tom Brady og Patriots-tropperne holdt hovedet koldt i overtime, og dermed kunne de triumfere med samlet 34-28. New England Patriots sikrede således deres femte Super Bowl-titel. Der tegner sig et billede af, at New England Patriots bare er et powerhouse i moderne NFL – i hvert fald skal Bill Belichicks mandskab natten til mandag d. 5. februar spille den tredje Super Bowl-finale på bare fire år.

Philadelphia Eagles har aldrig tidligere præsteret at vinde Super Bowl. De har to tidligere deltagelser (i 1981 og i 2005), og i 2005 tabte de til netop New England Patriots. Philadelphia Eagles har vist skræmmende styrke i playoffs, da de lavede 38 point mod rækkens bedste defense (Minnesota Vikings), og samtidig så de også ekstremt kompetente ud i eget forsvar ved kun at tillade Atlanta Falcons og Minnesota Vikings samlet 17 point. I Super Bowl står ørnene overfor rækkens bedste offensiv, og det helt store spørgsmål bliver selvfølgelig, om Philadelphia Eagles er i stand til at pille pynten af Tom Brady.

Hvis Philadelphia Eagles skal have en chance i Super Bowl, skal de både ramme topniveauet rent defensivt, og samtidig håbe på, at Nick Foles kan spille over evne nok engang. Særligt sidstnævnte har vi svært ved at se – når slaget står på den helt store scene. New England Patriots er for stor en mundfuld, og rutinerede Tom Brady løber med MVP-titlen for tredje gang på fire år.

Spilxperten anbefaler: New England Patriots som vinder af Super Bowl til odds 1,54 hos Nordicbet - SPIL HER >>*

Spilxperten anbefaler: Tom Brady bliver MVP til odds 1,56 hos Nordicbet - SPIL HER >>*

De fem bedste bookmakere til amerikansk fodbold

Der er flere bookmakere, der udmærker sig, når det kommer til NFL og amerikansk fodbold. Her får du en gennemgang af de fem bedste på markedet:

bet365*
De fleste kender nok til bet365*, og det er der også en grund til! Bookmakeren er helt i top i forhold til størrelsen på odds og ligeledes på spiludvalg. Også når det kommer til amerikansk fodbold, er der suveræne odds at hente hos bet365*.

Spil på Super Bowl hos Bet365 – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* har virkelig gjort noget ud af deres NFL-dækning i år! Der er flere meget interessante specials, og tilbagebetalingen er meget konkurrencedygtig. Har du lyst til at spille på national anthem og halftime show, kan du med fordel gøre det hos den store nordiske bookmaker.

Spil på Super Bowl hos Nordicbet – KLIK HER!*

888sport*
888sport* har et stort udvalg af spil, ligesom oddsene generelt ligger i den høje ende af skalaen. I skrivende stund har bookmakeren lige knap 300 spilmuligheder på Super Bowl 2018, så der er nok at tage fat på for dig, der godt kan lide at nørde NFL.

Spil på Super Bowl hos 888sport – KLIK HER!*

Betfair*
Betfair* har opnået pæn succes ved både at have en regulær sportsbook ligesom de resterende bookmakere, men også ved deres spillebørs, hvor samtlige kontoindehavere selv kan udbyde og købe spil af andre. Når det kommer til NFL er Betfair* også godt med. Pæne odds og et væld af specials giver plus på kontoen.

Spil på Super Bowl hos Betfair – KLIK HER!*

LeoVegas*
LeoVegas* deler oddssætning med blandt andre 888sport*, og derfor er du også garanteret et pænt spiludbud, hvis du lægger vejen ind forbi Danmarks nye bookmaker. Spil på alt fra kampvinder og pausestilling til spillerspecials og MVP-titlen.

Spil på Super Bowl hos LeoVegas – KLIK HER!*

Optakt til Super Bowl LI: Patriots mod Eagles

Vi giver dig her et overblik over de to finalister i dette års Super Bowl.

Philadelphia Eagles
Philadelphia Eagles har eksisteret siden 1933. De konkurrerer i NFC East, og de spiller hjemmekampene på Lincoln Financial Field i Philadelphia. Philadelphia Eagles har spillet Super Bowl to gange tidligere, og begge gange endte det med nederlag. Doug Pedersen er head coach for Eagles, og det har han været siden 2016.

I den aktuelle regluar season præsterede Philadelphia Eagles det fjerdebedste defense i rækken, mens de rangerede 7’er på offense. I post season har Eagles steppet deres offense vildt op – godt hjulpet af en sensationskamp fra QB Nick Foles, der landede 26 af 33 passes for 352 yards og tre touchdowns.

- Philadelphia Eagles har i gennemsnit scoret 28,6 point pr. kamp i regular season.

- Philadelphia Eagles har i gennemsnit tilladt 18,4 point imod pr. kamp i regular season.

- Philadelphia Eagles har slået Atlanta Falcons (15-10) og Minnesota Vikings (38-7) i playoffs. Eagles var regnet som underdogs i begge kampe.

New England Patriots
New England Patriots blev grundlagt den i 1959. New England Patriots har en stolt Super Bowl tradition med hele fem titler (den seneste tog man i 2017). De forsvarende Super Bowl-vindere holder til i Foxborough, Massachusetts på Gilette Stadium. Patriots er et af de mest succesfulde hold nogensinde i NFL-historien. New England Patriots har Bill Belichick som cheftræner, og han har været i klubben siden 2000. Klubben største stjerne er quarterback Tom Brady.

