18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sport i TV i dag – Se sport live på stream eller TV

Her i SpilXpertens TV-guide giver vi dig overblikket over, hvad du kan se af Sport i TV i dag, i morgen og den kommende uge. TV-guiden opdateres løbende med alle ugens sportsbegivenheder. TV-programmet opdateres med alle former for sport, du kan se på danske TV-kanaler, ligesom du også vil opleve links til abonnementfri livestreaming-alternativer.

Gå direkte til vores OL 2024 tv guide.

Live sports streaming

Tidsforbrug: 3 minutter

Sådan tilmelder du dig Viaplay

 1. Gå til Viaplay.dk

  Tryk “opret bruger”.

 2. Vælg din pakke

  Her skal du vælge “Viaplay Total”, for at få alle sportsudsendelserne med.

 3. Betal

  Her kan du bruge debit- og kreditkort.

 4. Se sport

  Nyd dit nye Viaplay-sportsabonnement og hundredevis af fede sportsoplevelser.

Fodbold i TV

Du kan se masser af forskellige fodboldligaer i TV. Der er altid smæk på verdens bedste liga, Premier League. Du kan også få action fra den danske Superliga eller den største klubturnering i fodbold, Champions League. De mindre versioner af denne, Europa League og Conference League kan du også fange i TV. Og så er der, selvfølgelig, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, FA Cup og Nations League.

Håndbold i TV

På dansk TV kan du se en overflod af håndbold, både fra ind- og udland. Den danske liga, for mænd og kvinder, EM-slutrunder, VM-slutrunder, den tyske Bundesliga, Champions League og meget mere.

Tennis i TV

Er du bidt af en gal tennis-fan, så kan du styret dine lyster med tennis i TV. Med masser af dansk deltagelse fra Holger Rune, Clara Tauson og netop tilbagevendte Caroline Wozniacki er der rigeligt med tennis i dit TV. Derfor kan du læse om WimbledonAustralian OpenUS Open og French Open hos os.

Cykling i TV

Cykling i TV tager altid over, når sommeren rammer os. Med verdensstjerner som Jonas Vingegaard, Mads Pedersen og Cecilie Uttrup kan vi slet ikke få nok at cykelsporten her i Danmark. Derfor sørger vi selvfølgelig for at dække alle de store cykelløb så som Tour de FranceVM i cyklingVuelta A EspanaGiro D’ItaliaParis-RoubaixLiege-Bastogne-LiegeFlandern RundtAmstel Gold Race og Fleche Wallonne.

Formel 1 i TV

Det største trækplaster indenfor motorsport er selvfølgelig Formel 1 i TV. Med vores helt egen danske Formel 1-stjerne i Kevin Magnussen, som kører for det amerikanske Haas F1 Team, bliver den danske interesse for motorsport kun større og større.

Ishockey i TV

Danmark er som bekendt en lille nation, men det afholder os ikke fra at vise ishockey i TV. Derfor er det også ganske imponerende, at det danske ishockeylandshold siden 2003 har været blandt de 16 bedste nationer i verden.  VM i ishockey og Ishockey OL. Til VM i Ishockey sørger vi for at holde dig opdateret på kampprogramlive streamgrupperne og optakten.

Live sport streaming

Hvilke ligaer dækker vi på SpilXperten?

Hvilke kanaler viser sport på TV?

I TV-guiden kommer vi vidt omkring, hvad angår kanaler, da der vises rigtigt meget sport i tv. Der vil primært være tale om sport, som vises på følgende kanaler:

 • DR1
 • TV 2
 • TV 2 Sport
 • TV 3 Sport 1
 • TV 3 Sport 2
 • TV 3+
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Canal 9
 • 6’eren
 • Kanal 5
 • Xee

Hvilke TV-kanaler er bedst for sportsfans?

Det er svært at svare på hvilken TV-kanal, der er bedst for dig som sportsfan, men vi vil alligevel prøve at hjælpe dig på vej til at udvælge de to allerbedste TV-kanaler, så du får det største og bedste udvalg af sport.

