18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Håndbold i TV i dag – Se håndbold live på stream eller TV

Live stream håndbold

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Håndbold i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse håndbold. Hvis du er helt bidt af håndbold og vil se det bedste fra Herreligaen og Kvindeligaen i Danmark, så skal du tune ind på TV2’s kanaler TV2 Sport og TV2 Sport X, hvor der bliver vist flere kampe live i tv hver uge. Det er også her du kan se de stærke danske herre- og kvindelandshold, når de tørner ud til EM-slutrunder. Når den i stedet står på VM i håndbold, er du så heldig at finde kampe på både TV2’s kanaler TV2, TV2 Sport og TV2 Sport X, og på DR’s DR1 og DR2. Er du interesseret i klubhåndbold fra øverste hylde, så finder du kampe fra den tyske Bundesliga live i tv på TV3 MAX og TV3 Sport. På de samme to kanaler kan du se de største internationale turneringer for klubhold i form af Champions League, EHF Cup og European Handball League.

Håndbold på SpilXperten

På SpilXperten dækker vi alle store håndboldturneringer så som VM i håndbold, EM i håndbold og håndbold til OL. Det er både kvindernes og mændenes turnering, vi dækker med optakter, kampprogram, tips, odds, gruppe oversigt, live stream og TV guide.

Herrelandsholdet håndbold

Er du til Mikkel Hansen og de andre danske håndbolddrenge? Så er vores håndbolduniverser til VM i håndbold, EM i håndbold og håndbold til OL højst sandsynligt noget for dig. Vi dækker mændenes turneringer, med optakter, kampprogram, tips, odds, gruppe oversigt, live stream og TV guide.

Kvindelandsholdet håndbold

Kan Mette Tranborg, Trine Østergaard og de andre kvinder føre de danske damer til storhed? Følg med i vores håndbolduniverser til VM i håndbold, EM i håndbold og håndbold til OL for at holde dig opdateret. Vi dækker kvindernes turneringer, med optakter, kampprogram, tips, odds, gruppe oversigt, live stream og TV guide.

VM håndbold

Du kan se VM i håndbold på dansk TV. Faktisk kan du se alle de store håndboldturneringer så som VM i håndbold, EM i håndbold og håndbold til OL. Det er både kvindernes og mændenes turnering, som du kan se i dit fjernsyn og på live stream.

EM håndbold

Europamesterskaberne i håndbold er også at finde på dit TV. Håndbold EM har altid dansk deltagelse, både på herre- og kvindesiden. Du kan også tjekke gruppestillinger, optakter, TV-guide og meget mere.

OL håndbold

De olympiske lege er en kæmpe begivenhed. Når de danske håndboldherrer og kvinder deltager ved OL i håndbold, kan du altid se med på dit TV eller via live stream. Vi bringer dig også de bedste odds og spiltips til dette.

Champions League håndbold

Champions League er, ligesom, i andre sportsgrene også den mest prestigefulde klubturnering i håndbold. Alle de største og bedste hold deltager. De bedste hold fra den danske, tyske, franske, spanske og mange andre ligaer.

Herrehåndbold liga

Vil du følge med i den bedste danske håndboldliga, så kan du altid se med på dansk TV. Den danske liga er fyldt med verdensstjerner som Mikkel Hansen og andre dygtige landsholdsspillere fra hele kloden.

Damehåndbold liga

Den danske håndboldliga for kvinder er en af de mest konkurrencedygtige i hele Europa, og du kan se med i dit TV! Viborg, Odense, Ikast og Bjerringbro, for blot at nævne et par få af de bedste danske hold.