18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tennis i TV i dag: Dagens tennis live på dansk TV og stream

Live stream tennis

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Tennis i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse tennis. Med to unge og talentfulde danske tennisstjerner i Holger Rune og Clara Tauson, har den danske interesse for ketsjersporten nået nye højder (ikke set siden Caroline Wozniacki dagene). Vil du følge med i de to stjerners færd, så er det her du finder ud af, hvor du kan se dem live i TV. ATP-turneringerne ATP-finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500 og ATP Tour 250 bliver alle sendt på TV2’s kanaler TV2 Sport og TV2 Sport X, ligesom kvindernes WTA-turneringer gør det. Skal du se de store Grand Slam-turneringer live i TV, så kan du finde kampene fra prestigefulde Wimbledon på DR’s kanaler DR1, DR2 og DR TV, mens de resterende Grand Slam-turneringer, Australian Open, US Open og French Open, kan ses i TV på Discovery+’s kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2.

Holger Rune i TV

Det helt store danske tennis-håb, Holger Rune, er en utrolig populær herre. Den unge dansker er på nuværende tidspunkt rangeret som nummer fire på verdensranglisten, og deltager i en håndfuld af de største tennisturneringer. Du kan altid finde optakter, spiltips og livestream informationer her på SpilXperten.

Clara Tauson i TV

Det er ikke kun på herresiden, at Danmark er velrepræsenteret på tennis-scenen. 20-årige Clara Tauson er ved at spille sig ind i både danskernes, men også de internationale tennis-fanatikeres hjerter. Hun er lige nu rangeret som nummer 90 på WTAs rangliste.

Caroline Wozniacki i TV

Den absolut bedste danske kvindelige tennisspiller igennem tiden, Caroline Wozniacki, har i 2023 gjort comeback til professionel tennis, efter flere års inaktivitet. Som det ser ud lige nu, kort inde i hendes comeback, er hun rangeret som nummer 632 på verdensranglisten.

US Open i TV

US Open er en af de mest prestigefulde og største tennisturneringer i verden. I år afvikles turneringen fra d.22 august til d.10 september. Turneringen finder sted i New York og har gjort det siden 1978.

Wimbledon i TV

Den ældste og mest prestigefulde tennisturnering i verden er uden tvivl Wimbledon. Turneringen har været toppen af poppen siden 1877, og bliver altid afholdt i de fine omgivelser i London.

Australian Open i TV

Australian Open har siden 1905 også været en del af de turneringer, som tenniseliten deltager i. I disse dage afholdes den årlige turnering i Melbourne, og har gjort det siden 1972. Det er den første af de fire Grand Slams.

French Open i TV

Endnu et europæisk Grand Slam-islæt er French Open. Turneringen kaldes også Roland-Garros, opkaldt efter den franske flyver. French Open afholdes over to uger og spilles på ler.

Tennis hos SpilXperten

Her på SpilXperten er vi vilde med tennis. Vi dækker kampene med de store danske tennisstjerner som Holger Rune, Clara Tauson og Caroline Wozniacki udover at vi skriver om de store turneringer. Derfor kan du læse om Wimbledon, Australian Open, US Open og French Open hos os.