18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen#12: Is it too late now to say Solly?

I en runde hvor nærmest alle offensive profiler leverede, blev de helt store forskelle gjort på hvem, der kunne ramme clean-sheets og billige midtbanespillere med mål i støvlerne – blandt andre Solly March fra Brighton. Men er det for sent at købe ind i Brighton?

Mange brændte ydermere fingrene på Southampton og Crystal Palace, men hvad skal man stille op med sine billige forsvarsspillere? Det og meget mere kigger vi på i optakten til anden runde af Premier Manager Forår 2023.

Tyrick Mitchells røde kort sætter gang i en større rokade på Guldnålen – Førsteholdet

Det blev en svær dag på kontoret for Crystal Palace, der indkasserede to røde kort og et nederlag på 3-0 hjemme mod Fulham. 

Særligt Mitchells røde kort gjorde ondt på mange managerspillere inklusive os selv med en negativ vækst på 76.000 og tre spilledages karantæne. Hele 26,6% af spillets brugere må se sig om efter et nyt alternativ eller indkassere minus 15.000 hen over de næste tre runder. 

Vi sælger Mitchell, ligesom Japhet Tanganga fra Spurs også ryger på porten. Dette gør vi, da vi regner med at enten Cristian Romero eller Davinson Sanchez vil tilbageerobre pladsen.

Dette efterlader os med småpenge til at finde attraktive afløsere, og derfor ser vi værdi i også at sælge Leandro Trossard for at skabe rum i budgettet til de nye indkøb.

Trossard står i de næste tre kampe blandt andre overfor både Arsenal og Liverpool, og selvom han plejer at være dygtig mod de gode hold, er oddsene dog ikke i hans favør. 

Magpies stabile defensiv og billigt guld i Liverpool

Newcastle fik en fremragende start på forårssæsonen, og med en hjemmekamp mod Leeds i næste runde ser vi god værdi i at hente Dan Burn til 3,6 millioner ind til vores defensiv.

Newcastle er nu alene i spidsen som det bedste defensive hold i PL med blot 11 indkasserede mål, hvilket blot understreger Burns’ værdi som en spiller, man kan holde hele spillet igennem. Newcastle har henholdsvis 41,3% og 18,6% sandsynlighed for clean-sheet i de næste to kampe.

Burn får selskab af Matt Doherty fra Tottenham til 3,0 millioner, som vi tror på kan skabe en stor offensiv vækst fra sin position på wingbacken.

Med tre mål i fire træningskampe har han vist, at han kender vejen til netmaskerne og med et fornuftigt kampprogram, ser vi et stort potentiale i ham. Tottenham har henholdsvis 37,2% og 31,0% sandsynlighed for clean-sheet i de næste to kampe.

Til den ledige plads på midtbanen retter vi fokus mod Liverpool og Alex Oxlade-Chamberlain til lidt over 3 millioner. Han fik startpladsen senest, og i de næste to runder kender vi Liverpools startopstilling. Med en plads blandt de tre forreste hos Liverpool er han et rigtig godt køb til prisen.

Optaktsepisode til Premier Manager Runde 2

For yderligere uddybninger og flere anbefalinger til Premier Manager, så lyt til optaktsepisoden og hør, hvem Guldnålen sætter på Guldnålen – Førsteholdet

Du kan lytte til podcasten her:

Tre anbefalinger fra Guldnålen

Forsvar: Matt Doherty, Tottenham (3.016.000) 

Tre mål i fire træningskampe taler sit tydelige sprog om en mand, der vil frem i verden. Doherty har haft en fremragende opstart, og det ser ud til, han har erobret den ene wingback for Spurs, der under Conte har meget frie tøjler til at komme frem ad banen. De møder Aston Villa hjemme i næste kamp, hvor de vil være pæne favoritter.

Midtbane: Kai Havertz, Chelsea (6.792.000)   

Havertz har i den grad taget VM-formen med sig, og er der en spiller i spillet, vi ikke kan få, men virkelig gerne ville have haft, må det være ham. Med en vækst på 297.000 i sidste runde er han den mest vækstende midtbanespiller i spillet.

Han står som midtbane men spiller angriber, og i fjerde runde har Chelsea en dobbelt-runde, hvor de møder både Palace og Fulham. Argumenterne for at have Havertz står i kø, men desværre gør prisen ham også vanskelig at komme til.

Angreb: Aleksandar Mitrovic, Fulham (6.287.000)

Med mål og assist i seneste kamp er Mitrovic glohed! Manden virker nærmest til at have en indbygget magnet i panden, for han suger alle bolde i feltet til sig, og får han den først, bliver det altid farligt.  

Fulham har en fantastisk kamp i næste runde hjemme mod Southampton, og han kunne være et frækt anførervalg, hvis man vil differentiere sig fra Haaland-feltet.

Hold dig opdateret

Følg med på Guldnålen’s Facebook-side og få alle de seneste opdateringer.

Husk også at du kan følge Guldnålen’s profil på Holdet.dk, og automatisk blive inviteret til kommende miniligaer.

Holdet.dk udbydes af Swush.com | 18+

Find den seneste udgave af Guldnålen her

Skriv et svar