Reklamelink*

Super Bowl odds

Super Bowl 2019
Super Bowl 53 afvikles natten mellem søndag d. 3. og mandag d. 4. februar 2019 (dansk tid). Vi bringer her de bedste odds på Super Bowl samt bookmakernes bedste tilbud. NFL-finalen er en helt særlig sportsbegivenhed, der nyder enorm mediebevågenhed, og derfor er bookmakerne naturligvis på banen med et hav af forskellige spilmuligheder. Du kan se odds på Super Bowl både i artiklen herunder og i menuen til højre.

Tilbud: dobbelt op på din gevinst på Super Bowl - KLIK HER* (vilkår gælder - tilbud til nye spillere)

Odds på Super Bowl 2019

Odds på Super Bowl 53 - 4. februar 2019

Vi har samlet oddsene på finalen i amerikansk fodbold, så du får adgang til flest mulige odds. Se også de gode tilbud længere nede.

Hvem vinder Super Bowl 2019?
New England Patroits: 1,83 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 2,15 - SPIL HER >>*

Handicap (0-2,5)
New England Patroits: 2,00 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 1,95 - SPIL HER >>*

Point i alt - inklusiv overtid
Over 56,5: 1,91 - SPIL HER >>*

Under 56,5: 1,91 - SPIL HER >>*

Over 62,5: 2,70 - SPIL HER >>*

Under 62,5: 1,46 - SPIL HER >>*

Over 63,5: 3,05 - SPIL HER >>*

Under 63,5: 1,37 - SPIL HER >>*

Scorer touchdown i kampen – New England Patriots
Sony Michel (New England Patriots): 1,75 - SPIL HER >>*

Julian Edelman (New England Patriots): 2,08 - SPIL HER >>*

James White (New England Patriots): 2,50 - SPIL HER >>*

Rob Gronkowski (New England Patriots): 2,50 - SPIL HER >>*

Rex Burkhead (New England Patriots): 2,50 - SPIL HER >>*

Scorer touchdown i kampen – Los Angeles Rams
Todd Gurley (Los Angeles Rams): 1,67 - SPIL HER >>*

Robert Woods (Los Angeles Rams): 1,95 - SPIL HER >>*

Brandin Cooks (Los Angeles Rams): 2,15 - SPIL HER >>*

C. J. Anderson (Los Angeles Rams): 2,30 - SPIL HER >>*

Josh Reynolds (Los Angeles Rams): 2,75 - SPIL HER >>*

Antallet af touchdowns
Over 6,5: 1,83 - SPIL HER >>*

Under 6,5: 1,95 - SPIL HER >>*

MVP
Tom Brady (New England Patriots): 2,10 - SPIL HER >>*

Jared Goff (Los Angeles Rams): 3,00 - SPIL HER >>*

Todd Gurley (Los Angeles Rams): 13,00 - SPIL HER >>*

Aaron Donald (Los Angeles Rams): 15,00 - SPIL HER >>*

Sony Michel (New England Patriots): 17,00 - SPIL HER >>*

Passing yards – Tom Brady (New England Patriots)
Over 299,5: 1,65 - SPIL HER >>*

Under 299,5: 2,15 - SPIL HER >>*

Passing yards – Jared Goff (Los Angeles Rams)
Over 285,5: 1,80 - SPIL HER >>*

Under 285,5: 1,95 - SPIL HER >>*

Rushing yards – Sony Michel (New England Patriots)
Over 80,5: 1,83 - SPIL HER >>*

Under 80,5: 1,91 - SPIL HER >>*

Rushing yards – Todd Gurley (Los Angeles Rams)
Over 63,5: 1,80 - SPIL HER >>*

Under 63,5: 1,95 - SPIL HER >>*

Tackles – Kyle van Noy (New England Patriots)
Over 6,5: 2,08 - SPIL HER >>*

Under 6,5: 1,70 - SPIL HER >>*

Tackles – Cory Littleton (Los Angeles Rams)
Over 8,5: 1,87 - SPIL HER >>*

Under 8,5: 1,87 - SPIL HER >>*

Sacks – inklusiv overtid
Over 3,5: 1,70 - SPIL HER >>*

Under 3,5: 2,08 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 1. februar 2019 kl. 07:41, odds kan ændre sig.

