18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga podcasts

Dit overblik med Superliga podcasts på SpilXperten. Vi berører Superligaen i flere af vores faste, ugentlige shows.

Mens manager-perspektivet er i fokus hos Guldnålen, behandler SpilXpoden den bedste danske række, hvis der er værdi i betting-øjemed.

Guldnålen – Superliga podcast

Hvis du er bidt af en gal manager, så skylder du dig selv at lytte med på managerpodcasten, Guldnålen. De to værter, Hans-Jacob Arndt og Lasse Risgager, der har forcerne i henholdsvis datajonglering og taktik, dissekerer den bedste danske række (og i øvrigt også den bedste engelske, altså Premier League) hver eneste uge, så du står godt rustet til at slå vennerne i jeres miniliga.

Guldnålen er en anderledes Superliga podcast, der, med sit særligt fokus på managerspil hos Holdet.dk, både recapper på runden, der gik i Superligaen OG kigger frem mod den kommende runde.

Guldnålen udkommer hver tirsdag. Det gælder både med hensyn til Superliga podcasten og Premier League podcasten, så sørg for at have strøm på mobilen, når du hopper på cyklen, sætter dig i bilen eller stiger på toget.

Guldnålen udkommer hver tirsdag med et afsnit til både Super Manager og Premier Manager. Fang den senest publicerede episode her, eller gå direkte til kanalen, hvis du er mere interesseret i søsterspillet.

Lyt til Guldnålen dér, hvor du foretrækker at lytte til podcasts (f.eks. Apple Podcast eller Buzzsprout).


Superliga podcast med sublim datastyrke: Bliv klogere på Guldnålens maskine

Et centralt element i Guldnålens podcast om Superligaen (og Premier League) er maskinen. Lær dén at kende her:

SpilXpoden – Superliga podcast

Betting-podcasten SpilXpoden er ikke en decideret Superliga podcast, men det giver sig selv, at eksperterne ofte ender en tur i Danmark, når værdien opstår i egen andedam.

Benjamin Leander og Stefan Lind er eksperterne, der deler tips (og tricks), og særligt førstnævnte følger Superligaen ekstremt tæt – og deler også ud af sine fiduser her til i konceptet Leanders Luringer.

Lyt til SpilXpoden dér, hvor du foretrækker at lytte til podcasts (f.eks. Apple Podcast eller Buzzsprout).

Højt Spil: Su-Su-Superliga

Nok er det ikke en Superliga podcast, men hvis du har mod på at tænde for skærmen, så har vi for nyligt lanceret YouTube-showet Højt Spil.

I Højt Spil konkurrerer de tidligere fodboldspillere Jesper Christansen og David Boysen med hinanden i både røverhistorier og forudsigelser på kampene i den bedste danske række, mens værten Amanda Bodenhoff på humoristisk vis styrer slagets gang og stanger bøder ud til højre og venstre.

SpilXperten og Viborg FF: Disclaimer

Om Superliga podcasts generelt

For fodboldentusiaster er en Superliga podcast den perfekte ledsager. Disse podcasts dykker ned i alt, hvad der rør sig inden for topfodbolden, fra spændende kampanalyser til de seneste nyheder og transfers. Lytterne får detaljerede indsigter og underholdende diskussioner, som gør dem klogere på spillets finesser og holdenes strategier. En Superliga podcast er ikke bare informativ, men også en fantastisk kilde til underholdning for fans, der ønsker at følge med i hver twist og vending i Danmarks bedste fodboldrække.