Super Bowl oddsSuper Bowl 2017

Super Bowl 51 spilles natten mellem d. 5. og 6. februar 2017. Vi bringer her de bedste odds på Super Bowl samt bookmakernes bedste tilbud. Du får dobbelt op din gevinst, freebet på 51 kroner (uden krav) og meget mere. NFL-finalen står i år mellem New England Patriots og Atlanta Falcons, som du selvfølgelig kan spille på. Men! Vi har også samlet oddsene på MVP, touchdowns, Brady vs Ryan (yards) og meget, meget mere.

Odds på Super Bowl 2017

Odds på Super Bowl 51 - 6. februar 2017

Vi har samlet oddsene på finalen i amerikansk fodbold, så du får adgang til flest mulige odds. Se også de gode tilbud længere nede.

Hvem vinder Super Bowl 2017?
Atlanta Falcons: 2,33 - SPIL HER >>
New England Patroits: 1,66 - SPIL HER >>

Handicap (2,5-0)
Atlanta Falcons: 2,06 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,84 - SPIL HER >>

Point i alt - inklusiv overtid
Under 55,5: 2,20 - SPIL HER >>
Over 55,5: 1,73 - SPIL HER >>

Under 58,5: 1,88 - SPIL HER >>
Over 58,5: 2,00 - SPIL HER >>

Under 60,5: 1,74 - SPIL HER >>
Over 60,5: 2,18 - SPIL HER >>

Scorer touchdown i kampen
Julio Jones (Atlanta Falcons): 1,67 - SPIL HER >>
LaGerette Blount (New England Patriots): 1,73 - SPIL HER >>
Devonta Freeman (Atlanta Falcons): 1,73 - SPIL HER >>
Julian Edelman (New England Patriots): 1,73 - SPIL HER >>
Tevin Coleman (Atlanta Falcons): 2,20 - SPIL HER >>

Spiller kaster flest touchdowns
Matt Ryan (Atlanta Falcons): 2,40 - SPIL HER >>
Tom Brady (New England Patriots): 2,00 - SPIL HER >>
Samme antal: 4,75 - SPIL HER >>

MVP (Most Valuable Player)
Tom Brady (New England Patriots): 1,90 - SPIL HER >>
Matt Ryan (Atlanta Falcons): 2,75 - SPIL HER >>
Julio Jones (Atlanta Falcons): 17,00 - SPIL HER >>
Julian Edelman (New England Patriots): 19,00 - SPIL HER >>

LaGarette Blount (New England Patriots): 21,00 - SPIL HER >>
Devonta Freeman (Atlanta Falcons): 26,00 - SPIL HER >>
Dion Lewis (New England Patriots): 29,00 - SPIL HER >>
Tevin Coleman (Atlanta Falcons): 34,00 - SPIL HER >>

Chris Hogan (New England Patriots): 34,00 - SPIL HER >>
Vic Beasley (Atlanta Falcons): 51,00 - SPIL HER >>
Taylor Gabriel (Atlanta Falcons): 67,00 - SPIL HER >>
Martellus Bennett (New England Patriots): 67,00 - SPIL HER >>

Freebet til Super Bowl 2017

Bookmakernes NFL-tilbud: Freebets, dobbelt op på gevinst m.m.

Bookmakerne er på banen med nogle seriøst gode tilbud til Super Bowl, som er langt over det, de præsenterer spillerne for til en normal weekend.

Vi har udvalgt de fem bedste til dig.

888sport: Dobbelt op på din gevinst + 1.000 kroner i startbonus
Du får dobbelt på din gevinst på Super Bowl. Vinder du eksempelvis på odds 6 for 100 kroner, får du 500 kroner ekstra i (netto)gevinst. Samtidig får du en 100% startbonus op til 1.000 kroner på første indbetaling. Din ekstra gevinst udbetales som en bonus. Vilkår gælder - tilbuddet er for nye spillere.

Opret konto hos 888sport - KLIK HER!

Oddset: Freebet på 51 kroner (helt uden krav)
Bookmakerne giver sjældent et freebet helt uden krav, men det gør Oddset til Super Bowl LI. Under "Min side" hos Danske Spil kan du indløse freebettet, som giver dig 51 kroner til spil på Super Bowl. Du vælger helt selv, hvilket odds det skal være. Vilkår gælder.

