Stanleybet bonus

Reklamelink*

Reklame

Stanleybet bonus

Stanleybet er en af de nye bookmakere på markedet i forbindelse med liberaliseringen af spillemarkedet fra 1. januar 2012. Stanleybet gør deres indtog på det danske marked i starten af februar, hvorfor det bliver spændende at se, om der kommer en Stanleybet bonus. Her kan du her læse informationer om Stanleybet og få en indikation af, om der kommer en Stanleybet bonus på markedet og til dig på et tidspunkt.

Er Stanleybet bonus mulig?

Stanleybet kommer til at være et frisk pust i den danske bettingbranche, da Stanleybet bliver de første til at konkurrere med Danske Spil om danskernes trang og lyst til at oddse i kiosker, supermarkeder og så videre. Stanleybet gør nemlig deres indtog i Danmark udelukkende med fysiske butikker, hvilket betyder, at du nu ikke behøves at være online for at spille hos andre end Danske Spil. At Stanleybet kun vil være repræsenteret i fysiske butikker – både med personale og selvbetjeningsautomater – giver dog også anledning til det spørgsmål: Vil der være en Stanleybet bonus til nye kunder?

På nuværende tidspunkt vides det ikke, om Stanleybet kommer til at tilbyde en bonus til folk, der gerne vil oddse, men selvom Stanleybet kun vil operere offline, skal det bestemt ikke afskrives på forhånd. For Stanleybet kommer bl.a. til at opstille smarte selvbetjeningsmaskiner i kiosker og supermarkeder, og her vil det langt fra være utænkeligt, at man kan indtaste en bonuskode og dermed modtage en bonus fra Stanleybet.

Jackpot som bonus hos Stanleybet?

Det er endnu ikke helt sikkert, hvordan Stanleybet kommer til at fungere herhjemme i praksis, men allerede nu annoncerer de noget spændende på deres hjemmeside. Således omtaler Stanleybet en jackpot på €125.000 på deres danske hjemmeside, hvilket svarer til næsten en million kroner – mere præcist 925.000 kroner. Om denne jackpot kommer til at være en slags Stanleybet bonus skal være usagt, men spændende bliver at se.

Denne anmeldelse indeholder affiliate-links.

24-01-2012 15:18