Bookmakernes bedste Super Bowl-tilbud: NFL-rejse, 100.000 kr. lodtrækning mm.

Herunder kan du se alle bookmakernes tilbud til Super Bowl 53.

Få gevinsten fordoblet på Super Bowl
Nye spillere hos Mr. Green* kan få nettogevinsten fordoblet på et valgfrit Super Bowl-marked. Kun spil med op til 100 kroner i indsats udløser en fordobling af den potentielle nettogevinst. Den maksimale gevinst, der kan opnås, er 1.000 kroner. Du skal vælge dit profitboost på Super Bowl, inden du placerer dit spil. Tilbuddet kan anvendes i tillæg til den almindelige velkomstbonus. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Få din gevinst fordoblet på Super Bowl – KLIK HER*

Vind en tur til NFL i London
Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet* for at være med i konkurrencen om en tur for to til NFL i London i efteråret 2019. Du deltager ved at indsende dine gratis bud på spørgsmålene i Nordicbets* predictor, og så får du ovenikøbet et risikofrit spil (gevinster herfra skal omsættes tre gange til min. odds 1,50) til Super Bowl på 50 kroner – blot ved at tilmelde dig. Deadline for deltagelse er mandag d. 4. februar kl. 00:30. Hovedpræmien går selvfølgelig til den dygtigste deltager, men der er også en masse kontante pengepræmier til de sekundære placeringer. Vinderen af hovedpræmien kontaktes inden for 24 timer og har så 48 timer til at acceptere. Vilkår gælder – se alle terms HER.

Vind en tur til NFL i London – KLIK HER*

100.000 kr. i jackpot til Super Bowl
Hos Unibet* kan 10 heldige vindere dele den generøse Super Bowl-jackpot på 100.000 kroner. Hver gang du spiller 50 kroner på Super Bowl, får du et lod i lodtrækningen. Både prematch og liveodds tæller med, og der er ingen krav til minimumodds. Lodtrækningen finder sted d. 4. februar, og vindere får deres kontante pengepræmier senest 30 minutter efter lodtrækning. Vilkår gælder – se alle terms HER.

Vind 10.000 kr. i lodtrækning – KLIK HER*

50.000 kr. på højkant i freebets
Hos Bethard* stanger de freebets ud til de dygtigste spillere frem mod Super Bowl. Tilmeld dig kampagnen ”Super Bowl Fair Catch Race” og spil så på valgfri sportsbegivenheder til min. odds 1,10. Du modtager ét point for hver 10 kroner, du omsætter – men bemærk dog, at kun spil med min. 50 kroner i indsats er kvalificerende. Kun hvis du når at omsætte for mindst 200 kroner i kampagneperioden, som løber frem til d. 3. februar kl. 20:00, er du kvalificeret til leaderboardet. Der er et freebet på 10.000 kroner til den bedste spiller, og i alt 50 spillere præmieres. Hvis du har vundet, har du syv dage til at anvende dit freebet. Eventuelle gevinster er omsætningsfrie. Vilkår gælder – se alle terms HER.

