18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXpertens nye podcast: Kasper & Nanna – Bag Fjendens Linjer

SpilXperten er meget glade over at kunne præsentere vores nyeste skud på podcast-stammen, Kasper og Nanna – Bag Fjendens Linjer.

Folkene bag Derbycast har, endnu en gang, slået sig sammen og vil nu underholde os alle med mere snak om den sport vi holder så meget af – fodbold!

Bag Fjendens Linjer er en ugentlig podcast med Brøndby-fan Nanna Møller Karlsen og FC København-fan Kasper Larsen. Til dagligt er de redaktører på medierne 3point og Kvart i Bold i deres respektive klubber, men hver tirsdag slår de pjalterne sammen i Bag Fjendens Linjer.

Med kærlige drillerier, stor indsigt i klubberne og fodboldverden vil de hver uge gennemgå ugen i Superligaen og dansk fodbold. Vi kommer rundt om ”Runden der gik” med fokus på FCK og Brøndby, ugens overskrifter og et kig mod den kommende runde.

Lyt til den første episode her:

Du kan også følge med både på Facebook og Twitter.

Find alle vores artikler om Kasper & Nanna – Bag fjendens linjer her:

2 kommentarer

  1. Interessant projekt. Det bliver spændende at følge 🙂

Skriv et svar