18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Amerikansk fodbold i TV i dag: Dagens NFL live på dansk TV og stream

Live stream amerikansk fodbold

Hos Cashpoint kan du live streame alle NFL-kampe, uden abonnement og reklamer.

Live stream NFL hos Cashpoint:

  1. Gå til Cashpoint – KLIK HER*

  2. Opret en bruger / log ind

  3. Sørg for at have penge på din spillekonto

    Eller sørg for at have foretaget et spil inden for de sidste 48 timer

  4. Gå til “Amerikansk fodbold”

  5. Vælg en NFL-kamp og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Cashpoint, hvis du har penge stående på din spilkonto (live streaming er også tilgængelig, hvis du har placeret et spil inden for de seneste 48 timer). Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Amerikansk fodbold i TV i dag

På dansk TV kan du se en masse amerikansk fodbold. Det er nemlig ikke kun i USA, at interessen for amerikansk fodbold er kæmpestor. Med årets største enkeltstående sportevent, Super Bowl, som det absolutte højdepunkt, så har den amerikanske favorit-sport selvfølgelig også mange danske seere. Hvis du vil vide, hvor du kan se det bedste fra den amerikanske NFL live i TV, så er du kommet til det rette sted. Når sæsonen ruller, spiller de 32 NFL-hold typisk en gang om ugen, hvor størstedelen af kampene løber af stablen søndag. Du kan se en masse af kampene fra den amerikanske NFL live i TV på TV2’s kanaler TV2 Sport og TV2 Sport X. Hvis du vil streame NFL-kampene live, så foregår det på TV2 Play.

NFL i TV

NFL følges tæt i hele verden, og det taktiske præg ligesom den fysiske del af spillet gør NFL til en af de mest populære sportsligaer verdenen over. For mange amerikanere er NFL forbundet med store følelser og kæmpe lidenskab, og netop dét er gennem de seneste år smittet mere og mere af på Danmark, som ligeledes har fået øjnene op for NFL.

Super Bowl i TV

Super Bowl er et af de største odds events i verden. Der findes hundredevis af forskellige spillerspecials, hvor der er alt fra spil på touchdowns, passing yards, receiving yards og rushing yards – til interceptions, længste pass completion, længste rushing attempt og antal sparkede point. Super Bowl afvikles som regel den første søndag i februar og er den store sæson-afslutning.

Amerikansk fodbold og NFL hos SpilXperten

Hos SpilXperten dækker vi både NFL og store events som Super Bowl. Desuden har vi informerende indhold om bl.a. Super Bowl vindere, som giver et historisk overblik over de sidste års vindere af den store NFL finale.