Opret konto hos Danske Spil - KLIK HER!

Betfair: Få odds 6 på Patriots / odds 10 på Falcons
De normale odds på Super Bowl er Patriots til 1,65 og Falcons til 2,30. Hos Betfair får du dog hele odds 6 på New England samt odds 10 på Atlanta. Du vælger selv hvilket af de to spil, du vil gøre brug af. Tilbuddet gælder for alle nye spillere. Vilkår gælder.

Opret konto hos Betfair - KLIK HER!

Unibet: Spil 100 kroner - få 5 x 100 kroner freebets
Stik 5 x 100 kroner freebets i lommen, hvis du spiller blot 100 kroner (til mindst odds 1,40) på Super Bowl hos Unibet før klokken 22:00. Så får du dine freebets klokken 23. Simplere kan det ikke være. Vilkår gælder. Tilbuddet er for nye spillere.

Opret konto hos Unibet - KLIK HER!

Nordicbet: Vind 30.000 kroner i kontanter
Kan du forudsige syv udfald i Super Bowl 51? Så skal du være med i Nordicbets konkurrence. Der er præmier for over 50.000 kroner, hvor vinderen løber med 30.000 af dem. Der også 10 free spins til pauseunderholdningen og en stor jackpot, bare du deltager i konkurrencen. Vilkår gælder.

Opret konto hos Nordicbet - KLIK HER!

Spilforslag: New England Patriots vinder Super Bowl igen - og Brady bliver MVP

Super Bowl-finalen bliver en interessant kamp mellem de to stjernequarterbacker Tom Brady fra New England Patriots og Matt Ryan fra Atlanta Falcons. New England Patriots har vundet Super Bowl hele fire gange før, mens Atlanta Falcons har tabt deres hidtil eneste finale. New England endte den regulære sæson som det bedste forsvarende hold, og Patroits endte som nummer fire i afleverede yards på 269,2 yards. Vi tror på, at New England Patroits vinder på rutinen i denne kamp, og at Tom Brady igen træder i karakter som en af de bedste quarterbacks i verden. Derudover tror vi, at Tom Brady bliver kåret som MVP, da han kommer til at dominere finalen. Han vandt også titlen som MVP i 2015, hvor New England Patriots vandt deres sidste Super Bowl. Vi spiller derfor på, at New England Patriots vinder Super Bowl, og Tom Brady bliver MVP.

Se her: bet365s kampagnekode

Spilxperten anbefaler: New England Patriots som vinder af Super Bowl til odds 1,66 hos 888sport - SPIL HER >>

Spilxperten anbefaler: Tom Brady bliver MVP til odds 1,90 hos 888sport - SPIL HER >>

Dobbelt op på din gevinst hos 888sport

De fem bedste bookmakere til amerikansk fodbold

Der er flere bookmakere, der udmærker sig, når det kommer til NFL og amerikansk fodbold. Her får du en gennemgang af de fem bedste på markedet:

Bet365
De fleste kender nok til Bet365, og det er der også en grund til! Bookmakeren er helt i top i forhold til størrelsen på odds og ligeledes på spiludvalg. Også når det kommer til amerikansk fodbold, er der suveræne odds at hente hos Bet365. Her får du blandt andet en lang række spilmuligheder for hele sæsonen. Spil på MVP, vinderen af Superbowl eller noget helt tredje.

Spil på NFL hos Bet365 - klik her!

888sport
888sport er langsomt men sikkert kommet ind på det danske spilmarked, og med odds der er ligeså gode som Unibets, er det ingen overraskelse. 888sport har et stort udvalg af spil, ligesom oddsene generelt ligger i den høje ende af skalaen. 888sport har ligesom Bet365 også et hav af længerevarende spilmuligheder, hvor du blandt andet kan spille på vinderen af Super Bowl 2017 og vinderne af forskellige områder forinden den store finale.

Spil på NFL hos 888sport - klik her!

Betfair
Betfair har opnået pæn succes ved både at have en regulær sportsbook ligesom de resterende bookmakere, men også ved deres spillebørs, hvor samtlige kontoindehavere selv kan udbyde og købe spil af andre. Når det kommer til NFL er Betfair også godt med. Pæne odds og et væld af specials på sæsonen giver plus på kontoen.