TV 3+

Her vises alle de bedste kampe fra Premier League, FA Cup og Superligaen hver weekend. Du forkæles med tre kampe hver lørdag og én til to kampe om søndagen. De har også rettighederne til at vise slutspillet. Champions League finder du også hos TV 3+, der har ret til de bedste kampe. Endelig er dette også kanalen med de bedste kampe fra Superligaen og DBU Pokalen, mens du i den helt anden boldgade kan følge Formel 1 også. Hos TV 3+ får du alt det bedste sport.

TV 2 Sport

Hvor TV 3+ sport har fuld fokus på international sport, er TV 2 Sport for dig, som elsker dansk sport. TV 2 Sport har således rettigheder til dansk håndbold, ishockey, basketball med mere, ligesom de til store slutrunder som eksempelvis VM i håndbold vil være kanalen med flest kamp. Samtidig er dette kanalen, der viser NBA i Danmark

Det viser de forskellige TV-kanaler af sport

Nedenfor kan du se hvilke TV-kanaler, der normalt viser hvad.

DR1

Her vises typisk de store slutrunder som EM og VM i håndbold og fodbold. Du vil også fra tid til anden kunne se OL, atletik og andre store sportsbegivenheder.

TV 2

Viser håndbold fra Danmark hver lørdag samt de tre store etapeløb Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a Espana. Viser ligesom DR1 også fra de allerstørste begivenheder som VM, EM med videre.

TV 2 Sport

Har rettighederne til at vise stort set alt dansk sport med fokus på håndbold, ishockey og basketball. Viser også flere kampe fra NBA hver uge om natten. Viser også badminton fra de store turneringer.

TV 3 Sport 1 + 2

Viser Champions League hver uge, når der spilles. Har også rettighederne til den franske Ligue 1 og boksning, derudover vises der også Premier League om lørdagen. Viser dog NHL hver nat som et stort plus samt NFL i grundspillet. Herudover viser de også den tyske Bundesliga.

TV 3+

Har Danmarks nok bedste sportsudbud med Champions League, Superligaen, NFL, Formel 1 og Premier League. Alle de bedste kampe fra de største ligaer med andre ord.

Eurosport + Eurosport 2

Har et kæmpe udvalg af tennis, hvor alt fra Grand Slams til Challenger vises. Der vises også løbende landskampe fra mere eksotiske turneringer i eksempelvis Mellemamerika, Asien og Afrika.

Xee

Xee er YouSees egen kanal, den blev oprettet i 2019, med hovedformålet om at vise sport. De viser typisk de to søndags Premier League kampe, samt nogle af de store Bundesliga kampe.

Dagens sport i TV

Den typiske sportsdag på dansk TV strækker sig fra morgen til aften. Hvis man er ligeså tosset med sport som vi er det på SpilXperten, er det heldigt, at man kan finde live sport i TV stort set hele døgnet rundt. To af de sportsgrene, som er tidligst ude af starthullerne er badminton og Formel 1, hvor Viktor Axelsen og Kevin Magnussen ofte kan ses live i TV fra morgenstunden. Herfra går det videre til tennis, hvor Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune som regel spiller tidlige eftermiddagskampe live i TV. Live fodbold fra hele Europa kan ses fra middag til sen aften i weekenderne på et væld af forskellige TV-kanaler, men dagens sport i TV stopper ikke der. I de sene aftentimer og sågar også midt om natten, kan man se sport i TV fra USA. Basketball fra NBA, amerikansk fodbold fra NFL og ishockey fra NHL sørger for natteunderholdningen i TV til danske sportsfans, som ikke kan falde i søvn.

Spil på TV-kampene

Hvis du har lyst til at spille på det sport i tv, som du sidder og ser (om det er i tv eller f.eks. på sportsbar i København), er SpilXperten.com det helt rigtige sted. Vi leverer hver eneste dag spilforslag på fodbold, tennis, basketball og meget, meget mere.

Kan du lide at liveoddse fra sofaen? Vi har skrevet en opfattende guide med fordele og ulemper samt vores top 5 med de bedste steder til live betting. Læs om liveodds her.

Læs desuden mere om betting apps her.