Spil og vind op til 10.000 kroner i freebet – KLIK HER*

Boost dine odds på Super Bowl
Opretter du en konto hos 888sport*, kan du frit vælge mellem boostede odds 11 på Los Angeles Rams og boostede odds 9 på New England Patriots. Tilbuddet gælder indtil mandag d. 4. februar kl. 00:30. Kun dit første spil med en indsats på præcis 50 kr. er kvalificerende. Din gevinst på det forhøjede odds skal gennemspilles 10 gange til minimumodds 1,50 inden for 60 dage. Tilbuddet kan anvendes i tillæg til den almindelige 100 % velkomstbonus, som ligeledes skal gennemspilles 10 gange til minimumodds 1,50 inden for 60 dage. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Få odds 11 på Rams / odds 9 på Patriots – KLIK HER*

Megaodds på Super Bowl
Opretter du en konto hos Betfair* med koden ’ZSAJ65’, kan du frit vælge mellem boostede odds 12 på Los Angeles Rams og boostede odds 10 på New England Patriots. Tilbuddet gælder indtil mandag d. 4. februar kl. 00:30. Kun dit første spil med en indsats på præcis 50 kr. er kvalificerende. Vinder dit valg, får du det normale odds udbetalt kontant, mens forskellen op til det forhøjede odds udbetales som en bonus, der skal omsættes én gang til min. odds 1,20 inden for 90 dage. Vilkår gælder – se alle terms HER*.

Få odds 12 på Rams / odds 10 på Patriots – KLIK HER*

Odds på Super Bowl 2019

Spilforslag: Patriots vinder Super Bowl - og Tom Brady bliver MVP

Det glippede for New England Patriots sidste år, men nu er Tom Brady og co. igen tilbage, hvor det er rigtigt sjovt. Og endda med gode muligheder for at vinde trofæet – bookmakerne holder i hvert fald New England Patriots som favorit.

… og vi synes da også, at det ligger godt til de frekvente Super Bowl-deltagere. Hele holdet fik et ordentligt boost, da man lykkedes med at besejre offensivt kompetente Kansas City Chiefs i playoffs – og nu skal man så forsøge igen at besejre en stærk offensiv, når modstanderen i Super Bowl er Los Angeles Rams.

Los Angeles Rams har spillet en fabelagtig sæson, og unge Sean McVay fortjener al mulig credit for sit arbejde i trænersædet. Spørgsmålet er dog, om holdet kan stå for presset på den helt store scene? Vi er ikke overbeviste.

Spilxperten anbefaler: New England Patriots vinder Super Bowl til odds 1,80 hos Bethard - SPIL HER >>*

Ofte går MVP-titlen til quarterbacken på det vindende hold. Og da vores vinderbud er New England Patriots, er det kun oplagt at kigge mod den 41-årige legende Tom Brady, når MVP-titlen skal uddeles. Med hele fire MVP-titler er Tom Brady den mest vindende spiller nogensinde, og eftersom han har taget titlen i både 2015 og 2017, har han vist, at han stadig har, hvad der skal til på den helt store scene.

Spilxperten anbefaler: Tom Brady bliver MVP til odds 2,10 hos LeoVegas - SPIL HER >>*

De fem bedste bookmakere til amerikansk fodbold

Der er flere bookmakere, der udmærker sig, når det kommer til NFL og amerikansk fodbold. Her får du en gennemgang af de fem bedste på markedet:

Bethard*
Har du hørt om Bethard*? Den nye dreng i klassen! Zlatan er med på holdet, og han ved, hvordan man vinder. Tjek bookmakerens spændende NFL-udbud ud og fang eventuelt et højt odds på New England Patriots – hvis du da ellers tror på dem. 😉

Spil på Super Bowl hos Bethard – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* har virkelig gjort noget ud af deres NFL-dækning i år! Der er flere meget interessante specials, og tilbagebetalingen er meget konkurrencedygtig. Har du lyst til at spille på national anthem og halftime show, kan du med fordel gøre det hos den store nordiske bookmaker.

Spil på Super Bowl hos Nordicbet – KLIK HER!*

LeoVegas*
LeoVegas* har et stort udvalg af spil, ligesom oddsene generelt ligger i den høje ende af skalaen. I skrivende stund har bookmakeren flere hundrede spilmuligheder på Super Bowl 2019, så der er nok at tage fat på for dig, der godt kan lide at nørde NFL.

