18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Shows

Dit show-overblik på SpilXperten. Vi udkommer ugentligt med tre underholdende shows: Guldnålen x 2 (tirsdag), SpilXpoden (onsdag) og Højt Spil (onsdag).

Lyt til/se vores shows på denne side.

Guldnålen er en podcast for dig, der elsker managerspil på Holdet.dk. Den dynamiske duo bestående af Hans-Jacob Arndt og Lasse Risager, der repræsenterer henholdsvis data- og trænerekspertise, sætter Førsteholdet i både Superliga-spillet og Premier League-spillet på Holdet.dk – ligesom de dyster i Mand mod Maskine – og du kan lytte med hver eneste tirsdag (eller hvornår end det passer dig, inden runderne starter).

SpilXpoden er en bettingvodcast (den udkommer altså både som podcast og på video), hvor de erfarne odds-eksperter Benjamin Leander og Stefan Lind dissekerer markedet for værdi, så du forhåbentlig kan få overskud på dine bets i weekenden. Eksperterne supplerer deres spilforslag med læringer fra et langt liv med bets, så du kan blive en skarpere better.

Højt Spil er vores nyeste skud på stammen. Det er et video-show, der udkommer hver fredag, med fokus på den kommende Superliga-runde. Amanda Bodenhoff er vært på showet, og hun stanger bøder ud til højre og venstre, når de tidligere fodboldspillere, Jesper Christiansen og David Boysen, konkurrerer på både røverhistorier og forudsigelser til den bedste danske række.

Se de nyeste shows

Klik dig direkte ind til den seneste episode i det show, du ønsker at se/lytte til.