18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sverige valg odds

Søndag d. 11. september 2022 skal vores svenske naboer til stemmeurnerne, og du kan rent faktisk spille på det svenske valgresultat. Hvem bliver statsminister i Sverige? Hvordan kommer den kommende svenske regering til at se ud? Hvor mange stemmer får de enkelte partier? Vi klæder dig på til den svenske valgkamp med de bedste odds og en beskrivelse af valgsystemet.

Odds på det svenske valg 2022

I dette afsnit har vi samlet et udvalg af de mest spændende odds på den svenske valgkamp.

Hvis du er til at spille på politik, så glem ikke at tjekke andre valg, der er dækket af SpilXperten. Vi har også odds på præsidentvalget i USA, hvis du er interesseret i det.

Svensk regering odds

Flest stemmerOdds
(m)+(l)+(kd)1,60 – SPIL HER >>*
(m)+(kd)2,00 – SPIL HER >>*
(m)+(sd)+(kd)5,00 – SPIL HER >>*
(m)+(sd)+(kd)+(l)6,00 – SPIL HER >>*
(m)13,00 – SPIL HER >>*
(m)+(sd)19,00 – SPIL HER >>*
(s)23,00 – SPIL HER >>*
(s)+(c)23,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 14:48 d. 22. september 2022. Odds kan ændre sig. KLIK HER* for at se flere valgodds fra Sverige.

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Meningsmålingerne i Sverige peger på…

Den seneste store SIFO-meningsmåling (16. juni 2022) indikerer, at Socialdemokraterna bliver der største parti (33,7 procent af stemmerne), mens Moderaterna løber med titlen som det næststørste parti (19,3 procent af stemmerne).

Meningsmåling
Socialdemokraterna (S): 33,7 procent.
Moderaterna (M): 19,3 procent.
Sverigedemokraterna (SD): 17,4 procent.
Vänsterpartiet (V): 7,9 procent.
Kristdemokraterna (KD): 6,3 procent.
Centerpartiet (C): 6,0 procent.
Liberalerna (I): 4,4 procent.
Miljöpartiet (MDG): 3,4 procent.

Valgsystemet i Sverige ændret i 2022

Det svenske valgsystem fik stor omtale i forbindelse med valget i 2018, efter OSCEs valgobservatører rejste massiv kritik af den svenske stemmeafvikling. Det forholdt sig sådan, at stemmesedlerne som oftest lå frit fremme i valglokalerne, hvorfor alle og enhver kunne se, hvilket parti man stemte på.

For at styrke de svenske vælgeres integritet, har man valgt at lave valgsystemet om til 2022-valget. Således er det ambitionen, at det i højere grad skal være muligt for de svenske vælgere at tilkendegive, hvem de vil stemme på i hemmelighed – ligesom vi gør det i Danmark.