18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Basketball i TV i dag: Dagens basketball live på dansk TV og stream

Live stream basketball

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Basket i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse basketball. 2022 var året, hvor Gabriel ‘Iffe’ Lundberg blev den første dansker nogensinde til at spille i verdens bedste basketliga NBA, noget som ikke ligefrem har gjort interessen for sporten mindre i Danmark. I NBA spiller hvert hold minimum 82 kampe hver sæson, så der er mulighed for at se en masse basket i TV. Vil du følge med i hvordan det går stjernerne LeBron James, Stephen Curry og Giannis Antetokounmpo, så skal du tune ind på TV2 Sport X og TV2 Play, som sender et utal af kampe live i TV og på streaming. Kampene starter typisk omkring 21.30 dansk tid, og fortsætter hele natten. Så hvis du er en natteravn, er underholdningen sikret med live basketball i absolut topklasse på TV2 Sport X og TV2 Play.

NBA i TV

National Basketball Association er bedre kendt som NBA. Den absolut bedste basketliga i verden, hvor de største stjerner folder sig ud. Sidste sæsons vindere kommer fra Denver Nuggets og blev båret til sejr af serbiske Nikola Jokic.

VM i basketball i TV

Dette års VM i basketball markerer den 19. af sin slags, og for første gang i historien skal flere lande deles om værtskabet. Filippinerne, Indonesien og Japan lægger ramme til årets slutrunde, når de tager imod spillere og landshold fra Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika, Asien og Oceanien.

Basketball hos SpilXperten

Hos SpilXperten har vi NBA eksperter, som skriver opdateringer på NBA og NBA spiltips for os. Desuden opdaterer vi om, hvor man kan live streame NBA, ligesom vi giver dig al den info, du har brug for i forbindelse med VM i basketball.