Regler og vilkår

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik består af flere sektioner. Hver af sektionerne er lige vigtige, hvorfor vi opfordrer dig til at læse alle sektioner igennem, før du accepterer behandlingen af dine personlige data.

Hvilken information forefindes i denne politik?

Introduktion

Datakontrol og dataemner

Data, som vi behandler
- Identifikationsdata
- Optagelser
- Private vaner og interesser
- Indhold, du skaber

Hvorfor behandler vi dine data og hvordan
- Identifikationsdata
- Optagelser
- Private vaner og interesser
- Indhold, du skaber

Vores brug af cookies

Hvordan beskytter vi dine data

Dine rettigheder
- Adgangsrettigheder
- Retten til berigtigelse
- Retten til sletning (retten til at blive glemt)
- Retten til at begrænse behandlingen
- Retten til at protestere mod behandlingen af dine data og rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagen
- Retten til dataoverførsel
- Retten til at inddrage samtykke
- Retten til at indgive klage

Hvor længe vi opbevarer dine data

Hvem vi deler dine personlige data med

Overførsel af dine data til tredjelande

Introduktion

En SpilXperten-bruger (’dig’) kan dele information og meninger om sportskampe, søge efter tips, deltage i forskellige konkurrencer, tjekke kampstatistikkerne, få anmeldelser af bookmakere og information om gratis spil (’services’). Mere om vores tjenester er tilgængeligt under regler og vilkår eksplicit for SpilXperten.com længere nede på siden. Når du bruger vores tjenester, kan mange af dine oplysninger blive delt med os eller tredjepart.

Denne privatlivspolitik er vigtig for dig i henhold til at forstå, hvordan dine personoplysninger indsamles, bruges, konsulteres eller på anden måde behandles, når du bruger www.spilxperten.com (’SpilXperten’). Personlige data er oplysninger om dig, der kan bruges til at identificere dig eller gøre det muligt at identificere dig. Denne privatlivspolitik gælder for din personlige databehandling hos SpilXperten, og ikke til databehandling, der kan forekomme hos andre tjenester eller websider, uanset om de leveres af ejeren af SpilXperten hos en anden. Ejeren af SpilXperten (’vi’, ’os’, ’vores’) er:

1 A/S,
Tolbodgade 12,
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Denmark (DK)
CVR. 27652913

Denne privatlivspolitik er gældende fra den 25. maj 2018. Denne privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden.

Væsentlige ændringer er dem, der påvirker dine rettigheder, forpligtelser og stat med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personlige data. De væsentligste ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, udbredelse af nye teknologier og behandling af dine data til nye formål. Derfor, hvis vi foretager væsentlige ændringer af privatlivspolitikken, sender vi dig besked via vores tjenester eller på anden måde, og giver dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du ikke kunne bruge din konto og tjenester tilgængelige for registrerede brugere.

Hertil kommer, at vi fra tid til anden foretager mindre ændringer af privatlivspolitikken. Små modifikationer påvirker ikke dine rettigheder og forpligtelser med hensyn til beskyttelse af personoplysninger. Disse typer af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer i denne privatlivspolitik for at gøre vores politik nem at læse. At du fortsætter med at bruge vores tjenester efter at vi har offentliggjort den opdaterede privatlivspolitik med kun små ændringer, betyder, at behandlingen af dine personoplysninger er underlagt den opdaterede privatlivspolitik.

Datakontrol og dataemner

Ved at bruge SpilXperten-tjenester kan du opgive forskellige oplysninger, herunder dem, der betragtes som personlige data. Når dine personoplysninger behandles, betragtes du som et dataemne, og du har ret til at udøve dine rettigheder garanteret af EU’s databeskyttelseslov og forklaret i denne privatlivspolitik. Under hensyntagen til, at vi fastlægger formålene med og metoderne til behandling af personlige data hos SpilXperten, betragtes vi juridisk som dataansvarlige over for dine personlige data på denne hjemmeside. At være dataansvarlig giver os mulighed for at behandle dine personlige data, men forpligter os også til at beskytte dem på den måde, der er reguleret af EU databeskyttelsesloven, især ved den generelle databeskyttelseslov (’GDPR’) og denne privatlivspolitik.

