18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Badminton i TV i dag: Dagens badminton live på dansk TV og stream

Live stream badminton

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Badminton i TV i dag

På dansk TV kan du se en hel del badminton live. Aktuelt råder vi danskere over verdens bedste badmintonspiller i Viktor Axelsen, mens også Anders Antonsen er en del af den absolutte verdenselite. Af den grund er der selvfølgelig stor interesse for badminton live badminton i Danmark, hvor der bliver sendt kampe på TV fra de største turneringer i badminton. Her på siden finder du overblikket over badminton i TV i dag.

Axelsen og de øvrige danske badmintonspillere har for længst erobret de sjove placeringer på verdensranglisten, så derfor er TV2-koncernen naturligvis klar med rettigheder og visning af de største turneringer live i TV. Det er kanalerne TV2 Sport og TV2 Sport X, der anvendes i dækningen af de største badmintonturneringer, ligesom TV2 Play også sender dem live. Det er på altså på TV2’s kanaler, at du kan se live badminton i TV i dag, og på denne side finder du dagens badminton program.

Læs også: Se Viktor Axelsens næste kamp på TV og Se Anders Antonsens næste kamp på TV, for at finde ud af hvornår de to danske verdensstjerner spiller næste kamp live i TV, og hvor du eventuelt kan streame deres kampe live fra mindre turneringer.

Viktor Axelsen i TV

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen har været på alle danskers læber rundt om i verden de seneste mange år. Viktor Axelsen er pt. verdens bedste badmintonspiller. Han har uden tvivl store forventninger til sig selv, og det bliver yderst spændende at følge fynboen i de store turneringer fremover, ligesom det gør med landsmanden og konkurrenten Anders Antonsen.

Anders Antonsen i TV

Den tre år yngre Anders Antonsen er også blandt de bedste badmintonspillere indenfor fjersporten. Aktuelt(august 2023) indtager Antonsen 12.pladsen på BWF’s World Ranking over de bedste mandlige singlespillere i verden, og han kan sagtens drømme om at stige yderligere i graderne over de næste år.

Badminton hos SpilXperten

På SpilXperten har vi dedikerede spillersider til både Viktor Axelsen og Anders Antonsen, hvor du kan læse mere om de to danske badmintonstjerner. Her kan du blandt andet finde beskrivelser af Axelsens og Antonsens karrierer og finde overblikket over deres største resultater.