Spil på Super Bowl hos LeoVegas – KLIK HER!*

Betfair*
Betfair* har opnået pæn succes ved både at have en regulær sportsbook ligesom de resterende bookmakere, men også ved deres spillebørs, hvor samtlige kontoindehavere selv kan udbyde og købe spil af andre. Når det kommer til NFL er Betfair* også godt med. Pæne odds og et væld af specials giver plus på kontoen.

Spil på Super Bowl hos Betfair – KLIK HER!*

Mr. Green*
Mr. Green* deler oddssætning med blandt andre LeoVegas*, og derfor er du også garanteret et pænt spiludbud, hvis du lægger vejen ind forbi Danmarks nye bookmaker. Spil på alt fra kampvinder og pausestilling til spillerspecials og MVP-titlen.

Spil på Super Bowl hos Mr. Green – KLIK HER!*

Optakt til Super Bowl LIII: Patriots mod Rams

Vi giver dig her et overblik over de to finalister i dette års Super Bowl. Hvordan er holdenes historik ved Super Bowl, hvordan har de klaret sig i den aktuelle sæson (offense/defense), og hvem har de besejret i de svære playoff-kampe?

New England Patriots
New England Patriots blev grundlagt i 1959. New England Patriots har en stolt Super Bowl tradition med hele fem titler (den seneste tog man i 2017). De forsvarende Super Bowl-vindere holder til i Foxborough, Massachusetts på Gilette Stadium. Patriots er et af de mest succesfulde hold nogensinde i NFL-historien. New England Patriots har Bill Belichick som cheftræner, og han har været i klubben siden 2000. Holdets største stjerne er den 41-årige quarterback Tom Brady.

New England Patriots præsterede rækkens fjerde bedste offense i regular season, mens de stemplede ind som nr. 7 på listen over bedste defense.

- New England Patriots har i gennemsnit scoret 27,3 point pr. kamp i regular season.

- New England Patriots har i gennemsnit tilladt 20,3 point imod pr. kamp i regular season.

- New England Patriots har slået Los Angeles Chargers (41-28) og Kansas City Chiefs (31-31, 31-37 efter OT) i playoffs. I den seneste kamp mod Chiefs vandt Patriots som ganske pæne underdogs.

Bemærk: New England Patriots er kommet flyende ud af startblokken i playoffs. De slog Los Angeles Chargers med hele 35-7 i første halvleg, og de gik såmænd også til pause med stor føring, da de mødte Kansas City Chiefs (0-14). Er Tom Brady og co. klar fra start igen, kan de måske fange Los Angeles Rams.

Los Angeles Rams
Los Angeles Rams blev grundlagt i 1936. Undervejs har holdet været kendt som Cleveland Rams (1936 – 1942 + 1944 – 1945) og St. Louis Rams (1995 – 2015). Den tunge periode fra 1946 til 1994 var dog som Los Angeles Rams, og det har så igen været tilfældet siden 2016. Los Angeles Rams har ikke samme stolte Super Bowl-traditioner som New England Patriots. Man tabte finalen i 1980, men har dog trods alt en titel – som St. Louis Rams – fra 1999. Det er unge Sean McVay, der er head coach for holdet, og det er 24-årige Jared Goff, der kaster boldene fra quarterback-positionen.

I den aktuelle regluar season præsterede Los Angeles Rams den næstbedste offense, mens de rangerede 20’er på defense.

- Los Angeles Rams har i gennemsnit scoret 32,9 point pr. kamp i regular season.

- Los Angeles Rams har i gennemsnit tilladt 24,0 point imod pr. kamp i regular season.

- Los Angeles Rams har slået Dallas Cowboys (30-22) og New Orleans Saints (23-23, 23-26 efter OT) i playoffs. Los Angeles Rams var pæn underdog i den seneste kamp mod Saints.