Data, som vi behandler

Vi behandler (eller vil måske behandle) forskellige kategorier af dine data. Nedenfor kan du finde oplysninger om, hvilke data, vi behandler, samt deres kategoriseringer.

Identifikationsdata

Personligt identificerbare oplysninger (PII) – Når du opretter din konto på SpilXperten, behandler vi din e-mail, brugernavn og ID tildelt af vores system samt oplysninger om tidszone, der gælder for dig. Du kan vælge at give yderligere oplysninger om dig selv, f.eks. din fødselsdato, by og land, du bor i, samt dit Skype-ID og messenger. Hvis du deltager i nogle af vores konkurrencer, og du vinder en præmie, kan vi bede dig om at oplyse din adresse eller dit brugernavn hos en bookmaker.
Elektroniske identifikationsdata – Når du logger på SpilXperten behandler vi IP-adressen på den enhed, du bruger, typen og versionen af browser og operativsystem, du bruger, samt tidspunktet for logning.

Optagelser

Billeder – Du kan vælge at uploade et profilbillede, hvis du ønsker det. Det kan være et foto af dig eller et andet billede, du ønsker at få knyttet til din konto.

Private vaner og interesser

Deltagelse i en konkurrence – Fra tid til anden kan du deltage i en konkurrence, vi organiserer, for at dele din viden og vinde en præmie. Vi skal behandle oplysningerne om din deltagelse i en konkurrence for at evaluere dine svar og tage en beslutning vedrørende vindere.

Præferencer – Vi behandler oplysningerne om oddseksperter, du vælger at abonnere på, samt oplysninger om dit abonnement på nyhedsbrev og SMS-service; Vi behandler også oplysningerne om websider, som du kan lide eller beslutter at dele på din sociale netværksprofil (Facebook, Twitter eller Google+).

Ekspertråd – Du kan blive registreret på vores hjemmeside som en almindelig bruger eller som en oddsekspert (på din anmodning og efter vores vurdering af din tidligere aktivitet på vores hjemmeside). Hvis du er registreret som oddsekspert, er vi opmærksomme på dine tidligere bets her på siden, herunder sport, kampe og ligaer, du tipper på, samt bookies, du vælger.

Indhold, som du skaber

Du kan tilføje en profiltekst for at give mere information om dig selv. Du kan deltage i diskussioner ved at oprette nye tråde, sende kommentarer og svare på kommentarer fra andre brugere. Derudover kan du kommentere på eksperttips* og optakter.

Hvis du publicerer et tip som oddsekspert, behandler vi de oplysninger, der er relevante for dette tip, såsom odds, bookmaker, sport, kamp, tip og din analyse. Vi opretter også statistikker om succesen med dine betting-aktiviteter (nuværende år og samlede enheder, total TBP (tilbagebetalingsprocent) og antal spil, du har tippet på).

Hvorfor behandler vi dine data og hvordan

Vi indsamler og behandler data om dig, når du tilmelder dig og bruger vores tjeneste. Vi behandler dine personlige data for at tilbyde vores tjenester til dig, for at forbedre din oplevelse af vores tjenester, for at videreudvikle vores service og for at sikre og opretholde regelmæssig drift af SpilXperten. Hvis du vil finde mere om formålet med at behandle dine data, kan du læse nedenfor.

Identifikationsdata

Personligt Identificerbare Data (PII) – Dine personlige identificerbare oplysninger, som vi behandler (e-mail, brugernavn og ID tildelt af vores system) tjener til at skelne dig fra andre SpilXperten-brugere. Din e-mail-adresse bruges også, så vi kan kommunikere med dig om eventuelle ændringer i din konto eller vores tjenester samt til kommerciel kommunikation, hvis du accepterer at modtage den. Ved at give din e-mail-adresse kan du vælge at modtage nyhedsbrev samt Dagens Spil*. Din tidszone er nødvendig, så vi kan vise dig, hvornår de relevante sportsbegivenheder finder sted. Du har mulighed for at oplyse din fødselsdato, by og land, du bor i, samt dit Skype-ID og Messenger. Disse oplysninger kan bidrage til personliggørelse af din brugerkonto og udvikling af dine kommunikationskanaler med os og andre brugere. Du vil blive bedt om at sende os dit fornavn og efternavn samt din adresse, hvis du vinder en af vores konkurrencer og har ret til en præmie for at bekræfte din identitet og modtage præmien.

