18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen: En utraditionel PL-runde gør kampprogrammet ekstremt relevant

Fredag aften er der dømt oprykkerdyst, når Burnley hjemme på Turf Moor tager imod Luton. Kampen bliver dermed også startskuddet på Premier Manager Forår 2024, hvor Guldnålen forsøger at komme godt fra land i en 3-4-3 opstilling med endnu mere fokus på kampprogrammet end normalt.

IMAGO / Action Plus

Håland til ”spotpris” men med et stort spørgsmålstegn over sig

Erling Håland (14 mio.) er prissat én million billigere sammenlignet med efterårets spilstart. Alligevel er han ejet af langt færre managers (17,0%) end til første runde for godt fem måneder siden. Det skyldes selvfølgelig den tvivl der er omkring nordmandens plads i enten startelleveren, på bænken eller tribunen i første runde ude mod Newcastle.

Hos Guldnålen er vi ikke nervøse for at se bort fra den blonde nordmand i første runde, da Newcastle igen er tilbage med stærkeste fire-back-kæde, og den omvendte kamp var meget chancefattig (xG 1,30 kombineret). Samtidigt vil det undre os meget, hvis Håland kommer til at spille mere end 60-65 minutter og vi ser et indhop mod Newcastle som mest sandsynligt, såfremt han ommer i aktion.

Vi følger selvfølgelig seneste nyheder omkring nordmanden op mod spilstart, og du kan altid se det endelige Førstehold på Guldnålens Facebook-side cirka 45 minutter inden rundestart i hver runde.

Første runde deles ud over to weekender

Den første runde i spillet er splittet over to weekender, og en lang række PL-hold skal spille FA Cup-omkampe fra tredje runde i turneringen. Dette betyder, at hele fem PL-hold har en kamp inden de spiller første kamp i Premier Manager. Af favoritterne skal man især passe på West Ham-offensiven, der på udebane møder Bristol før udekampen mod Sheffield United. The Hammers må undvære Lucas Paquetá (skade ca. fire uger), Mohammed Kudus (AFCON og mulig skade) og formentligt også deres topscorer Jarrod Bowen, som er tvivlsom grundet en ankelskade.

Ud over FA Cup diskuterer vi også EFL Cup, AFCON og Asian Cup i den store spiloptakt til Premier Manager. Vi forsøger at vælge spillere, som alle er ”sikre” startere og samtidigt spiller tidligt i både runde ét og to. Her er især Brighton, Villa og Chelsea attraktive, men også valgt at mange managers.

Lyt til podcasten her.

Husk også at tilmelde dig Guldnålens miniliga hvor der er både supergavekort og en valgfri spillertrøje på højkant:

Find miniligaen her.

Tre anbefalinger fra Guldnålen

IMAGO / Paul Marriott

Kaptajnvalget: Bukayo Saka, Arsenal, 8.000.000 – Popularitet 13,1%

Man fristes næsten til at sige ”i mangel på bedre” med denne rundes kaptajn. Arsenal har set svingende ud de seneste uger, men med Son og Salah på tur, Bowen og Håland-tvivl og uforudsigelige minutter i City-offensiven er Saka det konservative valg til runden. Arsenal er rundens største favorit hjemme mode Palace og måske dette kan være starten på en stime for Saka og Arsenal?

IMAGO / Action Plus

Vejen til varians: Richarlison, Tottenham, 6.000.000 – Popularitet 5,4%

Son er afsted til Asian Cup og Richarlison forventes at have overtaget ansvaret fra 11-meter pletten i sydkoreaneres fravær. Fem mål i de seneste fem PL-kampe vidner om, at ”The Pigeon” er tilbage i god forfatning. Med James Maddison ved at være klar forventer vi også, at serviceniveauet fra holdkammeraterne forhøjes endnu mere. Knap 6% er ikke et højt ejerskab for brasilianeren, der dog starter ude mod Manchester United.

IMAGO / Sportsphoto

Enableren: Kobbie Mainoo, Manchester United, 2.000.000 – Popularitet 4,8%

Med spilletid i de seneste seks kampe og flotte præstationer er Mainoo en spiller, som nok skal få startpladser og indhop i langt de fleste kampe. Med en pris på blot 2 mio. skal englænderen blot vækst 40.000 før, at det svarer til en Foden-vækst på 150.000 rent indeksmæssigt. Mainoo er en spiller der kan ligge på dit Håland-hold og hverken trække budget eller transfers. Til gengæld skal du ikke forvente dig noget rent offensivt. Kan du lægge 500.000 mere, så er Brightons Facundo Buonanotte også et super godt valg til de første runder.

Skriv første kommentar

Skriv et svar