18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sport i TV – få hele overblikket her

Her i SpilXpertens TV-guide giver vi dig overblikket over, hvad du kan se af Sport i TV i dag, i morgen og den kommende uge. TV-guiden opdateres løbende med alle ugens sportsbegivenheder. TV-programmet opdateres med alle former for sport, du kan se på danske TV-kanaler, ligesom du også vil opleve links til abonnementfri livestreaming-alternativer.

Hvilke kanaler viser sport på TV?

I TV-guiden kommer vi vidt omkring, hvad angår kanaler, da der vises rigtigt meget sport i tv. Der vil primært være tale om sport, som vises på følgende kanaler:

 • DR1
 • TV 2
 • TV 2 Sport
 • TV 3 Sport 1
 • TV 3 Sport 2
 • TV 3+
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Canal 9
 • 6’eren
 • Kanal 5
 • Xee

Hvilke TV-kanaler er bedst for sportsfans?

Det er svært at svare på hvilken TV-kanal, der er bedst for dig som sportsfan, men vi vil alligevel prøve at hjælpe dig på vej til at udvælge de to allerbedste TV-kanaler, så du får det største og bedste udvalg af sport.

TV 3+

Her vises alle de bedste kampe fra Premier League, FA Cup og Superligaen hver weekend. Du forkæles med tre kampe hver lørdag og én til to kampe om søndagen. Netop om søndagen viser TV 3+ også NFL hele aftenen som de eneste. De har også rettighederne til at vise slutspillet. Champions League finder du også hos TV 3+, der har ret til de bedste kampe. Endelig er dette også kanalen med de bedste kampe fra Superligaen og DBU Pokalen, mens du i den helt anden boldgade kan følge Formel 1 også. Hos TV 3+ får du alt det bedste sport.

TV 2 Sport

Hvor TV 3+ sport har fuld fokus på international sport, er TV 2 Sport for dig, som elsker dansk sport. TV 2 Sport har således rettigheder til dansk håndbold, ishockey, basketball med mere, ligesom de til store slutrunder som eksempelvis VM i håndbold vil være kanalen med flest kamp. Samtidig er dette kanalen, der viser NBA i Danmark

Det viser de forskellige TV-kanaler af sport

Nedenfor kan du se hvilke TV-kanaler, der normalt viser hvad.

DR1

Her vises typisk de store slutrunder som EM og VM i håndbold og fodbold. Du vil også fra tid til anden kunne se OL, atletik og andre store sportsbegivenheder.

TV 2

Viser håndbold fra Danmark hver lørdag samt de tre store etapeløb Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a Espana. Viser ligesom DR1 også fra de allerstørste begivenheder som VM, EM med videre.

TV 2 Sport

Har rettighederne til at vise stort set alt dansk sport med fokus på håndbold, ishockey og basketball. Viser også flere kampe fra NBA hver uge om natten. Viser også badminton fra de store turneringer.

TV 3 Sport 1 + 2

Viser Champions League hver uge, når der spilles. Har også rettighederne til den franske Ligue 1 og boksning, derudover vises der også Premier League om lørdagen. Viser dog NHL hver nat som et stort plus samt NFL i grundspillet.

TV 3+

Har Danmarks nok bedste sportsudbud med Champions League, Superligaen, NFL, Formel 1 og Premier League. Alle de bedste kampe fra de største ligaer med andre ord.

Eurosport + Eurosport 2

Har et kæmpe udvalg af tennis, hvor alt fra Grand Slams til Challenger vises. Der vises også løbende landskampe fra mere eksotiske turneringer i eksempelvis Mellemamerika, Asien og Afrika.

Canal 9

Canal 9 plejede at vise Serie A og La Liga, men viser for tiden stort set kun Superligaen.

6’eren

Viser hver weekend Premier League-kampe om lørdagen. Har desuden også rettighederne til Capital One Cup og FA Cup. Med andre ord: Engelsk fodbold. Udover det engelske, så viser 6’eren også Europa League om torsdagen.

Kanal 5

Har rettighederne til at vise Danmarks fodboldlandskampe. Det hænder også, at de største af Caroline Wozniackis kampe vises her.

Xee

Xee er YouSees egen kanal, den blev oprettet i 2019, med hovedformålet om at vise sport. De viser typisk de to søndags Premier League kampe, samt nogle af af de store Bundesliga kampe.

Spil på TV-kampene

Hvis du har lyst til at spille på det sport i tv, som du sidder og ser (om det er i tv eller f.eks. på sportsbar i København), er SpilXperten.com det helt rigtige sted. Vi leverer hver eneste dag spilforslag på fodbold, tennis, basketball og meget, meget mere.

Kan du lide at liveoddse fra sofaen? Vi har skrevet en opfattende guide med fordele og ulemper samt vores top 5 med de bedste steder til live betting. Læs om liveodds her.

Læs desuden mere om betting apps her.