Elektroniske identifikationsdata – Vi behandler IP-adressen på den enhed, du bruger, for at aktivere kommunikation mellem din enhed og vores server, for at bestemme din omtrentlige geografiske placering, som muligvis kan bruges til servicetilpasning (for eksempel til at give passende indhold til dit sprog og det spilrelaterede indhold, der er lovligt i dit land) såvel som til analytiske og sikkerhedsmæssige formål. Du kan finde mere om, hvordan vi behandler dine data til analytiske formål i vores cookiepolitik.

Behandling af detaljer om browseren og operativsystemet, du bruger, er nødvendigt for at sikre, at vores tjenester leveres regelmæssigt til dig. Dertil skal vi nogle gange også bruge disse data til at løse nogle tekniske problemer i tilfælde af at de opstår.

Optagelser

Billeder – Vi vil muligvis gemme dit profilbillede for at gøre det muligt for dig at tilpasse din profil på vores hjemmeside.

Private vaner og interesser

Deltagelse i en konkurrence – Vi er opmærksomme på din deltagelse i forskellige konkurrencer, som vi organiserer, så vi kan evaluere din succes og beslutte os omkring vindere og præmier.

Præferencer – Vi behandler oplysningerne om oddseksperter, du vælger at abonnere på, for at give dig mulighed for at få et overblik over valg af Skandinaviens erfarne oddseksperter. Vi behandler oplysningerne om dit abonnement på nyhedsbrev og SMS-service, for at kunne levere ønsket indhold og nyheder; Vi behandler også oplysningerne om websider, som du kan lide eller beslutter at dele på din sociale netværksprofil (Facebook, Twitter eller Google+) for at aktivere disse webstedsfunktioner.

Ekspertråd – Vi kan klassificere dig som oddsekspert, for at give dig yderligere hjemmesideprivilegier (udgive tipsforslag). Vi er nødt til at behandle data på baggrund af din spilaktivitet for at kunne vise dine tips til andre interesserede brugere.

Indhold, som du skaber

Vi behandler oplysningerne om indhold, du opretter på vores hjemmeside, så vi kan aktivere interaktion og kommunikation mellem brugere, uanset om det sker gennem forumdiskussioner eller kommentarer til spilforslag og optakter. Du har lov til at tilføje en profiltekst, der beskriver dig selv for andre brugere, så de kan kende dig bedre.

Hvis du udgiver et tip som oddsekspert, behandler vi de oplysninger, der er relevante for dette tip, såsom odds, bookmaker, sport, match, pick og din analyse. Det hjælper os med at oprette statistikker omkring succesen af dine betting-aktiviteter (nuværende år og samlede enheder, total TBP (tilbagebetalingsprocent) og antal spil, du har tippet på. Disse statistikker, sammen med dine valg, er tilgængelige for alle vores brugere og besøgende, hvilket er i overensstemmelse med vores værdi for gennemsigtighed og vores forpligtelse til at levere nøjagtige og pålidelige oplysninger på vores hjemmeside.

Vores brug af cookies

Enhver browser, som besøger vores hjemmeside, modtager cookies fra os. Vi bruger cookies, fordi vi ønsker at give den bedst mulige oplevelse hjemmesideoplevelse til alle, der besøger vores hjemmeside. Ved brug af cookies behandler vi standard internetloginformation og detaljer om hjemmesidebesøgendes adfærdsmønstre. Brug af cookies giver os mulighed for at forbedre navigationen på hjemmesiden, analysere hjemmesideadfærden hos alle, der besøger hjemmesiden, promovere vores produkter og levere indhold fra tredjeparter. Læs vores cookiepolitik for at finde ud af mere om vores brug af cookies.

