Velkommen til Spilxperten.com

Reklame*

SpilXperten er en online portal, der ønsker at tilbyde et seriøst og kvalitativt community for spil- og tipsinteresserede. Vores primære formål er at levere information om og inspiration til sportsvæddemål i form af spilforslag og artikler.

Det finder du på vores hjemmeside
Omdrejningspunktet på vores hjemmeside er spilforslag og optakter til sportsbegivenheder. Her opdaterer vi med seneste nyt, spændende statistikker mv. Ydermere har vi en samling af eksperter, hvis formål er at levere spilforslag der over tid kan slå spiludbyderne. Selvom de har leveret flotte resultater siden 2006, kan vi ikke garantere overskud ved at følge deres tips*!

På Spilxperten.com finder du også en lang række guides. Her kan du blive klogere på ord og begreber fra spillets verden, som du måske ikke er stødt på tidligere. Finder du ikke et fyldestgørende svar på Spilxperten.com, kan du altid kontakte os på mail(a)spilxperten.com.

Det du ikke finder i vores guides, kan du desuden spørge om i vores debatforum. Her deltager både redaktion, brugere og eksperter i diskussioner om tips* og bookmakere.

Vi gennemgår og anmelder også danske spiludbydere på baggrund af deres produkt - godt såvel som skidt. Ydermere bringer vi uafhængigt nyheder og tilbud fra branchen på baggrund af, hvad redaktionen vurderer relevant og værdifuldt for brugerne.

Det er gratis at benytte SpilXperten, uanset om du har oprettet en brugerprofil eller ej.

Vi er IKKE en bookmaker
SpilXperten er ikke en bookmaker. Vi modtager ikke indsatser på sportsvæddemål, som bookmakerne gør.

Forretningsmodel
SpilXperten er som udgangspunkt 100 % gratis. Både med og uden oprettet bruger. Da vi stiller vores indhold gratis til rådighed, er vi som online medie afhængig af annoncører – oftest i form af spiludbydere. Derfor møder du her på sitet bannere samt henvisningslinks (såkaldt affiliate), som er vores kilde til indtjening, når du benytter disse. Størrelsen og typen af indtjening er forskellig fra annoncør til annoncør. Dette er en gængs forretningsmodel for online medier i Danmark – store som små.

Uafhængighed
Selvom vi har spiludbydere blandt vores annoncører, er vi uafhængige. Det er således ikke muligt at købe sig til bestemt omtale eller rating, ligesom vores eksperter uafhængigt vælger odds til deres spil.

Vi er ikke afhængige af én annoncør, ej heller ønsker vi at samarbejde med en spiludbyder, hvis denne ikke lever op til vores og brugernes forventninger. Derfor finder du heller ikke alle spiludbydere på vores hjemmeside – i stedet henviser vi til Spillemyndigheden for en komplet liste.

God fornøjelse med Spilxperten.com.

31-07-2007 20:56