18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

EM special vodcast: Topscoreremner, gruppevindere og spilforslag til slutrunden

I denne EM special diskuterer eksperterne Benjamin Leander og Rasmus Graff mulige topscoreremner ved sommerens EM-slutrunde, inden de sætter sig selv på den opgave, det er at udpege samtlige gruppevindere i turneringen. Begge eksperter har desuden hver medbragt 2 x spilforslag til udsendelsen, der afvikles i samarbejde med bet25*. Kom i stemning til EM i fodbold med SpilXpoden!

Vært: Toke Parbo


Kom i EM-stemning nu: Se vores EM special i SpilXpoden


Lyt til den seneste EM special som podcast:


Læs også: Leanders EM Luringer

5 kommentarer

 1. Vi fortsætter vores opvarmning til EM i fodbold i SpilXpoden! 🙂

  I denne udsendelse stiller vi skarpt på topscoreremner og gruppevindere – se med på YouTube eller lyt med, der hvor du foretrækker at lytte til podcast.

  God fornøjelse!

  /SpilXperten.com

 2. Super god podcast.

  Tak for inspirationen 🙂

 3. Leander: “Jeg skal ALDRIG nyde noget af at spille Holland som gruppevinder” men har Holland som vinder af Gruppe C i Leander’s Lette Luring for 7 dage siden. Er der sket markante ændringer siden dette spilforslag?

  1. Ha, godt spottet. “Man har et standpunkt til man tager et nyt” som Schlüter sagde. Jeg synes, Holland er den mest sandsynlige gruppevinder af de fire stor-forhåndsfavoritter (HOL, ITA, ENG, SPA), så jeg ved ikke, hvorfor jeg fik talt dem sådan ned i Pod’en. Jeg er klart mere loren ved Spanien og forstår ikke et kvæk af, at de skal være SÅ klare favoritter til gruppesejren helt ned mod 1,33.

Skriv et svar