Hvordan vi beskytter dine data

Vi indsamler ikke personlige data i overdreven grad. Vi behandler kun data, som vi virkelig har behov for og kun til aftalte formål. Vi bestræber os på at holde dine data opdateret og gemmer dem sikkert. Vi behandler ikke dine data i længere tid end det, der er nødvendigt for de formål, for hvilke data, der behandles. Vi bruger tekniske og organisatoriske foranstaltninger i overensstemmelse med god industriel praksis for at beskytte dine oplysninger. Vi træffer derfor passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre beskyttelsen af dine personlige data mod utilsigtet eller ulovligt tab, ændring, tyveri, uautoriseret offentliggørelse eller adgang, uautoriseret brug og mod alle andre ulovlige former for behandling. Vi anvender forskellige niveauer af adgangskontrol til dine data. Begrænsning af adgangskontrol er baseret på forretningsbehov og sikkerhedskrav. Vi sikrer dig, at kun behørigt autoriserede personer har adgang til dine data, hvis viden og færdigheder om data er nødvendige for at opfylde deres forpligtelser som følge af eller i forbindelse med udførelsen af deres job.

Dine rettigheder


Retten til adgang
Du har ret til at få bekræftelse fra os om, hvorvidt personlige oplysninger om dig, er behandlet, og i så fald at anmode om adgang til personoplysningerne. Hvis du ønsker at få bekræftelsen samt adgangen til dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på dataprotection@spilxperten.com.

Ret til rette oplysninger
Du har ret til at bede os om at slette unøjagtige personoplysninger vedrørende dig. Under hensyntagen til formålet med databehandlingen, har du ret til at få ufuldstændige personoplysninger tilpasset.

Retten til sletning (retten til at blive glemt)
Under begrænsede omstændigheder, har du ret til at anmode om, at vi sletter de oplysninger, vi har om dig:

- Hvor dataene ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet.

- Hvor du har tilbagekaldt samtykke og der ikke er noget andet lovligt grundlag, som vi kan fortsætte med at behandle det.

- Hvis du kommer med en indsigelse og der ikke er nogen overordnet legitim grund til at fortsætte.

- Hvor dataene er behandlet ulovligt eller hvor dataene skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse.

Retten til at begrænse behandlingen
Du har ret til at begrænse behandlingen af dine personlige data under følgende omstændigheder:

- Hvis dataenes nøjagtighed er anfægtet, kan behandlingen begrænses i den periode, der er nødvendig for at kunne kontrollere, om det er nøjagtigt.

- Behandlingen er ulovlig, og du anmoder om begrænsning i stedet for sletning.

- Vi ikke længere har brug for dataene til de formål, de blev indsamlet, men du har brug for dem i forbindelse med et juridisk krav.

- Hvis du protesterer mod behandling af personoplysninger, der behandles på grund af vores legitime interesser i afventning af verifikation af, om vores legitime interesser er begrundet i behandlingen af dine data, tilsidesætter interessen for dine grundlæggende rettigheder og friheder.

Retten til at protestere mod behandlingen af dine data og rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine data på baggrund af årsager, der vedrører din særlige situation på et hvilket som helst tidspunkt til behandling af dine personoplysninger, herunder profilering. Ved din indsigelse vil vi ophøre med at behandle dine data, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til at fortsætte behandlingen, som tilsidesætter interesserne for dine grundlæggende friheder og rettigheder, eller hvis yderligere behandling er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

Du har på ethvert tidspunkt ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine data, herunder profilering til direkte markedsføring. Vi bruger Eloqua til automatisk beslutningstagning, herunder profilering til markedsføringsformål, og du kan fravælge yderligere databehandling til dette formål på følgende link. Ved opt-out bliver dine personlige data ikke længere behandlet til direkte markedsføring. I forbindelse med automatiseret beslutningstagning om dig, har du ret til at anmode om menneskelig indgriben.

Retten til dataoverførsel
Under visse omstændigheder har du ret til at modtage dine personlige data, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dvs. i digital form), og du har ret til at anmode om overførsel af disse data til en anden enhed uden hindring fra os, hvis en sådan overførsel er teknisk muligt.

