Reklame*

Puskas Awards odds

Puskas Awards 2016/17 - kåringen af den forgangne sæsons bedste mål - finder sted mandag d. 23. oktober 2017. Vi har samlet de bedste odds på FIFA Puska Award, ligesom vi guider dig gennem finalefeltet, bookmakerne med åbent for spil, links til videoer med målene og meget mere. Arsenal-frontmanden Olivier Giroud er med sit akrobatiske skorpion-mål bookmakernes favorit til at løbe med titlen for årets bedste mål. I hælene på ham finder vi den venezuelanske U17-spiller Deyna Castellanos og den sydafrikanske målmand Oscarine Masuluke (og ja, der blev sagt målmand), som begge har leveret pragtkasser, der får munden til at løbe i vand. Du kan selvfølgelig spille på din favorit til Puskas Awards, og vi er klar med de bedste odds. Så er spørgsmålet bare, om du er mest til Girouds hælscoring, et venezuelansk mål fra midten, eller den sydafrikanske målmand som hiver en saksesparksscoring ud af ærmet i de døende sekunder.

Odds på Puskas Awards 2017

Odds på årets mål ved FIFA Puska Award 2016/2017

Du ser her de bedste odds på de tre finaliser ved prisuddelingen. Der er spilstop d. 23. oktober klokken 12:00. Du kommer direkte til bookmakeren ved at klikke på linket.

Olivier Giroud: 1,70 - SPIL HER >>*
Deyna Castellanos: 4,50 - SPIL HER >>*
Oscarine Masuluke: 6,00 - SPIL HER >>*

De tre nominerede finalister til Årets Mål

Olivier Girouds utrolige skorpion-scoring i Premier League-kampen mod Crystal Palace kan umuligt være gået nogen fodboldfans næse forbi, og det er da også bookmakernes favorit til Puskas-prisen. Mens de fleste forsøgte at jage tømmermændene ud af kroppen den 1. januar, skød den store franskmand - som eller normalt ikke forbindes med finesse og blærerøvs-tricks - året i gang på fornemmeste vis. Giroud er selv med til at sætte kontraangrebet op med en lækker hælaflevering på egen banehalvdel, og derefter indsætter han en langdistance spurt med slutdestinationen sat til modstanderens straffesparksfelt. Bolden bliver hurtigt spillet frem til Alexis Sanchez, som leverer et indlæg, der ved første øjekast ligger for langt bag Giroud til, at franskmanden har en kinamands chance for at gøre noget fornuftigt med kuglen... Men så indtræffer det magiske øjeblik! Arsenal-forwarden strækker det lange venstreben bagud og udfører en ekvilibristisk hælafslutning til perfektion - og så står der 1-0!

Link til målet: http://www.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/puskas-award/video=2908797/index.html

En anden finalist finder vi ved kvindernes U17-VM, hvor Venezuelas Deyna Castellanos noterede sig for to scoringer i nationens anden gruppekamp mod Cameroon. Det er hendes sidste scoring, som kandiderer til årets bedste mål, og det er især timingen, der er guddommelig. Venezuela er foran med 1-0 helt frem til 93. minut, hvor Cameroon får udlignet. I stedet for at sænke hovedet og lade skuffelsen skylle ind over sindet, tager Castellanos skeen i den anden hånd. De venezuelanske spillere løber op til midtercirklen, en holdkammerat triller bolden over til Castellanos, og så sender hun ellers en alt-eller-intet-bold af dimensioner afsted mod modstanderens mål - og tro det eller lad være (eller se evt. klippet herunder)... Den går ind!

Link til målet: http://www.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/puskas-award/video=2908795/index.html

Den sidste kandidat til Puskas Awards er hentet i den sydafrikanske Premier Division. Der er tale om en sen, sen overtidsscoring, som sikrer Baroka 1-1 mod Orlando Pirates, men vigtigere er, at der er tale om en scoring på saksespark - og at det er Barokas målmand, som sender bolden i nettet! Baroka får tildelt et hjørnespark i de døende sekunder, og træneren sender målmand Oscarine Masuluke med frem i feltet som et sidste desperat forsøg på en udligning. Det viser sig at være den helt rigtige beslutning, for da Orlandos målmand ikke får clearet bolden ordentligt ud, kvitterer Oscarine Masuluke med et overraskende veludført saksespark, der udløser sand ekstase hos spillere og fans. Baroka-keeperen kroner desuden målet med en aldeles fremragende jubelscene, der uden tvivl må kandidere til en plads jubelscene-kataloget i det kommende FIFA-spil.

http://www.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/puskas-award/video=2908800/index.html

Tidligere vindere af FIFA Puskas Award'en

FIFA Puskas Awarden blev første gang tildelt i 2009, og bliver afgjort af læserne på FIFA.com, der i alt har de 10 bedste mål fra året at vælge imellem. Herunder er en liste over de spillere der er tidligere har vundet prisen:

2015: Wendell Lira
2014: James Rodriguez
2013: Zlatan Ibrahimovic
2012: Miroslav Stoch
2011: Neymar
2010: Hamit Altintop
2009: Cristiano Ronaldo

Bookmakere med odds på målprisen

Ikke alle bookmakere har odds på årets mål, så vi har fundet de tre frem til dig, som rent faktisk har.

Danske Spil
Hos Danske Spil er der et kæmpe udvalg af odds på FIFA Ballon d’Or-prisuddelingen, hvor du både kan spille på Ballon d’Or-vinder, World Coach of the Year samt FIFA World XI - og så kan du selvfølgelig også spille på FIFA Puskas Award. Hvis du vil spille på Giroud, skal du nok ikke gøre det her, men hvis du til gengæld vil kaste lidt mønt efter en af 'outsiderne', er der super høje odds at hente. Husk at du kan få velkomstbonus hos Danske Spil på op til 500 kroner til nye medlemmer!

Nordicbet*
Nordicbet* er klar med odds på Puskas Awards, og bookmakeren har markedets højeste odds på favoritten, Olivier Giroud. Hvis du vil spille på Arsenal-angriberen med det veltrimmede skæg, kan du således med fordel spille hos Nordicbet*. Her får du odds 1,70 på franskmandens flotte skorpion-scoring, og det er noget højere end hos eksempelvis Danske Spil, som kun giver 1,40 for gudekassen. En anden fordel ved Nordicbet* er, at du her får markedets største velkomstbonus på helt op til 2.000 kroner.

Betsafe*
Betsafe* har som alle de øvrige bookmakere Girouds scoring med hælen som favorit til at løbe med titlen som Årets Mål. Ligesom hos Nordicbet* får du dog et suverænt højt odds på den franske finesse-kasse, mens vi igen vil anbefale, at du retter blikket mod Danske Spil, hvis du vil sætte sparepengene på en af de to andre kandidater. Betsafe* byder desuden nye kunder velkommen med en bonus på op til 1.000 kroner.

Odds på Puskas Awards 2016

10-01-2016 13:15