Spil på NFL hos Betfair - klik her!

Danske Spil
Danmarks største spiludbyder er så småt begyndt at indhente det tabte i forhold til konkurrenterne på markedet. Oddsene har fået et nyk op, og de forskellige tjenester som live streaming og funktionen "tag pengene" er blevet meget bedre.

Spil på NFL hos Danske Spil - klik her!

NordicBet
NordicBet har virkelig gjort noget ud af deres NFl-dækning i år! Der er flere meget interessante specials, og så får du virkelig gode odds på MVP for hele sæsonen. Især spil på Tony Romo og Antonio Brown er rigtig godt givet ud hos NordicBet.

Spil på NFL hos NordicBet - klik her!

Få ekstra gevinst, når du spiller på vejen til Super Bowl

Elsker du at spille på NFL? Så har Bet365 et suverænt tilbud til alle brugere. Sammensætter du en kupon med eller flere kampe fra NFL, får du nemlig ekstra gevinst, hvis den går hjem.

En double hos Bet365 med kampe fra NFL giver dig en bonus på 5% af den oprindelige gevinst, mens en treble giver dig en bonus 7,5%. Hvis du rammer fire rigtige får du 10% i bonus.

For hver kamp ekstra herefter får du 5% yderligere. Det vil sige 15% for en femling, 20% for en seksling og så videre.

Regler og vilkår gælder for tilbuddet.

Freebet til Super Bowl 2017

Optakt til Super Bowl LI: Patriots mod Falcons

Vi giver dig her et overblik over de to finalister i dette års Super Bowl.

Atlanta Falcons
Atlanta Falcons har eksisteret siden den 30. juni 1965. Holdet spiller til dagligt i Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia. Det er dog først blevet deres hjemmebane i år. Før var det henholdvist Atlanta-Fulton County Stadium (1966-1991) og Georgia Dome (1992-2016). Morten Andersens gamle klub optræder for anden gang i Super Bowl-finalen. Første gang var i 1998, hvor det blev til et nederlag på 24-19 til Denvor Broncos. Atlanta Falcons er sammen med Miami Dolphins den næstældste NFL-hold i Deep South, som er for de hold i den sydligste del af USA. Atlanta Falcons har Dan Quinn som cheftræner, og han har været træner hos Atlanta Falcons siden 2015. Atlanta Falcons bliver kaldt The Dirty Birds og Grits Blitz (med en reference til deres gode forsvar i 1977). Holdet har deltaget i NFL Playoffs 13 gange. Quarterback Matt Ryan må siges at være den største profil på Atlanta Falcons, og han spiller noget af sit bedste spil i øjeblikket. Han er blandt andet indehaver af rekorden for flest afleveringer i en kamp. Den satte han den 2. oktober 2016, da han afleverede hele 503 gange.

- Atlanta Falcons har i gennemsnit kastet 386,2 yards, hvoraf 269,2 af dem har være afleveringer i denne sæson.

- Falcons har i gennemsnit scoret 27,6 point pr kamp i sæsonen.

- Holdet har slået San Francisco 49ers, Carolina Panthers, New Orleans Saints, Seattle Seahawks og Green Bay Packers på deres vej til Super Bowl-finalen.

New England Patriots
New England Patriots blev grundlagt den 16. november 1959. Holdet har ikke altid heddet New England Patriots. Tidligere hed holdet Boston Patriots og Bay State Patriots. New England Patriots har en stolt Super Bowl tradition. Holdet har vundet hele fire gange, og de løftede trofæet senest i 2015. De tidligere Super Bowl-vindere holder til i Foxborough, Massachusetts på Gilette Stadium. Deres hjemmebane har dog heddet mange forskellige navne. Stadionet har heddet Nickerson Field, Fenway Park, Alumni Stadium, Harvard Stadium og Foxboro Stadium. Patriots er et af de mest succesfulde hold nogensinde i NFL-historien. De har vundet 14 AFC øst titler på 16 sæsoner siden 2001. I 2007 vandt holdet 16 kampe i streg, og den er den længste sejrstime over én sæson. New England Patriots har Bill Belichick som cheftræner, og han har været i klubben siden 2000. Klubben største stjerne er quarterback Tom Brady. Han har rekorden for den længste aflevering, da han formåede at kaste 61,582 yards (56,5 meter) med stor præcision.