Retten til at inddrage samtykke
Hvis grunden til behandling af dine personlige data er dit samtykke, kan du til enhver tid inddrage dit samtykke uden at give os nogen grund til det - og gratis. For at tilbagekalde samtykket skal du slette din konto på SpilXperten.

Tilbagekaldelsen af samtykke påvirker ikke lovligheden af bearbejdelse på grundlag af samtykke, før den trækkes tilbage. Vær opmærksom på, at vi, når samtykket er taget tilbage, ikke kan behandle dine data, og derfor ikke vil kunne tilbyde vores tjenester til dig.

Retten til at indgive en klage
Hvis du mener, at rettighederne for dine personoplysninger er blevet brudt, kan du kontakte os på dataprotection@spilxperten.com. Du har også ret til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed. Den relevante databeskyttelsesmyndighed i EU-medlemsstaterne kan afgøres enten ved dit sædvanlige opholdssted eller på det sted, hvor den påståede overtrædelse opstod. Da vi er etableret i Danmark, kan du vælge at kontakte Datatilsynet – adresse: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K; email: dt@datatilsynet.dk

Hvor længe, vi opbevarer dine data

Vi gemmer dine data, indtil du sletter din konto på SpilXperten. Når du sletter din konto, sletter vi dine personlige data. Vær opmærksom på, at vi ikke vil slette oplysninger om odds-eksperters tips på grund af, at vi har immaterielle rettigheder over dem. De resterende tips vil dog blive depersonaliseret – med andre ord vil dine personlige data, som vi sletter, ikke kunne forbindes med de tip, du har indsendt.

Hvem vi deler dine personlige data med

Vi må dele dine data med tredjeparter. Tredjeparterne er kategoriseret som følger:

- Medlemmer af
1

som omfatter

1 A/S

og dets datterselskaber BC-koncernen. Vær opmærksom på, at vi bestemmer formålet med og metoderne til behandling af dine data samt beslutter, hvilke af dine data, der skal behandles af andre medlemmer af BC Group.

- Enheder, der hjælper os med regelmæssigt at yde og videreudvikle vores tjenester (fx analyser, vedligeholdelse, markedsføring, udvikling). De har lov til at behandle dine oplysninger som rimeligt nødvendige for at kunne udføre delegerede opgaver. Vær opmærksom på, at vi kun bestemmer formålet med og metoderne til behandling af dine data, samt hvilke af dine data, der skal behandles for at udføre delegerede opgaver.

- Med offentlige myndigheder og myndigheder håndhævende loven, hvor det er nødvendigt at gøre det, og hvor vi er lovligt påkrævet eller tilladt at gøre det.

- Tredjeparter, der får adgang til vores API, som kan vise dine tip, brugernavn, avatar, bedømmelse, dit tip og land.

Overførsel af dine data til tredjelande

Vi vil muligvis overføre dine personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde for at kunne levere vores tjenester regelmæssigt, og/eller videreudvikle vores tjenester. Vi træffer alle foranstaltninger i forhold til modtagere af dine personlige data for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau og passende sikkerhedsforanstaltninger som defineret i den gældende databeskyttelseslov og især GDPR implementeres. Dine personoplysninger kan overføres til modtageren, som har base i et land, som Europa-Kommissionen anser for at have et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. Du kan få flere oplysninger om lande med passende beskyttelsesniveau her.

Hvis dine data overføres til en modtager, der er baseret i USA, søger vi at overføre dine data på den måde, der er fastsat af Privacy Shield-mekanismen. Mere om Privacy Shield-mekanismen er tilgængelig her.

Vi vil indgå dataovervågningsaftaler efter behov med modtagere af dine data, som vil indeholde standardkontraktsklausuler udstedt af Europa-Kommissionen, hvilket vil forpligte modtageren til at yde et passende beskyttelsesniveau og gennemføre passende beskyttelsesforanstaltninger som defineret i gældende lov om databeskyttelse, og især GDPR, med hensyn til behandling af dine personoplysninger.

Senest opdateret 24. maj 2018