18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fodbold i TV i dag: Dagens fodbold live på dansk TV og stream

Her på SpilXperten giver vi dig et overblik over, hvad du kan se af fodbold i TV i dag, i morgen og den kommende uge. Du vil finde alle kampe i de vigtigste ligaer og vil altid kunne se, hvilken TV kanal du skal tænde for. Desuden viser vi dig oddsene på nogle af kampene, så du med det samme kan spille på den.

Live stream fodbold

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Fodbold i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse fodbold. Er du for eksempel tosset med engelsk fodbold, så er det på Viaplays TV-kanaler TV3+, TV3 MAX, TV3 Sport og See, at du finder fodbold i TV fra Premier League, Championship, Carabao Cup og FA Cup. På samme kanaler finder du masser af fodbold i TV i dag fra Danmark. Det er nemlig på de samme kanaler, at du kan se den danske Superliga, 1.division, Gjensidige Kvindeligaen og DBU-pokalen. Superligaen sender også fodbold i TV på Canal 9, ligesom der også vises DBU-Pokalen på DR1 og DR2. Udenlandsk fodbold fra Bundesligaen, DFB Pokal, Champions League og Æresdivisionen vises på TV3+, TV3 MAX, TV3 Sport og See. Men er du mere interesseret i fodbold i TV fra Sydeuropa, så er det på TV2’s kanaler TV2 Sport og TV2 Sport X, at du finder kampe fra Serie A og La Liga (inkl. El Clásico), samt de europæiske turneringer Europa League og Conference League. Hvis du bare sidder og venter på landsholdsfodbold, så er det også på TV2 Sport og TV2 Sport X, at du kan se EM-kvalifikation live i TV.

Kvindelandsholdet fodbold

Følg det danske kvindelandsholds bestræbelser. De danske kvinder var kvalificeret til VM i fodbold for første gang i over 20 år, da de deltog ved VM i 2023 i Australien og New Zealand.

Premier League i TV

Den bedste fodboldliga i verden, Premier League, kan ses på flere forskellige danske kanaler. Her på SpilXperten dækker vi alle Premier Leauge kampe i løbet af sæsonen, og tilføjer lidt ekstra krydderi med både optakter og spiltips til udvalgte opgør.

Superliga i TV

Danmarks bedste fodboldrække, Superligaen, kan både live streames, men også ses på TV. Flere klubber kæmper om at vinde det danske mesterskab. Sidste år blev FC København danske mestre – kan de gøre det igen i år?

VM fodbold i TV

Hvert fjerde år ruller verdensmesterskabet ud, hvor alle de bedste lande kæmper om at blive kåret som verdens bedste landshold. Du kan altid se VM i fodbold i TV eller via live stream.

EM fodbold i TV

Ligeså finder Europamesterskaberne i fodbold også sted hvert fjerde år. Seneste EM-slutrunde så en flot dansk præstation, hvor semifinalen blev endestationen for de danske drenge.

Champions League i TV

Den suverænt mest prestigefulde og bedste klubturnering for fodboldhold, Champions League, er et højdepunkt for et hav af fodboldfans. Du kan se de fleste Champions League-kampe i TV, og resten af dem kan du se via livestream.

Europa League i TV

Lillebroren til Champions League hedder Europa League. Her kan du se endnu flere gode europæiske fodboldhold kæmpe om dette internationale trofæ, og du kan, naturligvis, se med i dit TV eller på livestream.

Conference League i TV

Den mindste af de tre europæiske fodboldturneringer, Conference League, har ofte dansk deltagelse. Både FC Midtjylland og FC Nordsjælland har stadig muligheden for at kvalificere sig til årets gruppespil, som du kan se på livestream eller i på dansk TV.

Fodbold på SpilXperten

På SpilXperten dækker vi alle de store ligaer, både med tips, optakter og TV guide. Vi har dygtige eksperter, som forsyner siden med de bedste eksperttips og så har vi vores faste skribenter, der skriver rundeoptakter til alle runder i de største ligaer.

Læs optakter og tips til Nations League, Premier League, Champions League, Bundesliga og Superliga.