18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen #11: Midterklubber baner vej for Håland og Almiron i Premier Manager Forår 2023

Håland (City) og Almiron (Newcastle) endte på en henholdsvis første- og fjerdeplads over mest vækstede spillere i Premier Manager Efterår 2022. Dette har fået prisen på de to spillere til at stige markant til forårets udgave af spillet. Alligevel er begge spillere svære at komme udenom ifølge Hans-Jacob Arndt og Lasse Risager fra Guldnålen Podcast.

De første 18 millioner af budgettet på i alt 50 investeres i sidste halvårs to vækstmotorer Erling Håland og Miguel Almiron. Dette efterlader blot 32 millioner til de resterende ni spillere på holdet, hvilket kun er lidt mere end 3,5 millioner per spiller.

Nathan Patterson skaber den nødvendige luft i budgettet

Crystal Palace og Brighton er de to ”ikke topklubber”, som står med de bedste kampe i de første runder. Derfor køber Guldnålen ind på billige backs til forsvaret i form af Tyrick Mitchell (2,5 millioner) og Nathaniel Clyne (2,5 millioner) – begge fra Crystal Palace – som har mere end 33% sandsynlighed for clean sheet i begge af de to første runder.

På midten findes en fornuftig forventet værdi i Brighton-spillerne Solomon ‘Solly’ March (2,5 millioner) og Leandro Trossard (5,5 millioner). Førstnævnte har i den grad et stort uforløst vækstpotentiale i forhold til spil og chancer (xG og xA) i den seneste halvsæson, og Trossard forventes at starte på toppen ude mod Southampton. Begge spillere står noteret på midtbanen og kan som udgangspunkt godt holdes til anden runde hjemme mod Arsenal, hvor en målrig affære ikke kan udelukkes.

Fra bunden af pristrappen hiver Guldnålen Nathan Patterson fra Everton ind på det yderste mandat til forsvaret. Everton har knap 34% sandsynlighed for clean sheet i første runde, hvilket er hele årsagen bag købet.

Han står nemlig allerede til en udskiftning i anden runde, hvor Everton skal en tur rundt i City-manegen på Etihad Stadium. Til en pris på blot 2,0 millioner giver dette stadig fin forventet indeksværdi i forhold til transfergebyret.

Optaktsepisode til Premier Manager Runde 1

For yderligere uddybninger og flere anbefalinger til Premier Manager, så lyt til optaktsepisoden og hør, hvem Guldnålen sætter på Guldnålen – Førsteholdet

Du kan lytte til podcasten her:

Fire anbefalinger fra Guldnålen – Førsteholdet

Målmand: Nick Pope, Newcastle (5.000.000)

Er blevet én million dyrere siden efterårets spil, men han er stadig et fornuftigt køb på målmandsposten. Newcastle har blot lukket 11 mål ind i 15 kampe og står med et fint program i de første fem kampe. Vi køber yderligere Sven Botman ind til forsvaret for at koncentrere vores clean sheet-sandsynlighed om færrest mulige hold.

Forsvar: Tyrick Mitchell, Crystal Palace (2.500.000)

To assist i den seneste halvsæson og han har fornuftige kampe i de første to runder. Fast mand i Crystal Palace, som har mere end 33% sandsynlighed for clean sheet både mod Fulham (H) og Bournemouth (U) i runde et og to. Skal dog skiftes ud inden runde 3-5, hvor modstanderne alle er fra toppen af Premier League.

Midtbane: Leandro Trossard, Brighton (5.500.000)

Trossard er noteret som midtbane, men han spiller højest sandsynligt på toppen i første runde ude mod Southampton. Skabte mere end 1,6 millioner i vækst i efterårets udgave af spillet med 7 mål og 2 assist, og han er kun ejet af 6,3%. Kan som udgangspunkt fint holdes til anden runde hjemme mod Arsenal, da han er en ”big game player”, som allerede har scoret mod både City, Chelsea og Liverpool i denne sæson.

Angreb: Anthony Martial, Manchester United (4.000.000)

Forventes at starte som 9er hjemme mod Nottingham Forest. Manchester United er rundens næststørste favorit, og denne kamp kunne sagtens være den, hvor Martial igen får gang i målscoringen. Sad ude i store dele af efteråret, men når han var kampklar, så præsterede han. Ejet af 15,3%.

Hold dig opdateret

Følg med på Guldnålen’s Facebook-side og få alle de seneste opdateringer.

Husk også at du kan følge Guldnålen’s profil på Holdet.dk, og automatisk blive inviteret til kommende miniligaer.

Holdet.dk udbydes af Swush.com | 18+

Find den seneste udgave af Guldnålen her

Skriv et svar