Bemærk: Los Angeles Rams tabte første quarter med hele 13-0, da de mødte New Orleans Saints. De tabte også første quarter (med 3-7), da de mødte Dallas Cowboys. Det er næppe råd til lignende slow-start i Super Bowl mod New England Patriots.

FAQ om Super Bowl og football

Her kan du se svarene på nogle af de mest oplagte spørgsmål forud Super Bowl 53.

Hvem er forsvarende mester?
Philadelphia Eagles vandt den seneste udgave af Super Bowl med 42-27 over New England Patriots.

Hvornår spilles kampen?
Super Bowl-finalen spilles den 4. februar kl. 00:30 (dansk tid) på Mercedes-Benz Stadium, Atlanta, Georgia.

Hvem viser Super Bowl?
Du kan se Super Bowl-finalen direkte på TV3+. Programmet for Super Bowl er således:

22:00 TV 3+ blænder op for optakten til Super Bowl 53
00:30 Kampstart
02:15 Halftime Show
03:30 Opsamling

Odds på Super Bowl 2019

Bonus hos bookmakerne

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet

Specials til NFL-finalen

Vi har her samlet en oversigt over forskellige specialtilbud på Super Bowl. Du kan spille på alt fra møntkastet til mere spilspecifikke væddemål som "Hvilket hold scorer først et touchdown?" og "Hvilket hold laver flest turnovers?".

Hvem vinder plat eller krone?
New England Patriots: 1,98 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 1,98 - SPIL HER >>*

Hvilket hold scorer først?
New England Patriots: 1,80 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 1,93 - SPIL HER >>*

Hvilket hold scorer sidst?
New England Patriots: 1,83 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 1,90 - SPIL HER >>*

Hvem scorer først et touchdown?
New England Patriots: 1,74 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 2,00 - SPIL HER >>*

Hvor mange turnovers kommer der?
Over 2,5: 1,75 - SPIL HER >>*

Under 2,5: 2,00 - SPIL HER >>*

Hvilket hold laver flest turnovers?
New England Patriots: 2,40 - SPIL HER >>*

Philadelphia Eagles: 2,40 - SPIL HER >>*

Samme antal: 3,50 - SPIL HER >>*

Hvor mange succesfulde field goals kommer der?
Over 3,5: 2,00 - SPIL HER >>*

Under 3,5: 1,75 - SPIL HER >>*

Stephen Gostkowski (New England Patriots) – point på spark
Over 8,5: 1,87 - SPIL HER >>*

Under 8,5: 1,87 - SPIL HER >>*

Greg Zuerlein (Los Angeles Rams) – point på spark
Over 8,5: 2,00 - SPIL HER >>*

Under 8,5: 1,75 - SPIL HER >>*

Først til 10 point
New England Patriots: 1,68 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 1,96 - SPIL HER >>*

Uafgjort (ingen når 10 point): 81,00 - SPIL HER >>*

Først til 15 point
New England Patriots: 1,67 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 2,02 - SPIL HER >>*

Uafgjort (ingen når 15 point): 41,00 - SPIL HER >>*

Først til 20 point
New England Patriots: 1,71 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 2,10 - SPIL HER >>*

Uafgjort (ingen når 20 point): 18,00 - SPIL HER >>*

Først til 30 point
New England Patriots: 2,23 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams: 3,00 - SPIL HER >>*

Uafgjort (ingen når 30 point): 2,95 - SPIL HER >>*

Første scorede point
New England Patriots – touchdown: 2,70 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams – touchdown: 2,95 - SPIL HER >>*

New England Patriots – field goal: 5,00 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams – field goal: 5,60 - SPIL HER >>*

Los Angeles Rams – safety: 41c,00 - SPIL HER >>*

New England Patriots – safety: 46,00 - SPIL HER >>*

Du kan se flere odds på Super Bowl HER*.

Odds senest opdateret d. 1. februar 2019 kl. 08:42.
Odds kan ændre sig.