New England Patriots præsterede rækkens bedste offense i regular season, mens de stemplede ind som nr. 5 på listen over bedste defense.

- New England Patriots har i gennemsnit scoret 28,6 point pr. kamp i regular season.

- New England Patriots har i gennemsnit tilladt 18,5 point imod pr. kamp i regular season.

- New England Patriots har slået Tennessee Titans (35-14) og Jacksonville Jaguars (24-20) i playoffs. Patriots var storfavoritter i begge kampe.

FAQ om Super Bowl og football

Her kan du se svarene på nogle af de mest oplagte spørgsmål forud Super Bowl 52.

Hvem er forsvarende mester?
New England Patriots vandt sidste sæsons Super Bowl efter overtime med 34-28 over Atlanta Falcons.

Hvornår spilles kampen?
Super Bowl-finalen spilles den 5. februar kl. 00:30 (dansk tid) på U.S. Bank Stadium, Minneapolis.

Hvem viser Super Bowl?
Du kan se Super Bowl-finalen direkte på TV3+. Programmet for Super Bowl er således:

22:00 TV 3+ blænder op for optakten til Super Bowl 52
00:30 Kampstart
02:15 Halftime Show
03:30 Opsamling

Tilbud: Få odds 8 på Patriots / odds 16 på Eagles - KLIK HER! (vilkår gælder)

Odds på Super Bowl 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Bonus hos bookmakerne

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars

Specials til NFL-finalen

Vi har her samlet en oversigt over forskellige specialtilbud på Super Bowl. Du kan blandt spille på Donald Trump og Pink, ligesom du kan spille på mere NFL-relaterede væddemål som "Hvem kaster først et touchdown?" og "Hvilket hold får flest passing yards?".

Vil Donald Trump være at finde på stadion?
Ja: 5,00 - SPIL HER >>*
Nej: 1,14 - SPIL HER >>*

Vil Pink glemme eller udelade mindst ét ord af nationalsangen?
Ja: 7,00 - SPIL HER >>*
Nej: 1,07 - SPIL HER >>*

Hvem vinder plat eller krone?
New England Patriots: 1,90 - SPIL HER >>*
Philadelphia Eagles: 1,90 - SPIL HER >>*

Vil første kickoff blive et touchback?
Ja: 1,40 - SPIL HER >>*
Nej: 2,75 - SPIL HER >>*

Hvem vil kaste et touchdown pass først
Nick Foles: 2,60 - SPIL HER >>*
Tom Brady: 1,45 - SPIL HER >>*

Hvem vil kaste en interception først?
Tom Brady: 2,20 - SPIL HER >>*
Nick Foles: 1,61 - SPIL HER >>*

Hvilket hold får flest rushing yards?
New England Patriots: 2,00 - SPIL HER >>*
Philadelphia Eagles: 1,72 - SPIL HER >>*

Hvilket hold får flest passing yards?
New England Patriots: 1,50 - SPIL HER >>*
Philadelphia Eagles: 2,40 - SPIL HER >>*

Vil en spiller slå Super Bowl passing yard rekorden (466 yards)?
Ja: 8,00 - SPIL HER >>*
Nej: 1,06 - SPIL HER >>*

Hvem bliver Super Bowl MVP?
Tom Brady: 1,56 - SPIL HER >>*
Nick Foles: 4,50 - SPIL HER >>*
Dion Lewis: 15,00 - SPIL HER >>*
Jay Ajayi: 15,00 - SPIL HER >>*
Rob Gronkowski: 18,00 - SPIL HER >>*
James White: 23,00 - SPIL HER >>*
Brandin Cooks: 23,00 - SPIL HER >>*
Rex Burkhead: 26,00 - SPIL HER >>*
Zach Ertz: 26,00 - SPIL HER >>*
Danny Amendola: 35,00 - SPIL HER >>*

Vil New England Patriots score i alle quarters?
Ja: 2,75 - SPIL HER >>*
Nej: 1,40 - SPIL HER >>*

Vil Philadelphia Eagles score i alle quarters?
Ja: 4,30 - SPIL HER >>*
Nej: 1,18 - SPIL HER >>*

Hvilket hold vil have det længste kick return?
Philadelphia Eagles: 1,96 - SPIL HER >>*
New England Patriots: 1,77 - SPIL HER >>*

Hvilket hold vil have det længste punt return?
Philadelphia Eagles: 1,86 - SPIL HER >>*
New England Patriots: 1,86 - SPIL HER >>*

Hvilken sang vil Justin Timberlake synge først i halftime showet?
Cant Stop The Feeling: 2,20 - SPIL HER >>*
Sexybeck: 2,75 - SPIL HER >>*
Rock Your Body: 5,00 - SPIL HER >>*
Cry Me A River: 6,00 - SPIL HER >>*
Mirrors: 6,50 - SPIL HER >>*
Filthy: 8,50 - SPIL HER >>*
True Colors: 9,00 - SPIL HER >>*
Love Never Felt So Good: 10,00 - SPIL HER >>*
What Goes Around… Comes Around: 11,00 - SPIL HER >>*
Senorita: 13,50 - SPIL HER >>*
Suit And Tie: 16,00 - SPIL HER >>*
Anden sang: 3,00 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.