18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Champions League i TV i dag

Hvis du vil vide, hvor du kan se Champions League live i TV, er du kommet til det rigtige sted. Vi giver nedenfor overblikket over på hvilke TV-kanaler du kan se den prestigefulde turnering. 

Live stream Champions League

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay:

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Champions League i TV i dag

Champions League er fodboldens mest prestigefulde klubturnering. Det er her, at de allerbedste klubber i Europa hvert sæson mødes på tværs af landegrænser i jagten på ‘pokalen med de store ører’. 

32 hold er fordelt i 8 grupper med fire hold i hver. I hver gruppe mødes holdene både ude og hjemme – de to bedste hold i hver gruppe stryger videre til ottendedelsfinalerne, hvor den står på dobbelte knockout-kampe hele vejen til finalen. 

Real Madrid er det mest vindende hold I turneringen med hele 14 titler, mens storklubber som Milan, Liverpool og Bayern München også har haft god succes i turneringen. På vores dedikerede Champions League-side finder du blandt andet optakter til en stor del af kampene i turneringen, Nicolai Lisbergs forudsigelser for hver spillerunde, analyse af de største favoritter til at løfte Champions League-trofæet og meget mere.

Champions League i TV

Du kan se en hel masse fodbold live i TV, blandt andet Champions League. Hvis du vil følge de europæiske storklubber som Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Milan og Bayern München, så skal du tune ind på Viaplays kanaler. 

TV3+, TV3 MAX og TV3 Sport sender de største kampe fra hver spillerunde i Champions League live i TV, men faktisk er der mulighed for at se alle rundens kampe live. Hvis ikke dit yndlingshold sendes på en af de tre hovedkanaler, så kan du finde streame de resterende Champions League-kampe live på Viaplay.dk.

Se FCK i Champions League i TV

Set med danske briller er denne sæsons Champions League ekstra spændende. De danske mestre FCK har nemlig kvalificeret sig til turneringen for anden sæson i træk, og for femte gang i alt. 

FCK er havnet i en stærk gruppe med storholdene Manchester United, Bayern München og de tyrkiske mestre Galatasaray. Hvis du vil se FCK’s seks gruppespilskampe live i TV, skal du tænde for TV3+, som viser alle kampene live i TV. Samtlige af FCK’s kampe mod Manchester United, Bayern München og Galatasaray kan også streames live på Viaplay.dk.