18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Motorsport i TV i dag: Dagens motorsport live på dansk TV og stream

Live stream motorsport

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Motorsport i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse motorsport. Det største trækplaster indenfor motorsport er selvfølgelig Formel 1. Med vores helt egen danske Formel 1-stjerne i Kevin Magnussen, som kører for det amerikanske Haas F1 Team, bliver den danske interesse for motorsport kun større og større . Kevin Magnussens bedrifter kan du se live i TV på TV3 MAX, TV3 Sport eller på TV3+. Formel 1-løbene kan også streames live på Viaplay. Du kan også se meget andet motorsport live i TV. For eksempel kan du se 24-timers racerløbet Le Mans på TV2, Eurosport 1 og Eurosport 2. IMSA-serien og IndyCar-serien kan ses live på TV3 Sport og TV3 MAX. Speedway bliver desværre ikke vist live i TV, men kan til gengæld streames live. På Max kan du streame VM i speedway, mens du på speedwayligaenplay.dk kan streame den danske speedwayliga.

Formel 1 i TV

Formel 1 regnes af mange som den fornemmeste klasse i motorsport. Det officielle verdensmesterskab for kørere med et decideret Formel 1-reglement blev startet i 1950. Kørere som Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og senest Max Verstappen har alle siddet på Formel 1-tronen i længere perioder.

Kevin Magnussen i TV

Det kom uventet, da Kevin Magnussen blev kaldt ind til sæsonen 2022 som afløser for Mazepin hos Haas. Danskeren sikrede fem placeringer i top 10, men han fik også ni placeringer fra nummer 15 og ned og fire gange udgik han uden at få en placering. Det blev til en samlet 13. plads i stillingen med i alt 25 point. I denne sæson (2024) har Kevin Magnusson kæmpet lidt med tingene, og fået point i to løb. I alt har han samlet fem point i denne sæson.

Motorsport hos SpilXperten

Hos SpilXperten dækker vi selvfølgelig også motorsport, dog især Formel 1. Vi sørger for at holde dig opdateret på det næste løb, de bedste odds og den danske Formel 1 stjerne Kevin Magnussen.