18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cykling i TV i dag: Dagens cykling live på dansk TV og stream

Live stream cykling

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Cykling i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse cykling. Med hele 10 danske deltagere i sidste års Tour de France, rekordhøje 11 deltagere året før og Tour-sejr til Jonas Vingegaard i 2022, så er det ikke uden grund, at den danske befolkning er ramt af cykelfeber. Det prestigefyldte franske etapeløb kan du se i TV på både TV2 og på Discovery+’s Eurosport 2. Der er dog mange flere fede cykelløb end bare Tour de France som du kan se direkte i TV. På TV2 kan du for eksempel se forårsklassikeren Liege-Bastogne-Liege, endagsløbet Paris-Roubaix og Flandern Rundt. TV2 og Eurosport 2 viser begge Vuelta a España, mens du på Eurosport 1 og Eurosport 2 kan se Giro d’Italia, Amstel Gold Race og La Fleche Wallonne. EM i landevejscykling kan ses i TV på DR1 og DR2, mens VM i landevejscykling og VM i banecykling vises på TV2 Sport og TV2 Sport X. Vi har også talentfulde cykelryttere på kvindefronten, hvor især Cecilie Uttrup Ludwig byder sig godt til. Hvis du vil følge med i hendes bedrifter i Tour de France, så kan du se det løb live på TV2.

Tour de France i TV

Om man er cykel-interesseret eller ej, så ved alle hvad Tour de France er. Det absolut største og hårdeste cykelløb i verden, hvor de bedste cykelryttere i verden tilbagelægger omkring 3.500 kilometer på 23-24 dage.

VM i cykling i TV

VM i cykling er også kendt som VM i landevejscykling. Løbet afvikles i Glasgow, Skotland fra d. 3. til d. 13. august, og herrernes enkelstart, afvikles fredag d. 11. august.

Vuelta a España i TV

2023-udgaven af Vuelta a España starter i Barcelona og slutter i Madrid, når der køres hæsblæsende cykelløb over 21 etaper fra d. 26. august til d. 17. september 2023. Danske Jonas Vingegaard stiller til start og er favorit til den samlede sejr.

Giro d’Italia i TV

Giro d’Italia 2023 cykles fra d. 6. til d. 28. maj – med start i Ortona og slut i Rom. Cykelløbet foregår hovedsageligt i Italien, men kommer også igennem andre lande. I 2023 er det den 106. udgave af løbet.

Paris-Roubaix i TV

Ruten i Paris-Roubaix ligner meget hinanden år efter år, da de forskellige historiske sektioner skal passeres hvert år. I år starter rytterne i Paris forstaden, Compiègne, og kører nordpå, hvor de til sidst skal ind på den gamle Velodrome i Roubaix. Inden da skal rytterne dog tilbagelægge 256,6 kilometer med 30 passager med enten brosten eller grus.

Liege-Bastogne-Liege i TV

Som navnet antyder, så starter og slutter Liege-Bastogne-Liege-feltet i Liege, og skal undervejs forbi Bastogne i den sydlige del af Belgien. Liege ligger i den østlige del af Belgien, hvorfra der køres sydpå mod Bastogne, som ligger på grænsen til Luxenbourg.

Flandern Rundt i TV

Flandern Rundt er 272 kilometer langt, og ruten følger langt hen ad vejen den samme rute, som i de forgangne år. Ruten i Flandern Rundt består både af smalle veje, kuperede stigninger og brostensstigninger. Det er de sidste, der plejer at være mest afgørende.

Amstel Gold Race i TV

Amstel Gold Race starter i den sydøstlige hollandske by, Maastricht og slutter i den lille by, der ligger lidt øst for Maastricht. Undervejs skal rytterne rundt i Limburg regionen der er kendt for sit kuperet terræn. I alt venter der rytterne 35 kategoriserede stigninger, hvoraf de værste er Gulperberg, Kruisberg, Keuterberg og slutteligt Cauberg, der tidligere har dannet rammen for finalen i det hollandske endagsløb.

Cykling hos SpilXperten

Især efter den danske start af Tour de France i 2022, er vi smittet med cykelfeber. Derfor sørger vi selvfølgelig for at dække alle de store cykelløb så som Tour de France, VM i cykling, Vuelta A Espana, Giro D’Italia, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Flandern Rundt, Amstel Gold Race og Fleche Wallonne. Du vil finde både spiltips og optakter til de stor løb hos os.