18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ishockey i TV i dag: Dagens ishockey live på dansk TV og stream

Live stream ishockey

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Ishockey i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse ishockey både fra ind- og udland. Danmark er som bekendt en lille nation. Derfor er det også ganske imponerende, at det danske ishockeylandshold siden 2003 har været blandt de 16 bedste nationer i verden. I maj 2023 indtager de danske ishockey-herre isen til VM i Finland, en turnering som du kan se live i TV på TV2’s kanaler TV2 Sport og TV2 Sport X. Hvis du er mere til streaming, så vises alle VM-kampene også live på TV2 Play. Den danske ”Metal Ligaen” er de seneste to sæsoner blevet vundet af Aalborg Pirates. Nordjydernes march mod den tredje titel på stribe kan du se live i TV på TV2 Sport og TV2 Sport X. Vil du følge med i verdens bedste ishockey-liga, NHL, så er det på TV3 Sport og TV3 MAX, at du kan se de største internationale stjerner løbe over isen.

Ishockey VM i TV

VM i ishockey afvikles fra d. 12. til d. 28. maj 2023 i Finland og Letland. Finland er forsvarende verdensmestre. De slog Canada i finalen sidste år. I alt 16 nationer deltager ved VM i ishockey 2023, og disse er fordelt i to grupper med otte nationer i hver. De fire bedste nationer fra hver gruppe avancerer til kvartfinalerne.

Ishockey hos SpilXperten

Også Ishockey er en sport hos SpilXperten, hvor vi dækker de vigtigste turneringer som f.eks. VM i ishockey og Ishockey OL. Til VM i Ishockey sørger vi for at holde dig opdateret på kampprogram, live stream, grupperne og optakten. Vores ishockey-ekspert Mike Larsen dækker den danske liga “Metal Ligaen”.