- New England Patriots har i gennemsnit kastet 415,8 yards, hvoraf 295,3 af dem har være afleveringer i denne sæson.

- New England Patriots har i gennemsnit scoret 33,8 point pr kamp i sæsonen.

- Holdet har slået Denver Broncos, New York Jets, Miami Dolphins, Houston Texans og Pittsburgh Steelers på deres vej til Super Bowl-finalen.

FAQ om Super Bowl og football

Her kan du se svarene på alle de mest oplagte spørgsmål forud for den nye sæson i NFL.

Hvem er forsvarende mester?
Denver Broncos vandt sidste sæsons Super Bowl med 24-10 over Carolina Panthers.

Hvornår spilles kampene?
Super Bowl-finalen spilles den 5. februar på NRG Stadium i Houston, Texas.

Hvem viser kampe fra NFL?
Du kan se Super Bowl-finalen direkte på TV3+. Programmet for Super Bowl er således:

22:00 TV 3+ blænder op for optakten til Super Bowl LI
00:30 Kampen starter
02:15 Halftime Show
04:15 Slut

Odds på Super Bowl 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
30-08-2012 13:11

Bonus hos bookmakerne

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull

Specials til NFL-finalen

Vi har her samlet en oversigt over forskellige specialtilbud på Super Bowl. Du kan blandt spille på antal touchdowns, hvem der vinder første quarter og hvem der får det længste kick return:

Antal touchdowns i kampen (inklusiv overtid)
Over 6,5: 1,64 - SPIL HER >>
Under 6,5: 2,23 - SPIL HER >>
Over 7,5: 2,33 - SPIL HER >>
Under 7,5:1,59 - SPIL HER >>

Først til 10 point (uafgjort: Ingen hold når 10)
Atlanta Falcons: 2,02 - SPIL HER >>
Uafgjort: 201,00 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,73 - SPIL HER >>

Hvilket hold scorer første touchdown (inklusiv overtid)?
Atlanta Falcons: 2,00 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,79 - SPIL HER >>

Hvilket hold scorer sidste touchdown (inklusiv overtid)?
Atlanta Falcons: 1,94 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,84 - SPIL HER >>

Hvem vinder første quarter?
Atlanta Falcons: 2,50 - SPIL HER >>
Uafgjort: 4,70 - SPIL HER >>
New England Patriots: 2,23 - SPIL HER >>

Hvilket får det længste kick return (inklusiv overtid)?
Atlanta Falcons: 1,90 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,90 - SPIL HER >>

Halvleg/Fuldtid (Afslutning af fjerde quarter)
1/1: 3,00 - SPIL HER >>
1/X: 38,00 - SPIL HER >>
1/2: 8,00 - SPIL HER >>
X/1: 22,00 - SPIL HER >>
X/X: 81,00 - SPIL HER >>
X/2: 20,00 - SPIL HER >>
2/1: 8,50 - SPIL HER >>
2/X: 37,00 - SPIL HER >>
2/2: 2,35 - SPIL HER >>

Quarter med højeste score
Uafgjort: 8,00 - SPIL HER >>
1. quarter: 7,00 - SPIL HER >>
2. quarter: 2,67 - SPIL HER >>
3. quarter: 6,30 - SPIL HER >>
4. quarter: 3,25 - SPIL HER >>

Spiller som har flest passing yards (inklusiv overtid)
Matt Ryan: 1,75 - SPIL HER >>
Tom Brady: 1,95 - SPIL HER >>

Hvilket hold får flest sacks (inklusiv overtid)
Atlanta Falcons: 2,60 - SPIL HER >>
New England Patriots: 1,90 - SPIL HER >>
Samme antal: 5,00 - SPIL HER >>

Hvilket hold får flest punts (inklusiv overtid)
Atlanta Falcons: 2,10 - SPIL HER >>
New England Patriots: 2,60 - SPIL HER >>
Samme antal: 4,00 - SPIL HER >>