18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXperten vodcast – SpilXpoden

På denne side kan du tilgå SpilXpertens vodcast, SpilXpoden. Vælg selv, om du vil se med på YouTube, eller lytte med i Apple Podcast, på Buzzsprout eller en anden podcast-service, du måtte foretrække. SpilXpoden udkommer hver torsdag, og episoderne indeholder altid en gennemgang af weekendens største kamp (MOTW), seks skarpe spilforslag til weekendens fodboldkampe fra dygtige eksperter, en aktuel trend og quiz. Toke Parbo er vært på programmet, og ekspertpanelet udgøres af Benjamin Leander og Rasmus Graff.

SpilXpoden

Gå til den seneste episode af SpilXpoden her.

Statistik for SpilXpoden

Se den samlede statistik for SpilXpoden herunder, eller klik dig videre til den individuelle statistik for Benjamin Leander og Rasmus Graff.

Antal spil: 670 (100 kroner pr. spil)

Profit: +1.926 kroner

TBP: 102,9 %

Vejen til VM

Vi varmer op til VM 2022 med en nedtællingsserie på YouTube, hvor Benjamin og Rasmus forsøger at bevæge sig fra Danmark til Qatar ved at satse kilometer på begivenheder, der afvikles i det land, hvor de befinder sig. Se de seneste afsnit her.

Tidligere udgaver af SpilXpoden (podcast)

Herunder kan du høre, eller genhøre, tidligere udgaver af SpilXpoden.

SpilXpoden på Buzzsprout

Tidligere SpilXperten videoer (vodcast)

Her kan du se, eller gense, tidligere udgaver af SpilXpoden på video.

SpilXpoden på YouTube

Leder du efter MMA-specials med Mark O. Madsen? Dem finder du HER.

Find vores EM specials her


Samlede statistikker for EM specials

Antal spil: 32 (100 kroner pr. spil)

Profit: +499 kroner

TBP: 115,6 %